Çocuklardan Elinizi Çekin! Eylül-Leyla...

Anadolu'da hala kız çocuklarına öcü gözüyle bakan insanlar var. Bunu değiştirmeden ne yazık ki bu olaylar bitmez.

Ayrıca idam falan bunları çözmez. İdam o canilere kurtulmaktan başka bir şey vermez. Müebbet hapis bana göre çok daha ağır bir ceza.

Üstelik idam gelirse 10-11 sene evvel Ergenekon-Balyoz olaylarında kimlerin idam edileceğini herkes biliyor. Bu yüzden sonuna kadar karşıyım.

Abi su konuyu üctür görüyorum forumda girmeyeyim birseyler yazmayayim diye kendimi zor tutuyordum.

En sonunda gsc hikaye saati konusunda patladim Cuma nin hikayesinde gerceklesen olaydan sonra.

Idam yetmez abi bunlara ölene kadar iskence yapacaksin eziyet edeceksin. Idam ile tek bir vurus tek bir ates ile bitmemeli bu is.

Idami ceza olarak görmüyorum böyleleri icin daha cok ödül bence. Baskalarina cektirdikleri acilarin benzerini kendileri her gün her gün cekmeli. Idam bunlar icin "kurtulus" olur sadece.

Arkadaşlar şeriatın boşuna mı tekamül etmiş? Bu tip durumlarda tecavüzcünün cinsel uzuvları kesilip ağzına tıkılır vaziyette soyularak ibreti alem için asılır...Farklı sebeplerden itirazınız olsa da bu başlıkta bile benzer şeyler dile getirilmiş zira aklın yolu birdir...1990'larda direniş bölgelerinde başta kafkasya-balkanlar-sahel afrikası olmak üzer icma ve kıyas alimlerince cinsel uzuvlar kesilmeden önce bir de sopayla tecavüz de eklenmiştir akabinde klasik yöntem uygulanmıştır tüm bunlar olurken tecavüzcü hayattadır ve maktulün yakınları izlemektedir...Hürmetler...

İslamda böyle birşey yok. Şeriat dediğiniz birkaç bedevi adetleriyse o ayrı. Ama bu yapılsa bile, her ne kadar iğrenç olsa da, az kalır.

İdami referanduma gotururlerse hayır derim sebebi benim görüşlerim az çok belli muhalifim. Yarın öbür gün bir sürü insanı sudan sebeplerle sallandiririlar geri dönüşü olmaz. Bu olayların malesef önüne geçilemez ancak toplum egitilirse bitmese bile azaltılabilir

Caydırıcılıkla falan engellenecek şeyler değil, eğitimle falanda doğrudan ilgisi yok. Bunlar hastalıklı yaratıklar, bunlar gibi yaratıkların büyük kısmı bir şekilde böyle şerefsizlikler yapacaklarının sinyalini veriyor, en bilineni hayvanlara işkence etmek, tatmin olamamaya başlayıncada hedef büyütüyorlar önalıcı bir sistem lazım ki vakalar azaltılsın mümkünse sıfırlansın.

Psikopat eğilimlere sahip olduğundan şüphelenilen insanlar mutlaka takip edilmeli, okullarda adam gibi psikoloji eğitimi almış insanların rehberlik faaliyetinde bulunması önemli. Ağwç yaşken eğilir diye boşuna dememişler, bu yaratıklar bir günde böyle olmadı neticede.

Bir yerden başlanılması lazım, anlık histerik tepkiler vermekle bir halt olmuyor 3 güne unutulup gidiyor. Başka eylüllerin, leylaların yanmaması için aklı selim çözümler üretğlmeli.

