Cocu'nun Gözü Galatasaray Derbisinde!

Oral Sever

Berlin Panteri
Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, Medipol Başakşehir maçındaki 2-4-2-2 dizilişiyle yoluna devam edecek

Fenerbahçe'de teknik direktör Philip Cocu lige milli maç arası yeniden başlamanın hesaplarını yapıyor.

Takım kadrosunun ve taktiğinin artık oturmaya başladığı kanaatinde olan Hollandalı teknik adam yüzde yüzlük performans için ise Galatasaray derbisini hedefliyor.

Rakibe göre ve maç içi duruma göre değişkenlik gösteren bir dizilim planlayan Cocu, yoluna Başakşehir maçında olduğu gibi 2-4-2-2 taktiği ile devam edecek.

Maç içinde 4-4-2’ye de evrilebilen yeni sistemleri için Hollandalı teknik adam, mevcut takıma en uyumlu olan taktiğin bu olduğu görüşünde.

Sarı lacivertli takımda sakatlıklar ve performans düşüklüklerine göre on birde oynayacak isimler rotasyona girebilecekler.

Öte yandan milli takımlarından sakatlıkları nedeniyle ayrılan oyunculardan Mehmet Topal'ın, bir müddet daha takımdan ayrı kalacağı Slimani'nin ise Demir Grup Sivasspor deplasmanına yetişebileceği öğrenildi.

Kaynak Cocu'nun gözü Galatasaray derbisinde!

Koyup geçeceğiz gerçeğini değiştirmez.

Derbiye kadar kovulma sakın Cocu.

Terim seni düz yatırıp ters şey yapıp yollasın köyüne.

Phillip Cocu'dan Ali Koç'a: "Sizden zaman istiyorum. Taraftarı hayal kırıklığına uğrattım ama Galatasaray deplasmanı için bir planım var. Galatasaray’ı yeneceğiz.”

oku atmis äiahjduashdasizud

Yener mi yener.Fenerli hocalar bir tek Galatasaray maçı ile alakalı sözlerini tutabiliyor zaten.Fanatik'in bir manşeyi vardı 2009'da Fener'den 4 yedikten sonra,işte Cimbom'u deviren Fener'in komutanları var diye.Aragones,Lorant vb. bile o listede varsa Cocu niye olmasın?

febeş in işi bize karşı daima rasgitmiştir.
Onların ki adamımızın kıçına çarpıp şandele gider, bizimki de bomboş kaleye 2 metrereden direğe gider.
Artık bunları hesaba katarak konuşmak gerek.

Yener mi yener.Fenerli hocalar bir tek Galatasaray maçı ile alakalı sözlerini tutabiliyor zaten.Fanatik'in bir manşeyi vardı 2009'da Fener'den 4 yedikten sonra,işte Cimbom'u deviren Fener'in komutanları var diye.Aragones,Lorant vb. bile o listede varsa Cocu niye olmasın?

Yenemezler değil de medyaya bakıp her derbiyi Fb alıyor demeyelim ya yok öyle bir şey.

Son 10 maçta 3 Fb , 2 biz , 5 beraberlik var.

Kadıköy'de bile son 5 maçta 3 beraberlik var ama medyaya baksa hepsini Fb alıyor.

Yenemezler değil de medyaya bakıp her derbiyi Fb alıyor demeyelim ya yok öyle bir şey.

Kadıköy'de bile son 5 maçta 3 beraberlik var ama medyaya baksa hepsini Fb alıyor.

Kupa maçları önemli değil önemli olan lig derbileri senin lafın değil miydi? :D

Adamları ligde 4 senedir yenemiyoruz onu geç,en son lig golümüzü 3 sene önce Olcan atmış.Son 5 derbidir gol atamıyoruz ligde.Kendi evimizde de son 3 maçtır gol hasreti çekiyoruz.Sneijder'in 2 füze salladığı maçı konuşuyoruz hala galibiyet olarak.Bir ara toparlar gibi olduk 2012-2016 arası ama son 3 sezondur yine eskisi gibiyiz.

Kupa maçları önemli değil önemli olan lig derbileri senin lafın değil miydi? :D

Adamları ligde 4 senedir yenemiyoruz onu geç,en son lig golümüzü 3 sene önce Olcan atmış.Son 5 derbidir gol atamıyoruz ligde.Kendi evimizde de son 3 maçtır gol hasreti çekiyoruz.Sneijder'in 2 füze salladığı maçı konuşuyoruz hala galibiyet olarak.Bir ara toparlar gibi olduk 2012-2016 arası ama son 3 sezondur yine eskisi gibiyiz.

