Çocuklardan Elinizi Çekin! Eylül-Leyla...

Taha Karadeniz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

Üst üste acı haberler. Önce Eylül şimdi de Leyla. Küçücük çocuklar.

Bu bebelerin katillerinin kanını içse ciğeri soğumaz o babaların.

Vallahi iyi ki cehennem var dedirten zamanlardayız...

Maalesef birşey değişmedi, değişmez, değişmeyecek.

Yine bir kaç gün veryansın edilecek ve sonra unutulup gidecek.

Allah ailelerine sabır versin, diyecek söz bırakmayan aşağılık pislikler ne istediniz ulan 2 tane melekten?!

Bunları yapanlar insan olamaz, insan yerine koyup beslemeye de gerek yok.. Mümkün oldugunca en sert şekilde ac çekerek gebermeleri lazım

Üzülerek söylüyorum ki toplumda ki aile yapısı ve eğitim sistemimiz değişmediği sürece bu olaylar bitmeyecektir.

Bir kız babası olarak düşüncem şu;
bunları milletin eline vereceksin öldürene kadar linç etsinler.
4 parçaya bölüp cinsel organını ağzına versinler ve meydanda sallandırsınlar.

Gscimbom Mobile

Bir cehennem olduğundan bu kadar emin miyiz? Bence ne olur ne olmaz failler bulunmalı ve hak ettikleri muamele önce bu dünyada gösterilmelidir. Öyle bir muamele ki ölmek için ağlaya inleye yalvaracak noktaya getirilmelidirler. Hızlı bir ölümü hak etmiyorlar.

Ya sizin Allah belanizi versin, artik yeter ya.....

Bunlarin son bulmasi lazim. Artik idam getirmiyorlarsa da su katilleri hapishanede öldürsünler, beslemesinler milletin vergisiyle

Namussuzlar.. Köpek demeye bile dilim varmiyor, köpeklere hakaret...

Kelimeler, cümleler yetmez.. Senin cocugun öldü diyebilir misin bir anneye, bir babaya...

Organı kesip yedirmek lazım.

Idam sart

Böyle serefsizlerin sallandirilmasi haktir,hukuktur,helaldir

İdam mı?
Neden o kadar kolay olsun?
Öldürmek ödül olur böylesine.

hacı,hoca,şeyh tayfasının ağzından kız çocuğu lafını düşüreceksiniz. 7 yaşında kızı okula göndermeyin, kız çocuğu öz babayı tahrik eder, kız çocuklarını öpmeyin, şortlu çocuk tahrik eder gibi fetvaların önüne geçeceksiniz. 23 nisan gösterilerinde küçük çocuklar kapalı dğl diye gösteriyi yarıda kesmeyeceksiniz.

Bunlar sağlıklı 1 beynin düşünceleri değil.

Bu pezevenkleri Denek olarak kullanacaklar. farenin, maymunun üzerinde yapacağınız şeyleri bu oçlarının üzerinde deneyin. hayvanlara yazıktır

Cezalandirilma uzerinden bir yere varilamaz, bununla toplumca yuzlesmemiz gerekiyor. Cozumu ise egitim.

cahilliğin hüküm sürdüğü eğitimin hiçe sayıldığı bir ülkede böylesi olaylara daha çok rastlarız şimdi burada bunun sorumlusu yaratığa akla mantığa gelmeyecek cezalar uygulanmasını isterim ama sinan bilgin gibi tipler gelir böyle cezalar ceza hukukumuzda mevcut değil mantık dışı konuşmayalım der ve konu kapanır.

Ulan ben kızımın gözünden bir damla yaş gelince deliriyorum.

Umarım düşeceğiniz hapishanede gardiyanı olsun, mahkumu olsun size her gün mislini yaşatırlar. Umarım her gün o sikinizi milim milim keserler ki her gün aynı acıyı yaşayın.

Kimyasal hadım ve hücre hapsi. Gün yüzü görmeyecek yalnızlıktan çürüyecek. Belki hiç bişey eskisi gibi olmaz ama sürünerek ölür. Ailenin acısını ise bir ömür ilk gunki siziyla devam eder.
Ne desek boş yazıp yazıp siliyorum. Bu durumu anlatacak ne kelime var ne küfür. Allah sabır versin diyeceğim. Ama ne kadar olabilir buda onu da bilmiyorum.
Vicdanını siktiklerimin önüne hiçbir zaman gecilemeyrcek canilik bu. Yoğunlukla orta dogu ülkelerinde görülecek üstelik.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle hayvan oglu hayvanlar ölümden korkar

Idam cezasi böyle olaylari engeller ciddi bir sekilde azaltir

Ates düstügü yeri yakiyor,cocuklarimizin aileleri ömür boyu evlatlarinin acisi ile yasayacaklar ve bu aciya sebeb olan pisliklerin ceza evlerinde keyif yapmasi hak hukuk degildir

Herkesin evladi var insan aklinin ucuna bile getirmek istemiyor

cahilliğin hüküm sürdüğü eğitimin hiçe sayıldığı bir ülkede böylesi olaylara daha çok rastlarız şimdi burada bunun sorumlusu yaratığa akla mantığa gelmeyecek cezalar uygulanmasını isterim ama sinan bilgin gibi tipler gelir böyle cezalar ceza hukukumuzda mevcut değil mantık dışı konuşmayalım der ve konu kapanır.
Hayatında hiçbir sorumluluk almamış ve bunu iyi birşey gibi anlatan adamdan başka ne bekliyorsun?

Hayatında hiçbir sorumluluk almamış ve bunu iyi birşey gibi anlatan adamdan başka ne bekliyorsun?
benim ondan bir beklentim olamaz kendisi ile taban tabana zıt görüşlere sahibiz ben emekten vicdandan yanayım o kapitalizm ve birileri için düzenlenmiş yasalardan yana.

Arkadaşlar şeriatın boşuna mı tekamül etmiş? Bu tip durumlarda tecavüzcünün cinsel uzuvları kesilip ağzına tıkılır vaziyette soyularak ibreti alem için asılır...Farklı sebeplerden itirazınız olsa da bu başlıkta bile benzer şeyler dile getirilmiş zira aklın yolu birdir...1990'larda direniş bölgelerinde başta kafkasya-balkanlar-sahel afrikası olmak üzer icma ve kıyas alimlerince cinsel uzuvlar kesilmeden önce bir de sopayla tecavüz de eklenmiştir akabinde klasik yöntem uygulanmıştır tüm bunlar olurken tecavüzcü hayattadır ve maktulün yakınları izlemektedir...Hürmetler...

Geri
Üst Alt