Çocuklardan Elinizi Çekin! Eylül-Leyla...

Egitimle nasil dogrudan ilgisi yok? Tek gercek cozumu egitim, ki senin sundugun cozum de bu.
Psikolojik takipten, psikolojik rehabilitasyondan bahsediyorum yazıda. Sapkın ve psikopatça eğilimleri olan, empati yeteneği olmayan birine neyin eğitimini vereceksin ? Ancak rehabilite edebilirsin, edemiyorsanda tecrit edersin bunu diyorum.

Europe is now the world’s child abuse capital with more than half of vile images hosted on European websites

-----------------------------------------

@Uğur Güzel sen ne anlatıyon hacı ?

Bu olaylar misliyle hindistanda oluyor, çoğu kez halk tarafından yakalanıyorlar linç ediliyorlar, kuzu çevirme gibi paketlenip ateşte döndürülüyorlar, fiilen tecavüz ediyorlar, kafasını kesiyorlar vs vs... Ama olaylarda en ufak azalma yok. Yok şişeyle tecavüz edilsin yok bilmem ne yapılsın diyip duruyorsun amacın ne yine çözemedim. Evet bu mahlukatlar o dediklerini hakediyor da bunları yazınca veya yapınca yeni Eylüllerin olmasını engelleyecek misin ? Hayır.

Psikolojik takipten, psikolojik rehabilitasyondan bahsediyorum yazıda. Sapkın ve psikopatça eğilimleri olan, empati yeteneği olmayan birine neyin eğitimini vereceksin ? Ancak rehabilite edebilirsin, edemiyorsanda tecrit edersin bunu diyorum.

Europe is now the world’s child abuse capital with more than half of vile images hosted on European websites

Egitim derken bundan bahsediyoruz zaten, matematik fen edebiyattan degil.

Genc yasta bireylerin topluma kazandirilmasi kadar muhim bir sey yok.

Egitim derken bundan bahsediyoruz zaten, matematik fen edebiyattan degil.

Genc yasta bireylerin topluma kazandirilmasi kadar muhim bir sey yok.

Ona eğitim denmez işte Hamza. :D Ben ne bileyim senin ne anlamda kullandığını, ben evrensel anlamına göre alakası yok dedim.

Fakir fukara ulkelerde bu isler cok olur

Guneye doguya gittikce artar , batiya ve kuzeye gittikce azalir

Aamir Khan'dan çocuklar için eğitim.

-----------------------------------------

@Uğur Güzel sen ne anlatıyon hacı ?

Bu olaylar misliyle hindistanda oluyor, çoğu kez halk tarafından yakalanıyorlar linç ediliyorlar, kuzu çevirme gibi paketlenip ateşte döndürülüyorlar, fiilen tecavüz ediyorlar, kafasını kesiyorlar vs vs... Ama olaylarda en ufak azalma yok. Yok şişeyle tecavüz edilsin yok bilmem ne yapılsın diyip duruyorsun amacın ne yine çözemedim. Evet bu mahlukatlar o dediklerini hakediyor da bunları yazınca veya yapınca yeni Eylüllerin olmasını engelleyecek misin ? Hayır.

Performance Artist Stood Still For 6 Hours to Let People Do What They Wanted to Her Body

Bu deneye bakın ve bu işin doğusunun batısının olmayacağını görün. İnsan doğasında canilikte mevcut, sadece farklı yönde eğitilerek veyahut dinle(kendinden daha üstün bir şeyin varlığına olan inanç-bazen baba figürü bile olabilir) bu canilik bastırılabilir. Ama ne yazık ki bize din öğretmeye kalkanlar cinsel uzvunu kessin ağzına soksun gibi daha sapıkça şeyler bahsediyorlar, öğretmenler üniversite, lise veya ilkokul öğrencilerini taciz ediyorlar, ya da akıllarından geçiriyorlar. Amca, baba, abi, akraba vs. ensest had safhada.

Geri
Üst Alt