- 1 Haziran 2015
- 27.838
- 19.362
- 2.148
geçsinler diyen çıldırmıştır
iyice havaya girecekler
geçmiş yılların aksine aramızda güç farkı da kalmadı
iyice havaya girecekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam, yukarıda havaya girmeler filan denmiş. Son 4 sezon fener Ekim ayında filan yarıştan mı koptu? Bir şekilde yarışta tuttular. Asıl girerlerse erken kopma ihtimali var.Şu görüşünde bu kadar ısrar etmeni anlayamıyorum cidden Cafer abi.
Aynen öyle. Skrinar Kante Asensio filan haftada 2 maç kaldıramaz.Gecemezlerse yaklasik 20 sene oldu diye eglenirim.
Gecerlerse biraz uzulurum ama yillar sonra CL cenderesinde ezilecek olmalari zugurt tesellim olur. Ligde de isimiz bir cit kolaylasir.
Ya sanki CL'de 8 maç oynayıp yorulacakken, UEFA'da 8 maç oynasalar yorulmayacaklar. Tamam Cl daha üst düzey rakiplerin olduğu bir lig ama öbürü de Ziraat Türkiye Kupası değil ki be yav.geçsinler diyen çıldırmıştır
iyice havaya girecekler
Ben havaya girerler/giremezler mi diyorum? CL'ye gidince Ekim ayında yarıştan mı kopacaklar?Hocam, yukarıda havaya girmeler filan denmiş. Son 4 sezon fener Ekim ayında filan yarıştan mı koptu? Bir şekilde yarışta tuttular. Asıl girerlerse erken kopma ihtimali var.
Eninde sonunda girecekler ve yine eninde sonunda şampiyon olacaklar ama şampiyonluk bu sene olmasın
Cafer abi mi? 20 yasindaymis gibi yaziyordu hep. Ilginc.Şu görüşünde bu kadar ısrar etmeni anlayamıyorum cidden Cafer abi.
Yukarıda yazdım yani diğerleri.Ben havaya girerler/giremezler mi diyorum? CL'ye gidince Ekim ayında yarıştan mı koyacaklar?
Ben ligden ziyade prestiji önemsiyorum.
Fb Cl takımı değildir. Çöp takımdır. 20 yıldır CL'ye gidemeyen takım mı olur? 30 tane eleme oynamışlar birini bile geçememişler 20 yıldır. Bunu da geçemesinler.
Yukarıda detaylıca yazdım argümanlarımı. Lig'e etki isteniyorsa 10 maç UEFA oynamak da yorar Fb'in yaşlı omurgasını.
Aksi görüşe de saygım var ama mantıklı bulmuyorum. Benim görüşüm bu.
Derdin nedir dostumCafer abi mi? 20 yasindaymis gibi yaziyordu hep. Ilginc.
yaş için değil, jargon olarak dedim abi diye yav. iyidir cafer aga.Cafer abi mi? 20 yasindaymis gibi yaziyordu hep. Ilginc.
Mantikli yazilari bazen var ama oncelikle sinirini tutamiyor ve yazilarina yansiyor, bu da onu biraz itici yapiyor. Ikincisi igrenc bir PP'si var.yaş için değil, jargon olarak dedim abi diye yav. iyidir cafer aga.