GSC Anket CL'de Kaç Puan Alırsak Başarılı Sayılırız?

¿

• 9-10

• 11-12

• 13-15

• 15+

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Cafer Güney

Ulubatlı Souness
Tabii ki kura çok önemli ama ortalama bi kura çektiğimizi düşünürsek 11-12 puan almalıyız. Bu da üst tura yeter zaten.

9-10 eh, 7 ve altına başarısız derim.

16 ya girersek başarı yoksa istifa deriz

Ilk 24 e kalirsak mutis olur.Sonrasi kuraya gore bakariz.Eleyebilecegimiz bir takimsa ve elenirsek olmaz ama önce ilk 24

yani 11-12 alırsın averajla vs kalamazsın bence başarısız değil şanssızlık denir buna

ilk 24 hedef olmalı uçmaya gerek yok şl için.

geçen sezon 11 puan ucu ucuna yetmişti bunun için city, juve falan eleniyordu neredeyse. yani yine 11-12 puan ve üstünü başarı sayarım.

zor kura gelirse yapacak bir şey yok diyip 9-10 puan için de delirmem heralde. tabi kurulacak kadro vs de bu beklentiyi etkileyecek.

puan değil de isim olarak bizden düşük takımları yenelim yeter bana

4 tane baba 2 tane köy takımı mı geldi 6 puan başarıdır

1 tane baba 5 tane köy takımı mı geldi 15 puan başarıdır

geri kalan tüm sonuçlar başarısızdır

24e girmen lazım sonrasi nasip kısmet.

fikstür de çok önemli

atıyorum baba takımlardan biriyle son maç içerde oynasan garantilemiş ve rotasyon yaparak gelebilirler

gerçekten pamuk ipliğine bağlı çok değişken var

ilk 24'e atıp üst tur playoff maçı oynamak benim için yeterlidir. rakibe göre hayal kurarız tabi . şu an o kadar erken ki bu konu hakkında konuşabilmek için.

İlk 24'e girip üst turda play off serisinde 2 maç daha oynasak ciddi gelir sağlarız yeterli olur. Oradaki kura şansı olursa son 16 ve çeyrek final zorlama şansımız olur.

gs'ın kadro yapılanmasına, okan hoca'nın avrupa oyunu ile ilgili geçen seneden ders çıkarmış olmasına ve son olarak da kuraya bağlı bir durum.

ancak gs'ın birincil hedefi bir şekilde ilk 24 olmalıdır her zaman.

ilk 24'e kalınırsa avrupa hedefine ulaşılmış olur bana göre. hedef üstü her kademe ekstra bonus, altı ise başarısızlıktır.

2. ve 3. torbalardan kim denk gelecek çok önemli ve belirleyici olacak.

Geri
Üst Alt