⚽ CL 26/27 H:2 | Galatasaray - Barcelona | 22:00 | 13 Ekim | TRT 1

7 yesek de kimsenin şaşırmayacağı maç.

Severim böyle eşleşmeleri, bizim takım da sever. Yersek de yiyelim anasını satayım. Korkuyla yaşanır mı?

Ne ilk fark yediğimiz maç olur, ne de ilk fark yenilen CL maçı olur..
Yeni sistemde averaj önemli yoksa bence de fark yersek sorun olmaz ama ilk 24 şansı iyice düşer

çok büyük bir facia görüyorum. son maçlarına baktım da izlerken yoruldum yamal dallaması yetmezken bir de adeyemi çıktı basımıza sallai yi dönme dolap gibi döndürür o adam.

Şampiyonlar Ligi'nde hayvan gibi güçlü bir Barça çekmişiz. Tarihimize baksan 10 kere anca oynamışızdır adamlara karşı.

Tadını çıkaracağınız yerde fark yeriz diye korkaklık yapıyorsunuz. Acayip adamlarsınız ha.

Maça çıkmayalım

En temiz çözüm bu gibi görünmekte

7 yesek de kimsenin şaşırmayacağı maç.

Severim böyle eşleşmeleri, bizim takım da sever. Yersek de yiyelim anasını satayım. Korkuyla yaşanır mı?

Ne ilk fark yediğimiz maç olur, ne de ilk fark yenilen CL maçı olur..
Doğru yaklaşım bu.
Tırsacaksak ne işimiz var.

Şu Barca'dan 5yedik diye gömecek olan olursa da golfe falan davet ederiz.

Skor tahminim de 2-3.

Barcelona bu sezon 7 maçta 30 gol attı.

avrupada başarı istiyoruz kanzilerinin
maça çıkmayalım 5 yersek galibiyet sayarım demesi

işte biz bu zekalarla buralara geldik

tek attıklarımız baskıyla oluyor. bunlara baskı yaparsak ilk 15 3 leniriz.
Barcelonaya baski yapamazsin ki, seni bekleyen takimlar gibi degiller adamlar macin yuzde 90inini karsi yarisahada geciriyor. Topu daha geriye gitmeden kazaniyorlar (rodri cuk oturdu o iste adamlara)

Gecis ve kontralarla bir sey yakalarsan yakalarsin. Bizim de en kotu kullandigimiz hucumlardan gecisler aslinda.

Yoksa zaten 80 dk falan icimiz daralacak adamlarin oynamasindan.

Mucize sekilde 2-2 falan bitse inanilmaz olur ama 1-4 falan kimsenin sasirmamasi gereken skor olur

Kapanırsak fark yeriz asıl net, çok önde olmamak kaydıyla kompakt şekilde sert ve agresif baskı yapmalıyız lpool maçı gibi

Güzel tecrübe olacak fark yiyeceğimizi sanmam

Kazara dün maçı izleme gafletinde bulundum. Yamal, Raphinha falan neyse de Adeyemi bile Henry gibi takılıyordu sahada.

Allah yardımcımız olsun umarım tersten bir rekor kırmayız.

Geri
Üst Alt