GSC Haber Clasie: "Son çeyrek saatte iyi oynamadık, beşinci golü atmamız gerekirdi tek eleştirim bu"

Doğru demiş adam bende 5 bekledim
Atamadilar üç maç izledik alkmaar ile

Bir fener 2 biz üçünde de makine gibi aynı oyunu oynadılar oyuncuların değişiklik dakiklarina kadar aynı

Ve karşıdaki hocalar bunu çözemedi
200 milyon Euro'luk takimlarla

Tebrikler hocam

Taraftar destek versin iyi kadro ile çıkalım totenhama oynadigimiz oyunun yarısını oynayalım biz bunlara ilk yarı 3 tane atarız.Yunus bu takım için çok önemli bunu gördük sanırım.

2-0 dan rigasi yenemedin
Malmo den 90+ da yedin
Kievi yenemedin birini kazansan
İlk 8 yapmış tin
aynen öyle . sen bu takımları yenemiyorsan zaten uefada nereye kadar gidebilirsin ki? şu fikstürle güle oynaya lider olmalıydın avrupada. tottenham ve paoku yendik üstelik. güle oynaya averaj kasıp avrupada lider olacakken elini kolunu sallayan her takımdan gol yedik. bu gol yeme sayılarıyla geçmiş olsun. göreceğiz hep beraber az alkmar bir sonraki turda nasıl folloş olacak :D

Vallahi o kadar saçma bir takımız ki 3-0 öne geçsek bile 10 dakika da 2 tane gol yiyebiliriz ...

ilk yarıda 5 i bulmanız lazımdı. 2. sizi 5 lik yapmayacak t. direktörü ve takımı ...

Doğru demiş adam bende 5 bekledim
Atamadilar üç maç izledik alkmaar ile

Bir fener 2 biz üçünde de makine gibi aynı oyunu oynadılar oyuncuların değişiklik dakiklarina kadar aynı

Ve karşıdaki hocalar bunu çözemedi
200 milyon Euro'luk takimlarla

Tebrikler hocam
E biz de ayni oyunu oynuyoruz okandan beri

Ilerde bas, kaparsan posyon bul. Kapamazsan posyon ver🤣

Taraftar destek versin iyi kadro ile çıkalım totenhama oynadigimiz oyunun yarısını oynayalım biz bunlara ilk yarı 3 tane atarız.Yunus bu takım için çok önemli bunu gördük sanırım.
Bunlara tottenham'a karşı oynadığımızı oynayamayız çünkü bunlar geride oyun kurmakta ısrar etmez, uzun top oynar dikine çabuk çıkar tek oyunumuz olan pres oyunu boşa düşer. Bayern tottenham falan geride oyun kurmaktan vazgeçmedikleri için işimize geliyordu. Kopenhag,Y.boys, kiev, alkmaar... falan bizim presi çöpe atıyor

Böyle ezik ezik oynayıp böyle bir skorla yenilirsen adamlar da çıkar konuşur tabi. Ah Okan ah. 2 senedir ebemizi ağlattın Avrupa'da.

Tam kadroyla bu takim ic sahada delik deşik olur normalde.

Alkmaar cok çömez bi takım

Fakat biz ne kdr isteyecez turu onu bilmiyorum.

kesinlikle katılmıyorum.

aynisi young boys maçı sonrasında yazilmisti ve gördük be olduğunu.

bir paok'u 2 farkla yendik, elfsburg gibi bir takımı zor güç 4:3 yendik, kiev 3:3..

Istanbul da 3 atsak bile en az 2 yeriz, çünkü defans yapma kabiliyetimiz 0.

Clasie hocam okana ders verdi

Hey gidi hey Terim Realden 6 yedi diye yerden yere vuruluyordu. O real de Ronaldo Ramos falan vardı. Alkmaardan bir tane oyuncu almazsın kadrona.

İç sahamızda futbolcular ve taraftarımız gerçekten istesinler parçalar atarız bu bebeleri

Ama istek falan kalmamıştır bizimkilerde

Geri
Üst Alt