Son olarak, bu yaratıklara özel hapishaneler yapılmalı geri kalan hayatlarını en sefil biçimde geçirmeleri sağlanmalı, tam anlamıyla tecrit edilip boklarında boğulacakları 2 3 metrekarelik hücrelere tıkılmalılar. Abd de örneği var, çoğu mahkum kafayı yiyip kendini kesmye başlıyor, ölümü bile haketmiyor bu oçler, acı çekmeliler.

idam laflari gargara zaten idamin getirilmesine ihtimal yok, gelse de bu memlekette tecavuzcuden cok siyasi asilir. he biri cikip dese ki bir bulusumuz var bu tecavuzculeri %100 tespit eder idam hukmu ona gore verilir, yine idam cozum olmaz. bu cocuklari istismar edip katleden kisiler sucu islerken alacagi cezayi mi dusunuyor? idam-hadim iran, hindistan, pakistan, afganistan vb ulkelerde var ama gelismis ulkelerden daha cok tecavuz-istismar vakasi var.
bu vakalar bireysel hastaliga indirgenirse devletin sorumlulugu gorulmez kiliniyor. simdi bu olayda tecavuzculere af getiren hukumet neden konusulmuyor? kucugun rizasi fln diyenler hic hatirlanmiyor

İdam geitirilirse siyasi suçtan masumlar asılır aklınızı başınıza alın.

Ayrıca hızlı bi ölümü hak etmiyor bu caniler.

Adaşıma katılıyorum hacı hoca tayfasının ağzından çocuk lafını düşüreceksin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar bu ne hacı, hocacı tayfayla direk olarak ilgili ne de eğitimle. Küçücük bebeye bunları yapanların eğitim veya dini fikirleri önemsediğini düşünüyor musunuz ? Veya idam cezası olsa ölümden korkup bunları yapmayacağını? Bunu yapan şerefsiz piçler psikopat yani hastalar. Bu tür durumların önüne geçmenin tek çaresi okul yıllarında tesbit ve de sonrasında takibi.

Bu hasta piçler yakalanırsa tıpkı Özgecan'ın katilleri gibi cezaevinde yaşama şansları yok. Lakin ben öldürülmelerini doğru bulmuyorum. Bazı arkadaşların dediği gibi bunları hücre cezasına çarptırıp ömür boyu güneş yüzü göstermeden bir fare gibi yaşamasına izin vereceksin. Şunu yazarken Özgecan'ın katili olacak onun bunun çocuğunun facebooka yazdığı mesaj aklıma geldi tüylerim diken diken oldu.

Bu namussuzluğu yapanlar elbette psikolojik sorunları olan, rehabilite edilmesi gereken insanlar. Ancak bunu sağlayacak organizasyon ve eğitim bizim ülkemizde yok. Olması da kısa vadede mümkün değil. Mehmet Abi'nin dediği psikopat eğilimlere sahip olan bir insanın tespiti bu ülkede mümkün değil! Ailesi "benim çocuğum deli değil" der. Hastaneye götürürsen "üzerine çok gitmeyin; düzelir" der. Bütün bunların sebebi eğitimsizlik derken kastedilen bu. Zanlının eğitim seviyesi değil! Özellikle ABD'de görülen seri katillerin çoğunun eğitimli insanlar olduğu görülüyor!

Bir de toplumsal çöküş aldı başını gidiyor. Tepkisizleşiyoruz. Ben bu tür olayların çok uzun yıllardır olduğunu ancak iletişim teknolojisi geliştikçe daha sık duymaya başladığımızı düşünüyorum. Gördükçe duyarsızlaşıyoruz. Tıpkı şehit haberleri gibi. Asıl tehlikeli olan da bu!

Kısa vadede etkili tek çözüm bunu yapanlar yakalandığı anda çok kısa sürede belki de tek oturumda ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırılacak ve bu devamlı ülke gündeminde tutulacak. Her türlü cinsel istismar sonucu da böyle olmalı, bu tip vak'alar da... Bu insanların rehabilitasyonu, toplumun rehabilitasyonu ise ancak ciddi çalışmalar sonrasında çok uzun vadede başarılı olur.

Söylenmiş zaten, bu derece gözüdönmüş şerefsizler cezadan falan korkmaz. Bunlar bir kere gözüne kestirdi mi çocuğuna sahip çıkamazsan ne yapar eder kaçırırlar.

