Coca Cola Galatasaray'a Sponsor Olsa?

AKP li tayfa Galatasaray'ı bırakır. Çok da güzel olur.

İnanın şu an bende ortada kaldım.

Bir çok Galatasaraylı Ülker reklamını formadan sildirmeye çalışıyor ve olmasın istiyor.

Ama Coca-Cola 'yı da istemeyenler var...

Şu soruyu sormak mecburiyet haline geliyor; " Aga bize kim sponsor olacak peki..."

O öyle bu böyle... Onun kaşı var onun gözü var... Cidden bende kararsızım. Ne olsun ne de olmasın durumundayım.

GSStore olsun

2014-15-galatasaray-stadium-mens-football-shirt-618772_606-kopya-2.png

Coca Cola'ya ''siyaset, israil'' fln diyen net gerizekalıdır, psikolojik sorunları vardır, kişilik bozukluğu yaşıyordur.

Yobazligin lüzmu yok, iyi para veriyorlar ise olabilir tabiki. Yukarida beyaz forma üzerine müthis uydu zaten.

coca_cola_ceosu_muhtar_kentin_yillik_geliri_8305.jpg

Coca Cola'nın Türk CEO'su Muhtar Ken...

Ayni zamanda cok büyük bir Galatasarayli

muhtar-kent-e-galatasaray-rozeti-2_b.jpg

Bize biraz para verse keske. :D

Şartlarda anlaşırsak neden olmasın bir ara Fransız ürünleri boykot ediliyordu Türkiye'de her sene böyle bir furya oluyor zaten

Coca Coca bizi satin alsin iste. Para lazim Para

"Galatasaray Coca Cola SK"

:D:nargile:

Olumluyum. Bırakın bu alma aldırma saçmalığını. Senin en kaliteli markan zafer gazozları iken adamlar dünya markası yapmış. Bizde hep laf, üretmek yok. En yüksek parayı kim verirse verilmesi gerekir forma reklamının.

Halkın boykotu bir yere kadar. Hatta tercihtir bana göre. Saygı duyarım. Bazen bende yaparım. Ama boykot değildir. Tercihdir.

Boykot edeceksen devlet, ülke olarak yasaklarsın ülke girişini. O zaman anlarım işte benim ülkem derim. şapka çıkarırım.

Ama bir taraftan İsrail'i sadece kınayıp diğer yandan bakanın okullara yazı yazıp " Boykot falan diyorlar çocuklara sakın boykot yaptırmayın. Sonra ekonomi çöker" diyorsan gülerler buna... Ama ağzıyla değil başka yerleriyle. Gülenler de o boykot ettiğin olur tabiki...

Yiyorsa sokmazsın ülkeye olur biter.

Ama biz ki bırak böyle boykotları ; Dünyada kullanımı yasak olan tüm gıda ürünlerinin rahatça kullanılabildiği nadir ülkelerdeniz.

Coca Cola'yı boykot edelim eyvallah. Ama GDO kullanan tüm firmaları da. Ne dersiniz.

Geri
Üst Alt