Kupa finali ama rakip Akhisar olsa önemli değil ama rakip Fb ise o maç önemlidir.

biz atamıyoruz onlar da atamıyor 10 maçtan 4'ü 0 0 bitti ne yapalım yani takmaya gerek yok ki.

Kupa finali ama rakip Akhisar olsa önemli değil ama rakip Fb ise o maç önemlidir.

biz atamıyoruz onlar da atamıyor 10 maçtan 4'ü 0 0 bitti ne yapalım yani takmaya gerek yok ki.

En azından 2017'de falan geldiler içerde dışarda yendiler falan.Bizden çok daha iyiler bu konuda.Ben zaten bundan fazla bir şey söylemedim ki,bizi yeniyorlar bizden başarılılar ya da daha büyükler demedim.Sen dedin nereye yeniyorlar falan ama yeniyorlar abi işte nesi inkar edilecek ki bunun. :D

Çok anormal şeyler olmazsa basip geceriz ve feneri uçurumdan aşağı salarız

En azından 2017'de falan geldiler içerde dışarda yendiler falan.Bizden çok daha iyiler bu konuda.Ben zaten bundan fazla bir şey söylemedim ki,bizi yeniyorlar bizden başarılılar ya da daha büyükler demedim.Sen dedin nereye yeniyorlar falan ama yeniyorlar abi işte nesi inkar edilecek ki bunun. :D

Son yıllarda durum ortada öyle abartılı fark yok eskiye bakmıyorum totalde öndeler okey ama son 10 maç da veri ortada yüzde 30 onlar almış yüzde 20 biz.

Şansa bala alıyorlar zaten çoğunu Josef'in saçma sapan gol atıp aldıkları maçda paso kaçırdık olmayınca olmuyor bunlara karşı ne yapalım.

Ama sana şunu söylüyorum benim için 2 Schalke maçı çok daha önemli.

İçlerinden geçeriz, Bu ligde iç sahada düdüklemeyeceğimiz takım yok

Son yıllarda durum ortada öyle abartılı fark yok eskiye bakmıyorum totalde öndeler okey ama son 10 maç da veri ortada yüzde 30 onlar almış yüzde 20 biz.

Şansa bala alıyorlar zaten çoğunu Josef'in saçma sapan gol atıp aldıkları maçda paso kaçırdık olmayınca olmuyor bunlara karşı ne yapalım.

Ama sana şunu söylüyorum benim için 2 Schalke maçı çok daha önemli.

Toparlar gibi olduk ama yine eskiye döndük dedim zaten.Öyle bakarsak bu sene şampiyon olmuş varsayıyorum,son 10 senede Fb'nin de Bjk'nin de 2 şampiyonluğu olmuş olacak.Bu durumda aynılar mı diyeceğiz yani?Bjk 2 sene üst üste oldu bir ivme yakaladı ŞL'de gruptan çıktı önemli işler yaptı,Fb ise 5 senedir tenekeden bir kupa bile alamamış durumda.İstatistiği doğru kullanmak lazım.Son 10 maça bakmak yanıltıcı şu durumda.Adamlara 3 senedir gol atamıyorsun 4 senedir yenemiyorsun.Toparlamıştık bir ara doğru ama yine içine ettik o toparladığımız istatistiğin.

Bizi yenmelerini şampiyonlukla eşit saydıkları için, ellerinde son yıllarda başka bir şey de kalmadığı için abartıyorlar da abartıyolar. 1 yenip 5 galibiyet sayıyorlar resmen.

Başak maçındaki pozisyonları yakalarlarsa eğer hepsi gol olur.
bize karşı şansları her zaman tutuyor.
Bizim maç onlar için dönüm noktası.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Başak maçındaki pozisyonları yakalarlarsa eğer hepsi gol olur.
bize karşı şansları her zaman tutuyor.
Bizim maç onlar için dönüm noktası.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

He zaten biz gel pozisyona gir diyecez Fb'ye öyle mi hem de Arena'da kan alırız kan şansa bala atamazlar değil atarlar ama öyle bol pozisyon falan hayal.

Ndiaye Donk Fernando orta sahası öttürür onları.

Başak zaten öldü artık o Visca ne yaparsa o ekstraları yok patladı sistemleri, topçuları yaşlandı artık yemiyor.

bu adam derbiyi kazanırsa tudor derbi kazanamıyordu diyenlere agır soverim

Eğer bunlara evire çevire koymazsak,halimiz duman.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt