CL 26/27 Play-off M:1 | Fenerbahçe - Lyon | 22:00 | 18 Ağustos | TV100

AVL ye dusecekler.beklentisindeyim.

CL kalirlarsa cok memnun olacaklar var ama taraftarlarini pozitif etkileyecektir. Limit hesabinda gelecekte elleri rahatlayacaktir.

Sanslari yaver gitmez umarim.

Adamların zaten parası var argümanini anlamıyorum. Evet hep paraları vardı ama her koşulda bahaneye sığınan bir camia için şampiyonlar ligine kalınması demek önümüzdeki 5 sene boyunca ordaki parayı göstermeleri demek.

Ayrıca şuanda ihtiyaçlarını aldılar. Olası Cl katılıminda bek,kaleci ve stoper de çekerler. Bu bizim işimize gelir mi oturun düşünün derim.

Havaya girecek olmaları da cabası. Fb hep sektelere uğrayıp nakavt olan bir camia. Tek yumrukta değil 3-4 küçük yumrukla bayılıyorlar. O yüzden ilk olumsuzluğun bir an önce gelmesi gerekiyor.

Avrupa Ligi'de CL kadar olmasa da sonuçta bir arena. Yedeklerle bile ciksalar oradaki puan kayıplarında da sekteye uğrarlar. Daha yıkıcı olur.

Psg ye yenilmelerinde alacakları hasar ile union a yenildiklerinde alacakları hasari aynı görmüyorum. Bu takım daha union yenemiyor diye direkt karamsarlığa gececeklerdir. Bu sebeple ne kadar kaos o kadar işimize yarar

Daha Avrupa Ligi'nde bile maça çıkamamış Ismail'in CL arenasında ne türlü rezillikler yaşatacığını hayal edemiyorum.

Adını dahi yazamadığım Nordseland'dan 6 yiyen adam bu.

oyun olarak kötüler, bu kadroya iso malını getirmeleri iyi oldu irfana filan yer açmak için kadro ile çok oynar keremi,ismaili filan saymıyorum.

bizim transferde sıçtığımız senaryoda clye gitmeleri lazım köyferans köyfeayı kaldıracak kadro genişlikleri var oralara bunların gitmesi ligi al demek gibi bir şey. bunların en zorlanacağı senaryo lazım o da cl de küsküyü yemeleri. clye giderlerse arkalarına hava filan alırlar boş iş, adamlar yıllardır şamp olamıyor cl gidemiyor her sezona şampiyonuz diye başlıyor ne havası alacak bu moron ordusu allah aşkına. ayrıca bunların göt kalkması her zaman iyidir en çok bocaladıkları anlar onlar. Gelir konusuna gelince valla gülüyorum normalde batması ve küme düşmesi gereken bir camia zaten bu yıl alacakları şl gelirleri mi ihya edecek. gs batar bu ülkede ama ifbnin batması engellenir.

bizim hainler geniş kadroyu kursaydı elenselerde taştaşa alsak diye beklerdik bu konuda ama olmadı. Bunlar zaten hep buralarda eleniyor ilerisi için biz olsak şöyle yeneriz böyle yeneriz diyorlarsı bir de o tarafta rezil olsunlar artık eleme turlarındaki rezillikleri sarmıyor.

FB turu geçer, rüzgarı arkasına alır, CL geliriyle bir star daha getirir, Şubat'ta da şamp. olur.

EYVAHHHH.

fbyi destekleyecek degiliz!!

Geri
Üst Alt