Çocuklara Cinsel İstismar Suçuna Yeni Düzenleme!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

TCK'nın "Çocukların cinsel istismarı" başlıklı 103. maddesinin, Anayasa Mahkemesince iptal edilen birinci ve ikinci fıkrası yeniden düzenleniyor.

Buna göre, çocuğu cinsel yönden istismar eden kişi 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılacak. Cinsel istismarın sarkıntılık düzeyinde kalması halinde 3 yıldan 8 yıla kadar hapis cezası verilecek.

Mağdurun 12 yaşını tamamlamamış olması halinde verilecek ceza, istismar durumunda 10 yıldan, sarkıntılık durumunda 5 yıldan az olamayacak. Cinsel istismarın vücuda organ veya sair bir cisim sokulması suretiyle gerçekleştirilmesi durumunda, 16 yıldan aşağı olmamak üzere hapis cezasına hükmolunacak. Mağdurun 12 yaşını tamamlamamış olması halinde verilecek ceza 18 yıldan az olamayacak.

Düzenleme fln fasa fiso.
Keseceksin aleti ağzına verceksin ibreti alem için meydanda sallandıracaksın.

Bak bakalım birisi daha tenezzül ediyormu!

P9

Bayağı düzenlemişler tebrik ederim bir gün sonrada çıkar insanlar boş yere fazla hapis yatıyor mağdur oluyor buna bir çözüm bulalım derler. Böyle de bir ülkede yaşıyoruz

Ee ülkede cok sapik olunca, hapislerde yer olmuyor tabi, masraf'da cok oluyor, biryerlerden masrafi kesmeleri lazim öyle degil mi?

Jaime reis ile Greyjoy'a yapılanın bir kombinasyonu olarak kesip boynuna asıp gezdireceksin Taksimde.

Sorun cezaların azlığında veya çokluğunda değil sorun uygulanışında.

Adam 9 yaşında kıza tacizden yargılanıyor 24 saat geçmeden tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalıyor.

Yine bizzat bildiğim bir olay iki genç şehir içinde, 160 km hızla, zil zurna sarhoş yarış yatarken genç bir kıza çarptılar. Kız 1 ay hastane de yattı, ölümden kıl payı döndü. Muhtemelen bir daha hiç yürümeyecek ve sağ kolunu kullanamayacak. Ona çarpan sarhoş, hızlı ve göz altına alındığında polis arabasını yumruklayıp zarar veren sürücüyü sabahına serbest bıraktılar.

Daha nice olaylar, ulan tecavüzcüye takım elbise giydi diye iyi hal indirimi uygulanıyor bu ülkede. Cezaevlerinde yer yok diye olduğunu salıyorlar şu anda, ve suçlarda kasten öldürme vs yoksa tutuksuz yargılanıyor genelde. Sonra biz mücadele ediyoruz diyorlar işte

Çocuklara cinsel istismar suçları cinayetle eşdeğer kabul edilmeli. O travmanın etkisiyle hayatları kararıyor, cinsel, psikolojik ve duygusal gelişimleri zarar görüyor. Bunun bedeli ağır olmalı.

Bunların yeri hapis değil toprak olmalı.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün akşam alman arkadaşlarım bu konuyu açtı konuşurken. Adamlar güldü dalga geçti bizimle, işin en kötüsü ben de hiç birşey diyemedim utancımla durdum kaldım öyle. Çünkü denilecek birşey yok şu konu hakkında.

Allah belalarını versin, kendi çocuklarının başlarına böyle bir kötülük gelse sessiz kalıp aman ne olacak evlendirelim bunları mı diyecekler.

Ülke iyice bok çukuruna döndü lanet olsun hepsine.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

tepki büyük olunca geri adım attılar ama vazgeçmediler.yine bir ara kunduna getirip ya torba kanun tasarıyla yada khk ile bu yasayı çıkaracaklar meraklanmayın.

Dün akşam alman arkadaşlarım bu konuyu açtı konuşurken. Adamlar güldü dalga geçti bizimle, işin en kötüsü ben de hiç birşey diyemedim utancımla durdum kaldım öyle. Çünkü denilecek birşey yok şu konu hakkında.

Allah belalarını versin, kendi çocuklarının başlarına böyle bir kötülük gelse sessiz kalıp aman ne olacak evlendirelim bunları mı diyecekler.

Ülke iyice bok çukuruna döndü lanet olsun hepsine.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Almanya pedofillerle dolu.
Ağzını açıp iki laf çakamadınmı.
Daha 6 ay önce kilisenin öğrencilerini rahipler şey etmiş.
Almanya bu konuda bizden beter.
Bir daha boynunu bükme bunlar kadar pislik bir millet dünyaya gelmedi.
1. 2. dünya savaşları hep bu topraklardan çıkma.
Büyüğünü saymayan küçüğünü 18. yaşında kapı dışarı eden sevgisiz soğuk ve gaddar bir millet bunlar.

P9

Almanya pedofillerle dolu.
Ağzını açıp iki laf çakamadınmı.
Daha 6 ay önce kilisenin öğrencilerini rahipler şey etmiş.
Almanya bu konuda bizden beter.
Bir daha boynunu bükme bunlar kadar pislik bir millet dünyaya gelmedi.
1. 2. dünya savaşları hep bu topraklardan çıkma.
Büyüğünü saymayan küçüğünü 18. yaşında kapı dışarı eden sevgisiz soğuk ve gaddar bir millet bunlar.

P9

Adamlar tecavüzcüleri aklama pesinde mi de agzimi acayim.

Geri
Üst Alt