- 25 Kasım 2008
- 13.564
- 12.275
- 2.168
Belirteyim nadir Kola içerim, içenlere de bırakmalarını sık sık tavsiye ederim,geçenlerde gıcık olduğum firmaları şikayet ediyordum Coca Cola'yı şikayet ettim şikayetvar sitesinde, çünkü Avrupa'da ürünlerine ŞEKER katarken Türkiye'de GLİKOZ ŞURUBU adındaki son derece zararlı, kanserojen, bir nevi ZEHİR olan maddeyi katıyorlardı, beni aradılar burda yazdığımı onlara da söyledim ve TÜRK HALKINI 2. SINIF insan yerine koyuyorsunuz dedim, Avrupalı okur bilir Türkler cühela diye bunu yapıyorsunuz dedim, işte beyfendi ben içindeki detayları bilmiyorum falan dedi karşımdaki adam, GENEL MERKEZİMİZE ileteyim tekrar arayalım dedi, OK dedim, tekrar aradılar genel merkezin cevabını bildirmek için, genel merkezin cevabı şu idi;
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUNDUR ÜRÜNLERİMİZ
Peki dedim karşımdaki Bey'e yani kısaca diyorsunuz ki SİZİN DEVLETİNİZ İZİN VERİYOR KARDEŞİM BİZ DE ZEHİRLİYORUZ, beyfendi kısaca SAĞLIK BAKANLIĞI onaylıdır ürünlerimiz dedi, tamam ben anladım dedim kapattık, kısaca devlet kendi eliyle zehirliyor sizler de COLA MI PEPSI MI tartışması yapıyorsunuz hacılar hepsi aynı kakanın laciverdi, PEPSI DE aynı şekilde GLIKOZ ŞURUBU kullanan bir diğer marka ÜLKER İ SAYMIYORUM BİLE ADAMLARIN KENDİNE AİT GLİKOZ ŞURUBU FABRİKASI VAR VE İĞRENÇ BİR MARKA, burda çok sayıda Avrupada yaşayan üye var onlar da İYİ BİLİRLER AVRUPADAKİ ÜRÜNLERİN KLASSE 1 olduğunu, evet Sayın GURBETÇİ arkadaşlar söz sizde neden sizce DÜNYA DEVİ ÜLKEMİZDE herşeyin KLASSE 999'U SATILIRKEN oralarda KLASSE 1-2 satılıyor.
TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUNDUR ÜRÜNLERİMİZ
Peki dedim karşımdaki Bey'e yani kısaca diyorsunuz ki SİZİN DEVLETİNİZ İZİN VERİYOR KARDEŞİM BİZ DE ZEHİRLİYORUZ, beyfendi kısaca SAĞLIK BAKANLIĞI onaylıdır ürünlerimiz dedi, tamam ben anladım dedim kapattık, kısaca devlet kendi eliyle zehirliyor sizler de COLA MI PEPSI MI tartışması yapıyorsunuz hacılar hepsi aynı kakanın laciverdi, PEPSI DE aynı şekilde GLIKOZ ŞURUBU kullanan bir diğer marka ÜLKER İ SAYMIYORUM BİLE ADAMLARIN KENDİNE AİT GLİKOZ ŞURUBU FABRİKASI VAR VE İĞRENÇ BİR MARKA, burda çok sayıda Avrupada yaşayan üye var onlar da İYİ BİLİRLER AVRUPADAKİ ÜRÜNLERİN KLASSE 1 olduğunu, evet Sayın GURBETÇİ arkadaşlar söz sizde neden sizce DÜNYA DEVİ ÜLKEMİZDE herşeyin KLASSE 999'U SATILIRKEN oralarda KLASSE 1-2 satılıyor.