Cocu Birkaç Hafta Sonra Kovulur?

Selim Aydemir

🅗🅐🅜🅑🅤🅡🅖 🅚🅡🅐🅛🅘
Parçalı Üye
Fenerbahce Cocu ile 4 lig macinda sadece 3 Puan alabildi. Kredisini oldukca cabuk bitirdi ve önümüzdeki 5 hafta da Lige cok zor Takimlarla karsilacak. O Takimlar kimler?

5. Hafta Konyaspor - Fenerbahce ( milli takim arasinda Takim üstündeki ölü topragi atmadikca galibiyet almasi zor, 0-1 Puan)

6. Hafta Fenerbahce - Besiktas ( yine galibiyet almari zor, bana berabere bitecek gibi duruyor, 1 Puan)

7. Hafta Caykur Rize - Fenerbahce ( Deplasman maci kaybedeceklerini sanmiyorum, 1-3 Puan)

8. Hafta Fenerbahce - Basaksehir ( yine zorlu mac ve berabere bitmesi mühtemel, 1 Puan)

9 Hafta Sivasspor - Fenerbahce ( Sivas deplmasni Kolay degil, beraberlik agir basiyor, 1 Puan)

Beklenen toplam puan 4-7 Puan arasinda.

Ali Koc ve Fenerbahceyi zor günler bekliyor, bu gidis ile Aziz Yildirim gelsin diyenler bile olabilecek :)

boşver feneri bizim takımın haline bak rtaş

Gram umrumda olmamakla birlikte, ciddi bilgi ve hisse dayanarak birçok arkadaşımla iddiaya girmiştim.

‘Cocu 6. haftayı göremez’

Her seferinde herşeyi bilmekten sıkıldım.

Ciddi şekilde TFF Başkanı olmak için gereken çalışmaları başlatacağım.

Bu ülkenin tek kurtuluşu benim. Türkiye futbolunu düşük bütçelerle daha büyük yerlere getireceK isim benim.

Sarcasm off. :)

Konya macindan sonra istifa eder.

Aziz olsa belki ama koç savunacaktır. eğer direnebilirlerse başarılı olurlar bence.

ali koç fenerde birşeylerin değiştiğini göstermek isteyecektir probz , dolayısıyla kovulmaz

Rize veya Basaksehir maçından sonra kovulur diye düşünüyorum. Ilk devre'yi zor bitirir. Anadolu takımları bu sene çok iyi ve çok hırslı. Özellikle yeni stadlarda çok iyi bir taraftar atmosferi var.

Muhtemelen ilk galibiyetini Sivas'ta alır, Mecnun Otyakmaz bi iyilik yapar Fenerbahcesine, zamanında şampiyonluğu hediye ettigi gibi(!)

O hafta bu hafta galiba :)

Başakşehirden bir beraberlik daha alıp kredi kazansın.Bizim maça kadar kalsın.Tekmeyi biz vurursak kesin kovulur

Bizim maça kadar kalması gerekiyor tarihi fark istiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

spartak tırovıro macından sonra gonderilir.

Geri
Üst Alt