Coca Cola'dan Açıklama!

Bende forum da girmiyorum böyle olaylara.Çünkü karşındakiler bazen mal olabiliyor derdini anlatamıyorsun.

+1 Burda Boykott niye edilir... Niye Coca Cola... Anlatamadim... Belki burasi daha aciklayici olur https://www.inminds.co.uk/boycott-israel-2012.php Ama hic zannetmiyorum... Forumda yahudi veya israilli üyeler oldugu kaniya vardim... Ya da daha kötüsü müslüman düsmani...

Bundan sonra forumda GS konularini asan meselelere girmemeye özen gösterecem...

Herkeze iyi tartismalar, ben bu konudan cekiliyorum...

Facebook yahudi mi? :happy: sallamak bedava

Ve diyelim Facebook yahudi, ne fark eder? Coca Cola yahudi diye boykott edilmiyor ki!! Israil e DIREK destek ettigi icin boykott ediliyor! Facebook yahudi olsa bile Israil in politikacilarindan, is adamlarindan, halk vakiflarindan tesekkür mü aldi? Cocal cola defalarca Israil tarafindan desteklerinden dolayi tesekkür madalyasi aldi...

Sallamak bedava oldugu icin sende salliyorsun heralde.zucherberg yahudidir.sen direk destek diyorsun ya makbuz mu gordun yardim ettigine dair.

Sallamak bedava oldugu icin sende salliyorsun heralde.zucherberg yahudidir.sen direk destek diyorsun ya makbuz mu gordun yardim ettigine dair.

Bu tartismalara girmek istemiyorum ama Zuckerberg'in ailesi yahudi, kendisi ateisttir.

Ayrica Hüsnü'nün dedigi yanlis degil. Yahudiler ile problemimiz yoktur. Yahudi düsmanliigi fln ile alakasi yok ki bunun. Filistin'e yapilan saldirilari kinayan ve Israil devletine karsi protesto eden bircok Yahudi var. Bu olaylari yapan Israil devletini destekleyen markalari boykot etmek söz konusu.

Bu tartismalara girmek istemiyorum ama Zuckerberg'in ailesi yahudi, kendisi ateisttir.

Ayrica Hüsnü'nün dedigi yanlis degil. Yahudiler ile problemimiz yoktur. Yahudi düsmanliigi fln ile alakasi yok ki bunun. Filistin'e yapilan saldirilari kinayan ve Israil devletine karsi protesto eden bircok Yahudi var. Bu olaylari yapan Israil devletini destekleyen markalari boykot etmek söz konusu.

Israili destekledigini nerden biliyorsunuz bende onu merak ettim.o zaman facebook da destekliyor samsung da destekliyor cunku hepsinin ortagi yahudi ve israile destek veriyor.peki coca cola niye 3500 kisiye ekmek sagliyor filistinde.halka acik sirket nasil israile destek verir yapmayin lutfen.medyada cikan her habere inaniyorsunuz da hirsizlij yapanlara niye inanmiyorsunuz o zaman.neden savunuyorsunuz

Yahudi düşmanlığı resmen kör etmiş allahu ekbercilerin gözünü.. madem ki colayı protesto ediyorsunuz ozaman facebookuda kullanmayın. yahudilerin tarihte bu dünyaya verdiği faydayı veren kaç tane millet var bu insanlar ezildi soykırım yapıldı ama buna rağmen boyun eğmediler önlerine baktılar ve bugün büyük buluşların çoğunluğunun altında Yahudilerin imzası var en güçlü şirketlerin başında Yahudiler var ve küçük bir devlet olmasına rağmen etrafındaki saldırgan devletlere karşı kendini müdafa ediyor.

HTC One M8 - Onu gör, onu hisset.

BtBUiW7CYAAjdso.jpg

Kola normalde icmem son 2 ayda 2-3 defa icmisimdir belki de Kola almayarak neyi boykot ediyorsunuz ben onu anlayamadim. O urun ulkeye girdikten sonra sen alsan ne olur almasan ne olur? Hadi almayanlar neyse, alip birde sokaga dokenler var. Hayir, Kolayi protesto ediyorsun Coca-Cola nin diger urunlerini tuketiyorsun. Maksimum 2 ay sonra yine fazlasiyla almaya baslayacaksiniz Kolayi zaten. Garip garip isler.

Geri
Üst Alt