Cláudio Taffarel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milliyet gazetesinin haberine göre, Galatasaray-Bursaspor maçında kendi akreditasyon kartını unutan ve altyapı yardımcı antrenörlerinden Fadıl Koşutan’a ait kartı boynuna takarak, yedek kulübesine giren Claudio Taffarel ağır bir ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Futbol Disiplin Talimatı’nın, “Belgelerin Haksız Kullanımı” başlıklı 46. maddesinin c fıkrasına göre, Brezilyalı antrenörün 8 ila 24 maç arasında soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı alması gündeme geldi. Temsilci raporlarında yer almasa bile TFF Hukuk Müşavirliği’nin medyadaki haberleri delil kabul ederek konuyla ilgili soruşturma başlatabileceği kaydedildi. Bu arada Fadıl Koşutan’a ait kartın, delegasyon 3 sınıfında olduğu ve yedek kulübesini kapsamadığı belirlendi.

Bu nedir

Telles iyi cikmasa bu baslik en aktif basliklardan olurdu. Telles iyi oynayinca tek mesaj yazilmiyor. Takim mi destekliyoruz, stres atacak yer mi ariyoruz belli degil.

Konuya bakınca tekrar aklıma geldi

Kaleci antrenörü nedir ne işe yarar

Temel düzeyde cevabımız kaleciyi eğitmek ise niye forvet antrenörü yok.

Onların eğitime ihtiyacı yok mu.

Yıllardır soruyorum futbolda bi atan birde tutan önemli tutanı eğitiyorsun atanı niye saldım çayıra diyorsun.

Tamamen profesyonel tarihe geçmiş eski bir golcüyü getir eğit, kaliteli forvet alıyoruz ya demesin kimse egolarındna dolayı birbirlerinden gram şey öğrenmiyorlar hep kendi bildikleri.

Getir özel bir adam forvetler mallık yapıp maçın kaderi oynanınca hesabı takımın hocası değil o adamdan sorulsun. Ama olur mu 2 tane yardımcı antrenör var yeter gözü ile bakılıyor.

Nasıl taffi kaleci antrenörü olarak hala takımda ise forvet antrenörüde aynı şekilde değişmeden durmalı.

Bakın hepsini geçtim neymiş genç oyuncular futbolculardan öğrencekmiş bişeyler böyle bir şey mi var yahu niye işimizi hep şansa bırakıyoruz. Bu zamana kadar olan sistem bariz başarısız bir sistem değişim şart

Konuya bakınca tekrar aklıma geldi

Kaleci antrenörü nedir ne işe yarar

Temel düzeyde cevabımız kaleciyi eğitmek ise niye forvet antrenörü yok.

Onların eğitime ihtiyacı yok mu.

Yıllardır soruyorum futbolda bi atan birde tutan önemli tutanı eğitiyorsun atanı niye saldım çayıra diyorsun.

Tamamen profesyonel tarihe geçmiş eski bir golcüyü getir eğit, kaliteli forvet alıyoruz ya demesin kimse egolarındna dolayı birbirlerinden gram şey öğrenmiyorlar hep kendi bildikleri.

Getir özel bir adam forvetler mallık yapıp maçın kaderi oynanınca hesabı takımın hocası değil o adamdan sorulsun. Ama olur mu 2 tane yardımcı antrenör var yeter gözü ile bakılıyor.

Nasıl taffi kaleci antrenörü olarak hala takımda ise forvet antrenörüde aynı şekilde değişmeden durmalı.

Bakın hepsini geçtim neymiş genç oyuncular futbolculardan öğrencekmiş bişeyler böyle bir şey mi var yahu niye işimizi hep şansa bırakıyoruz. Bu zamana kadar olan sistem bariz başarısız bir sistem değişim şart

para saçıyor ya bu kulüb forvet antrenörü, ortasaha antrenerü, sol bek antrenörü vs 11 tane de antrenör olsun takımda ne güzelmiş

jardelin baroşun kaç tane antrenörü vardı :culpability:

para saçıyor ya bu kulüb forvet antrenörü, ortasaha antrenerü, sol bek antrenörü vs 11 tane de antrenör olsun takımda ne güzelmiş

jardelin baroşun kaç tane antrenörü vardı :culpability:

Her sene 2 tane hoca değiştirip milyonları saçmaktan iyidir en azından. Farkettiysen bitiricilikle ilgili bir olaydan behsettim.

O zaman kaleciyede gerek yok manava veririz antreman yapar.

Ki o bahsetmiş olduğum bitiricilik bu sene olsaydı şu an farklı şeyler konuşuyor olurduk.

Her sene 2 tane hoca değiştirip milyonları saçmaktan iyidir en azından. Farkettiysen bitiricilikle ilgili bir olaydan behsettim.

O zaman kaleciyede gerek yok manava veririz antreman yapar.

Ki o bahsetmiş olduğum bitiricilik bu sene olsaydı şu an farklı şeyler konuşuyor olurduk.

kalecilerin antreman programı farklı olduğu için kaleci antrenörü var. diğerlerinin antreman programı aynı.

ne saçma bir post olmuş gözüm görmesin seni bikaç hafta saygılar

a2u7u6ah.jpg

Mutlu Yıllar Taffi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Holidays in Tuscany (Italy)

10269596_310868272396187_8599735635319950538_n.jpg

Reyiz dönmüs İstanbul'a,Sultanahmet'te iftar saatini bekliyor.:)

BrtfDZ2CAAALJay.jpg:large

Kalacak olmasına sevindim , herkes için iyi .

sanki bana tatil yapıyormuş gibi geliyor tafarell her resminde gülüp eğleniyor hiçte çalışıyor gibi gözükmüyor hem bildiğim kadarıyla muslera ülkesi uruguaydan kesin dönüş yapmadı kimi çalıştıyor anlamış değilim

Aglamamasi pek hayra alamet degil.Hic calismadigini gulmesinden anladim.Bu sene cok gol yicez :/

cingıl bels

sanki bana tatil yapıyormuş gibi geliyor tafarell her resminde gülüp eğleniyor hiçte çalışıyor gibi gözükmüyor hem bildiğim kadarıyla muslera ülkesi uruguaydan kesin dönüş yapmadı kimi çalıştıyor anlamış değilim

Gece gece beni iyi guldurdun :asd:

Muslera gelene kadar evde mi kalsin :ka25:

Sen ne işe yararsın.

Eray dan kaleci olmayacağını anlayamadın mı hâlâ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt