CL 26/27 Play-off M:1 | Fenerbahçe - Lyon | 22:00 | 18 Ağustos | TV100

Gecemezlerse yaklasik 20 sene oldu diye eglenirim.
Gecerlerse biraz uzulurum ama yillar sonra CL cenderesinde ezilecek olmalari zugurt tesellim olur. Ligde de isimiz bir cit kolaylasir.

Şu görüşünde bu kadar ısrar etmeni anlayamıyorum cidden Cafer abi.
Hocam, yukarıda havaya girmeler filan denmiş. Son 4 sezon fener Ekim ayında filan yarıştan mı koptu? Bir şekilde yarışta tuttular. Asıl girerlerse erken kopma ihtimali var.
Eninde sonunda girecekler ve yine eninde sonunda şampiyon olacaklar ama şampiyonluk bu sene olmasın

Gecemezlerse yaklasik 20 sene oldu diye eglenirim.
Gecerlerse biraz uzulurum ama yillar sonra CL cenderesinde ezilecek olmalari zugurt tesellim olur. Ligde de isimiz bir cit kolaylasir.
Aynen öyle. Skrinar Kante Asensio filan haftada 2 maç kaldıramaz.

Hava da hava ne anlatıyonuz allahınızı severseniz ya

Bu adamlar ligin 2. Haftası karagümrüğü yenince de havaya giriyorlar zaten? kaç yıldır eleniyorlar da noluyor peşimizi bırakıyorlar mı

Clye girerlerse o yaşlı kadroları patlayacak uefadaki gibi rotasyon da yapamayacaklar.

geçsinler diyen çıldırmıştır
iyice havaya girecekler
geçmiş yılların aksine aramızda güç farkı da kalmadı
Ya sanki CL'de 8 maç oynayıp yorulacakken, UEFA'da 8 maç oynasalar yorulmayacaklar. Tamam Cl daha üst düzey rakiplerin olduğu bir lig ama öbürü de Ziraat Türkiye Kupası değil ki be yav.

Ha keza CL'de ilk 24 yapmaları düşük ihtimalken, UEFA'da ise ilk 24 yaparlar bir şekilde. Bu da ligin en sıkıntılı döneminde ekstradan iki play-off maçı demek.

Biz geçen sene Juventus maçları arasında Konya'ya mağlup olmuştuk örneğin.

Fb CL'ye kalırsa Skriniar-Ake-Asensio oynatıp, UEFA'ya kalırsa Çağlar-Yiğit oynatmatacak sonuçta. Aynı yaşlı omurga oynayacak o 10 UEFA maçını. UEFA'yı da kaldırmaları çok zor.

Kısacası bu şartlarda Fb'in CL'ye kalmasını istemek pek akıl işi değil. Gerek yok o seviyeye ne kadar geç katılırlarsa o kadar iyi olur bizim için.

Millet sırf ilk torbadan bir iki canavar takım ile eşleşip 6-7 yer rencide olurlar diye istiyor ama yukarıda yazdığım argümanları teraziye koyunca, ben CL'ye gitmemelerini daha iyi bir seçenek olarak görüyorum.

17 senelik bu çileee, bitsin artık bu seneeee

Hocam, yukarıda havaya girmeler filan denmiş. Son 4 sezon fener Ekim ayında filan yarıştan mı koptu? Bir şekilde yarışta tuttular. Asıl girerlerse erken kopma ihtimali var.
Eninde sonunda girecekler ve yine eninde sonunda şampiyon olacaklar ama şampiyonluk bu sene olmasın
Ben havaya girerler/giremezler mi diyorum? CL'ye gidince Ekim ayında yarıştan mı kopacaklar?

Ben ligden ziyade prestiji önemsiyorum.

Fb Cl takımı değildir. Çöp takımdır. 20 yıldır CL'ye gidemeyen büyük takım mı olur? 30 tane eleme oynamışlar birini bile geçememişler 20 yıldır. Bunu da geçemesinler. Her sene ligde Gs'a geçilince yapı mapı diye ağlıyorlar ama 20 senede tek bir eleme bile geçememişler. Kiev'inden, Young Boys'una, Benfica'sından, Lille'ine. Büyük takım, yersek(!). :d

Yukarıda detaylıca yazdım argümanlarımı. Lig'e etki isteniyorsa 10 maç UEFA oynamak da yorar Fb'in yaşlı omurgasını.

Aksi görüşe de saygım var ama mantıklı bulmuyorum. Benim görüşüm bu.

Lan ben ucl den elenince avrupadan tamamen eleniyorlar sanıyordum

Madem avrupa ligine gidiyorlar orda takilsinlar hem daha cok maç oynarlar orda orası da yorar

Ben havaya girerler/giremezler mi diyorum? CL'ye gidince Ekim ayında yarıştan mı koyacaklar?

Ben ligden ziyade prestiji önemsiyorum.

Fb Cl takımı değildir. Çöp takımdır. 20 yıldır CL'ye gidemeyen takım mı olur? 30 tane eleme oynamışlar birini bile geçememişler 20 yıldır. Bunu da geçemesinler.

Yukarıda detaylıca yazdım argümanlarımı. Lig'e etki isteniyorsa 10 maç UEFA oynamak da yorar Fb'in yaşlı omurgasını.

Aksi görüşe de saygım var ama mantıklı bulmuyorum. Benim görüşüm bu.
Yukarıda yazdım yani diğerleri.

Acayip ivme kazandılar kazanma alışkanlıkları oldu tur atlayabilirler
işin kötü tarafı CL ye kalırlarsa bizden daha çok ülke puanı olduğu için
daha fazla para alacaklarmış

normal şartlarda umurumda olmazdı da

yönetim sağolsun fenerin avrupa maçları zorlu olsun yorulsunlar bari kısmına getirdi bizi

abv

Geri
Üst Alt