CL'de 3. Olacağımızı Sananlar Var

Bu rezil CL sezonunda bir macta 8 gol yememek ve 0 puan ile kapatmamak tek karımız. En azından bu rekorlar hala daha fb ile bjk'ye ait.

saçma sapan konular açıyorsunuz. madem maç izlemiyorsunuz girmeyin arkadaş foruma. zaten sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz, üstüne üstlük sizin saçma sapan entrylerinizi okuyup daha da canımızı sıkmak istemiyoruz. bir kişi günde 50 tane mesaj atıyor, bakıyorsun mesaj içeriğine 45 tanesi aynı şeyin farklı kelimeler ile ifade şekli. 1 kere yaz yeter kardeşim, fazla yazana para vermiyorlar. yönetimden arkadaşlar da bi zahmet bu tarz konuları kilitleyiversin

şimdi bu konuda biraz mantıklı olmak gerek galatasaray avrupa ligine kalsa dahi şansı yok bunu hepimiz biliyoruz şampiyonlar ligini hedef olmaktan çıkartan prandelli bence şu anda uefa avrupa liginide hedeften çıkartmıştır.Zaten bu takım fiziksel durumu ile sadece türkiye ligini götürebilir.O yüzden ben üçüncü falan olmasınıda istemiyorum.

Elenmemiz daha hayırlı olacaktır. Hiç olmazsa sadece lige odaklanabiliriz.

bırakın 3.lüğü ben matematiksel devam eden 2.likten bile ümitliyim..
andertleti deplasmanda yendik ve grupta 4 puanla 3.yüz..
son maçta arsenali arenada 3-0 yendiğimizde 2.olarak 7 puanla terfi oluruz..
not:arsenalin evinde b.dormunda yenildiğini tahmin ederek ümitli olunmuştur

guzel bi yaklasim ancak gerceklesme olasiligi 1%

Arsenal dortmund'u evinde bence yener

şimdi bu konuda biraz mantıklı olmak gerek galatasaray avrupa ligine kalsa dahi şansı yok bunu hepimiz biliyoruz şampiyonlar ligini hedef olmaktan çıkartan prandelli bence şu anda uefa avrupa liginide hedeften çıkartmıştır.Zaten bu takım fiziksel durumu ile sadece türkiye ligini götürebilir.O yüzden ben üçüncü falan olmasınıda istemiyorum.

Mantıklı düşünmekten bahsediyorsun ama CL'yi hedef olmaktan çıkaranın Prandelli olduğunu düşünüyorsun...CL'yi hedef olmaktan çıkaran 5+3 tür...

Prandelli hem Arsenal'e hem de içerideki Dortmund maçına Almanya'daki gibi çıksaydı yine yenilirdik değişen olmazdı , en fazla 3.lük olurdu...

Ama takımın fiziği konusunda haklısın.Hiç gerek yok Avrupa ligine bu sene...

bırakın 3.lüğü ben matematiksel devam eden 2.likten bile ümitliyim..
andertleti deplasmanda yendik ve grupta 4 puanla 3.yüz..
son maçta arsenali arenada 3-0 yendiğimizde 2.olarak 7 puanla terfi oluruz..
not:arsenalin evinde b.dormunda yenildiğini tahmin ederek ümitli olunmuştur

Senin beynine cisim kacmis be renktaş biz kendi evimizde Dortmunddan 4 yemis Anderlecte zor 1 gol atmisken Arsenala 3 gol atmamizi nereden dusundun.Biz bu sistemle bu oyuncularla birak 3 gol atmayi onlar bize 5 atar neyin davasini dusunuyorsun.Bu Prandelli amcani savunacagim derken beynini yakmissin be renktas.

Mantıklı düşünmekten bahsediyorsun ama CL'yi hedef olmaktan çıkaranın Prandelli olduğunu düşünüyorsun...CL'yi hedef olmaktan çıkaran 5+3 tür...

Prandelli hem Arsenal'e hem de içerideki Dortmund maçına Almanya'daki gibi çıksaydı yine yenilirdik değişen olmazdı , en fazla 3.lük olurdu...

Ama takımın fiziği konusunda haklısın.Hiç gerek yok Avrupa ligine bu sene...

Federasyonun böyle bir yanlış karar alması galatasaray gibi bir takımı bir hedefin dışına atmaması gerekir madem galatasaray büyük bir camia ve organizasyon o zaman bunun hesaplamasını ve planlamasını baştan uca ayarlaması gerekir getirdiği teknik direktörde bu planın bir parçası olmalıdır.Ama büyük takım olmak demek 5+3 e bahane bulmak değildir.

Geri
Üst Alt