# Claudio Bravo

Muslera yetersizinden kurtulmak artık geç de olsa hemen herkesin kabul ettiği bir gerçek. Ama çoğu kişi yerine kimi bulacağız diye soruyor..
@Onur Yücel bu ne

galatasaray'da oynadığı en kötü sezondu çünkü. Son 2 sezonda tekrar eski haline geldi. Taraftarın en az %40'ı istemiyordu, diğerleri de geçmişe hatırdan bir şey demiyordu. Yanlış bir şey yok burada. Şimdi ile kıyaslamak hata.

Yedirdiği gollerin klibi falan yapılmıştı, şimdi Okan o golleri yese idam edilir.

Muslera oynayacagana Orkun Usaka fitim
Ja
galatasaray'da oynadığı en kötü sezondu çünkü. Son 2 sezonda tekrar eski haline geldi. Taraftarın en az %40'ı istemiyordu, diğerleri de geçmişe hatırdan bir şey demiyordu. Yanlış bir şey yok burada. Şimdi ile kıyaslamak hata.

Yedirdiği gollerin klibi falan yapılmıştı, şimdi Okan o golleri yese idam edilir.
insan böyle sacma sapan yazar mi tudor askindan dolayi

resimdeki Terim'in de ilk yarı gitmesi gerektiğini defalarca söyledim. Bende kimseyle duygusal bağ yok malesef. Kötüysa dayanamıyorum söylüyorum.. Hele Muslera-Sneijder-Terim gibi isimlere laf edince böyle tepki oluşması normal.

Terim ve Muslera daha sonra işleri düzeltince övmeye başladım. Sneijder kalsa ve iyi oynasa belki aynısını ona da yapardım.

tudor sonrası da kötüydü. Bana göre en kötü sezonuydu. O sene yediğimiz gollere bir daha bak istersen. Şampiyon olduk ama en iyi 5-6 isim arasına girmez o sene.
yo ikinci devre Tafo geldikten sonra yine costu. aklima gelen maclar heme fb deplasmani + bjk maclari

Adı bizimle anılan kaleciler arasında içime en çok sinen kişi Bravo. Umarım gelir.

iyi kaleci almak icin illa güney amerikalilari zorlamamiza gerek yok. cikarin bu fikri aklinizdan artik

Geri
Üst Alt