Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.782
- 104.596
- 5.238
Kendinizi bi bok sanma sokuk z kuşağının gerizekalı insanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet iyi bir oyun planıyla Okan Buruk'un ekibini alt ettiler.Muzaffer biri olarak haklıKeramet sende değil mal herif.
Dursunun satılmışları başarılar gelir geçer tezahüratı ile cennete çevirir orayıRams Park cehennemine kaldı işimiz
Fb ve bizle oynadıkları 3 maçta da beğenmedim bunları. Okan kaanı çıkarmayı akıl etse bu kadar ezilmezdikGayet iyi bir oyun planıyla Okan Buruk'un ekibini alt ettiler.Muzaffer biri olarak haklı
Valla beğenmedim diyon da Fbyi de bizi de 3-4 golle tokatladı adamlar.Beğensen 7-8 falan yiyecektik herhalFb ve bizle oynadıkları 3 maçta da beğenmedim bunları. Okan kaanı çıkarmayı akıl etse bu kadar ezilmezdik
Ballı 1 ekip. 3 maç da evlerindeydi ayrıcaValla beğenmedim diyon da Fbyi de bizi de 3-4 golle tokatladı adamlar.Beğensen 7-8 falan yiyecektik herhal
Adam senle yaşıt neredeyse ne z'si yavKendinizi bi bok sanma sokuk z kuşağının gerizekalı insanı
gıcık oldumAdam senle yaşıt neredeyse ne z'si yav
Haftaya görecez evimizdeki maçı daBallı 1 ekip. 3 maç da evlerindeydi ayrıca
Yarabbi Şükür diyip sucuğa devam edenler şu an mışıl mışıl uyuyordur.Ooo dsk da geciliyor artik . Tesekkurler okan tesekkurler yonetim
Böleyim dünden beriDursunun satılmışları başarılar gelir geçer tezahüratı ile cennete çevirir orayı
Çeyrek ekmek sucuk sever misin?Yarabbi Şükür diyip sucuğa devam edenler şu an mışıl mışıl uyuyordur.
Cok moralim bozuk ya. Elin bebeleri neden 5 atmadık diye dalga geçiyor resmen
2. maçta umutlanıp utanırız.Cok moralim bozuk ya. Elin bebeleri neden 5 atmadık diye dalga geçiyor resmen
canım çekti he. dursun başkan bize de ısmarlar mı