Bir de polis muhakkak her detayına inmiştir de burada illa ki bir intikam duygusu var, ben rastgele olduğuna pek ihtimal vermiyorum. Bazı manyaklar sırf anne babaya olan düşmanlıklarından bu kadar ileri gidebiliyorlar. Özellikle anne babanın aklına düşman olabilecek kimse gelmediyse bu cinayetlerden en az birinin faili kadın da çıkabilir, hep gözümüzün önüne cinsi sapık p.çler getiriyoruz ama olayın bir de sinsilik boyutu var.

İnsan gerçekten artık kitleniyor böyle durumlarda. Birkaç saat kendine gelmeye çalışıyorsun, kafayı yiyorsun ulan nasıl birisi böyle bir şey yapar diye. Allah düşmanımıza bile vermesin böyle bir acıyı.

Mekanları cennetlik olsun meleklerin. Yazıklar olsun. İki kız babası olarak içim parçalandı.
Allah annalarına babalarına sabır versin.

Bunlara bunu yapanlara işkence show yapacaksın bencede ama maalesef ve maalesef hiç bir şekilde bu iki minyacık canlarımız geriye getirmeyeceğiz. Sözün, çaresizliğin bittiği yerdeyim bu tür konularda.

Geçen gün pitbull tarafından parçalanan çocuklar için şu yorumda bulunmuştum..

"Bu ülkede pitbull cinsi saldırgan köpek yetiştirilmemeli, şuan var olanlarda ilaçla öldürülmelidir." demiştim.

Şimdi hayvanlar için böyle bir yorumda bulunup, insanlara sadece hapis cezası verelim demek saçma olur..

Ama ülkemizdeki son 10 yılı ele alırsak, yaşanan hukuk-suzluk yada haksızlıklar sebebiyle milyonlarca insan zarar gördü..

Evlat sahibi biri olarak onlara zarar verenleri, öldürme kararı benim içimdeki ateşi söndürmeye bile yetmez..

Ama bugün o evladım için aldığım idam kararı.. ilerde onu bir haksızlıkla yada yanlış anlaşılma ile vurabilir bunu unutmayın..

ilerde sizin evlatlarınıza iftira atılabilir mi ? Atılır.. Gerçek aslında çarpıtılabilir mi ? Çarpıtılır.

Delil ve bulgular çarpıtılarak, sizin evlatlarınızı o idam masasına oturtabilir mi ? Oturtulabilir.

Yani hukuk bu ülkede doğru işlemediği için idam hiç bir şeyi değiştirmeyecektir.

Bunlara herşey bittikten sonra ceza versen ne olur o çocukların yaşadığı acıyı, korkuyu, çaresizliği bitirir mi? Sadece hayatının 3 yılını geçirebilmiş bu meleklerin ailelerin acıları diner mi? İdam getirsende bu gibi kişiler bunları yapmaktan vaz mı geçecek sanıyorsunuz. Bu insanları eğitmedikten sonra ülkeyi başına yıksanızda bir şey değişmeyecek mahalesef.

yalnız şöyle bişey de var %100 kanıtlanmamış vakalarda ciddi sıkıntılara yol acar idam veya bahsi geçen şeriat ürünü hadım.
ülkemiz türkiye arkadaslar, pislik cok dogru ama hukuk sistemi de yerlerde biyer. düşünsene ergenekon kumpasında idam vs oldugunu. ilk gün asarlardı o askerleri. o yüzden tr ye hiç gelmemesi lazım en azından bi 50 yıl kadar. iç savas vs cıkmaz ise avrupanın suanki rahatlıgında oluruz belki de eğitim hukuk gibi bransları toparlarız. bir ümit...

fb_img_1530606610393.jpg

Vicdansız pezevenkler, kansız oçları. Şu hale bak yaw.

Aç bırakmışlar bebeyi kansız piç kuruları. Açlıktan ölmüş yavrucak.

Caydırıcılıkla falan engellenecek şeyler değil, eğitimle falanda doğrudan ilgisi yok. Bunlar hastalıklı yaratıklar, bunlar gibi yaratıkların büyük kısmı bir şekilde böyle şerefsizlikler yapacaklarının sinyalini veriyor, en bilineni hayvanlara işkence etmek, tatmin olamamaya başlayıncada hedef büyütüyorlar önalıcı bir sistem lazım ki vakalar azaltılsın mümkünse sıfırlansın.

