Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.610
- 67.780
- 5.003
Sane gamzısın teki. Sadece yetenek ile iyi top oynanmıyor. Greenwood katlar malesef şuan sane'yiSane bi kendine gelse artık greenwood övdürüyor bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane gamzısın teki. Sadece yetenek ile iyi top oynanmıyor. Greenwood katlar malesef şuan sane'yiSane bi kendine gelse artık greenwood övdürüyor bize
Aynı tarz oyuncular değiller yalnız. Şutu yok sane nin bu herif şutör.Sane bi kendine gelse artık greenwood övdürüyor bize
Sane sadece sola gitmeyi bıraksa birşeyler yapacaktı hep aynı şeyi yapiyorSane bi kendine gelse artık greenwood övdürüyor bize
Şu fofana denen mal 40m he. Leaoyu bedavaya aldik.
Tamam oyuncu alırken de peşin almıyorsun 60 m Euro’ya adam çeksen 5 taksit olsa 12 m Euro ödüyorsun her türlü limit açılıyorHayvan gibi limit açılmıyor hocam 18 milyon ayak bastı %70'i kadar açılıyor.
vedat gibi bir topçuyu 6 sene içinde 2 kere fenere kaptırmak nasıl bir dalalettir ben çözemedim
Heriflerin makus talihi dönecek bu hamleyle
Bunu Sane yaptığında sonunda top kaybı diye hakaret ediliyor ama.Oha greenwooda baksana
Aziz babasını cok seviyormuş. Gerci biz bunu alsak leaoyu alamazdık.vedat gibi bir topçuyu 6 sene içinde 2 kere fenere kaptırmak nasıl bir dalalettir ben çözemedim
Heriflerin makus talihi dönecek bu hamleyle