CL 26/27 Play-off M:1 | Fenerbahçe - Lyon | 22:00 | 18 Ağustos | TV100

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
comp_1301394 (1).webp

1786480153871.webp
1786480156796.webp
1786480177196.webp

1786480188168.webp

2026-27 UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu 1. Maç
Fenerbahçe - Olympique Lyon
Chobani Stadyumu
18 Ağustos 2026 Salı
22:00

1783691017966-webp.328107

İnş CL kalır fb ebelerini A.... Ni görsünler

Şampiyonlar ligi bu sene köy peyniri gibi kokacak...celje, lask linz, fenerbahce, sabah, hapoel beer shava...bunlar kim abi. Konferans takımlarının CL de ne işi var

fb favori maalesef

umarim lyon alir turu bir sekilde

Bunlarla CL'de karşılaşsak ya ne keyifli olur.

Artık aynı ülke takımlarıda eşleşebiliyor tadından yenmez.

Lyon eski Lyon değil. Prag kırmızı yemese belki elenmişlerdi. Haa şampiyonlar ligini kim çok isterse o turu geçer. Lyon’un kötü kadrosu yok. Tescillileri %51 olarak favori görüyorum maalesef

lyon guven vermiyor maalesef
textor saftini kaydirdi kulubun

ilk maç istanbul'da berabere bile bitse lyon ikinci maçı yener ama kırmızı falan görmemesi lazım ilk maç

Bir tarafta FB’nin CL’ye gidememe goygoyu, diğer tarafta gidip rezil olma goygoyu.

Valla ben her türlü 1.sini seçerim. Bu sene çok kötü durumdalar +10 yabancıları var. 11’inin 5-6’tanesi 35’ine merdiven dayanış kişiden oluşuyor. Hatta yedekleri bile +30. Birçok yerde as-yedek rotasyonunu yetişkin yabancı ile yaptı dolayısıyla planlama çok saçma bir noktaya gitti. Lukaku-Vedat, Asensio-Talisca, Kante-Goendouzi-Fred, Skriniar-Ake-Jayden gibi. Çıkmak için yedeği olmayan yerlerde yabancılardan çıkacak muhtemelen.

CL parası can suyu gibi gelir aksi halde epey kaos bekliyor FB’yi.

Yabancı hoca olmasa CL ye gitmesin derdim FB ama İsmailin takımı CL ye giderse sakatlıktan kırılır

%51 fb fawori

Lyon'un kadro işkembeye dönmüş

Avrupa liginde de bu sene iyi takımlar var ama üzülerek fener şl’ye kalsın istiyorum. Çünkü iyi oyuncularının çoğu 30 yaş üstü ve sakatlığa yatkın. bu tempoyu kaldıramazlar. Bizim geçen sene yaşadığımız düşüşü yaşayacaklardır. Fenerin şl’ye kalması bizim şampiyonluk şansını bi %5-10 falan arttırır

Eğer AL’ye giderlerse de zorlu bir kura çekmeleri iyi olur en azından hırpalanırlar

Keske yavsaklar CL kalsa baya havalanirlar ama sonra aci gercek onlari yakalar orda rotasyon yapma imkanin yok AL de oldugu gibi, ciksinlar oynasnlar birbirinden zorlu 8 mac görsünler dünyanin halini ama büyük ihtimal Lyon bunlari eler

Bu sene bunların şampiyonlar ligine girmesi lazım diğer türlü ligde büyük avantaj sağlarlar. Geçen sene Nottingam ve Aston maçlarından sonra hep puan kaybettiler

Geri
Üst Alt