⚽ CL 26/27 H:2 | Galatasaray - Barcelona | 22:00 | 13 Ekim | TRT 1

Bu maçta iyi oynayacağımız düşünüyorum. Sığır presse en çok ihtiyacımız olan maç. Şansımız yaver giderse kazanırız. Sporting maçında çok şanssızdık bu maçta biraz daha şanslı oluruz. Milli takımdan rodri pederi olmo kötü dönerse şansımız artar
Barcaya sigirpres cok işler di mi ulasim. Barca bizim presimiz karsisinda iki pasla kaleye gidemeyecek bir takim çünkü. Dunyada sigirpres yapmaman gereken tek takimla oynayacağız :D Olabildiğince kapanıp, oyunu soğutup, bol bol tekme atıp sindirmeye calisarak kaderine razı olacaksın.

Somurtkan şirinleri tedirgin eden müsabaka :

1789647737567.webp

3 tane attıktan sonra, tarihin en kötü Barça'sına denk geldik demeyin sakın ha.

Biz kale önüne otobüs çekip, tuğla örmekten bahsediyoruz millet mehter marşıyla gaza gelmiş sığırpress istiyor en azından 2-1/1-1 gibi skorla bi ihtimal alabiliriz diğer türlü sığırpress kendi oyunumuzdan vazgeçmeyelim dersek 0-6 biterse iyidir diyorum.

tinercilerin rekorunu kırmadan alınacak her mağlubiyet okeydir.

ister kapan ister pres oyna karşıdaki rakip her konuda iyi o yüzden bildiğimiz en iyi şeyi oynamak daha iyi. savunma yapabilen bir ekip değiliz kapanırsak daha facia olur. barçanın öne çıkan defansını bol bol cezalandırmak lazım.

Biz kale önüne otobüs çekip, tuğla örmekten bahsediyoruz millet mehter marşıyla gaza gelmiş sığırpress istiyor en azından 2-1/1-1 gibi skorla bi ihtimal alabiliriz diğer türlü sığırpress kendi oyunumuzdan vazgeçmeyelim dersek 0-6 biterse iyidir diyorum.
Ördürdüğün tuğlaları Faysal Duvardelen'e test ettir. Eğer Faysal bile deliyorsa işimiz iştir.

En ön blokta basmayacağız tabii de geçen seneki lpool maçları gibi daha geri blokta başlayacak şekilde agresif ve presli oynarız muhtemelen

tamamen çekilmek mallıktan başka bir şey olmaz biz de gömülü iyi savunma yapabilen bi takım değiliz zaten

Geri
Üst Alt