Psikopat eğilimlere sahip olduğundan şüphelenilen insanlar mutlaka takip edilmeli, okullarda adam gibi psikoloji eğitimi almış insanların rehberlik faaliyetinde bulunması önemli. Ağwç yaşken eğilir diye boşuna dememişler, bu yaratıklar bir günde böyle olmadı neticede.

Bir yerden başlanılması lazım, anlık histerik tepkiler vermekle bir halt olmuyor 3 güne unutulup gidiyor. Başka eylüllerin, leylaların yanmaması için aklı selim çözümler üretğlmeli.

Son olarak, bu yaratıklara özel hapishaneler yapılmalı geri kalan hayatlarını en sefil biçimde geçirmeleri sağlanmalı, tam anlamıyla tecrit edilip boklarında boğulacakları 2 3 metrekarelik hücrelere tıkılmalılar. Abd de örneği var, çoğu mahkum kafayı yiyip kendini kesmye başlıyor, ölümü bile haketmiyor bu oçler, acı çekmeliler.

Egitimle nasil dogrudan ilgisi yok? Tek gercek cozumu egitim, ki senin sundugun cozum de bu.

Idam iskence gibi cezalar kitaba giremez ama zaten hapishanelerde ve polis tarafindan kural disi olarak cogunlukla boyle neticeleniyor

Bu cezalarin kitaba gormesi modern hukuk sistemi , avrupa birligi muktesebati ve insan haklari evrensel bildirgesine aykiri cunku modern sistemlerde yasam hakkinin sonlandirilmasi cezasi tanimlanmamistir

Tabi amerika modern bir ulke degil mi ? Orada var ve uygulaniyor . Yani idami hemen din eksenli konular ve dogu ulkeleri ile kisitlamamak gerekir

Fakat boyle bir cezanin yasalasmasi egemenlik hakkimiz dahilinde mumkun de olsa batiyla tum anlasma ve bagimizi koparir . Bunu goze alarak cikarirlarsa elbette idam gelebilir

Yalnız küçük kızlardan birinin tecavüze uğradığı diğerinin uğramadığı haberlerini okudum bugün öğle arasında...Ben burada görüyordum sadece türkçe haber portalı okumuyorum ve tv seyretmiyorum...Ama siz iki tecavüz vakasından bahsettiniz? Ben de o yüzden şeri usullerde tecavüzcüye ne yapılır onu yazdım. Anladığım kadarıyla ağrılı kıza tecavüz edilmemiş...Yani kaçıran cinsel güdülerle bunu yapmadıysa kuvvetle muhtemel delidir...Ya da ailenin düşmanı...Delilerin maalesef türkiyede ömür boyu hapse tıkıldığı merkezler yok...Kendi ve çevresindekilere zarar vermesin diye yurt dışındaki gibi ömür boyu göz altında tutulacağı akıl hastaneleri gerek...

Sapıksa dediğim gibi sopayla tecavüz edilip, cinsel uzvu kesilip ağzına tıkıldıktan sonra çırılçıplak sallandırılmalı...

Yok aileye düşman bir cani ise de kısasa kısas olamayacağı için feci bir şekilde işkence edilerek öldürülmeli...Ama bu durumda deli ise ki öyle görülüyor zira tecavüz ve istismar saptanmamış otopside ve vali kaçırılma diyor ama aile de köylüler de fakir kaçırıp ne yapacaklar sapıklık yoksa? 8-10 gün aç bırakıp izlemek bana delilik gibi geldi...Varsa yeni bilgi paylaşın...Ama ilk küçük kıza tecavüz edilmiş onun için tecavüzcüsüne de sopayla-şişeyle tecavüz edilebilir bence...Her halükarda devlet akıl hastaneleri kurulmalı...Geçici süreli müşahede hastanesi bakırköy ve paralı gayrimüslim vakıf hastaneleri türkiye gibi delisi bol memlekete yetmiyor...

Geri
Üst Alt