cody gakpo

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
psv eindhoven'da oynayan 22 yasindaki hollandali sol acik/forvet.

dehşet bir oyuncu. dortmund'a falan gider diye düşünüyorum.

ama TOP seviyeye çıkamaz gibi.

antony pahali geldigi icin united gakpo icin psv'in kapisini caldi diyorlar haberlerde.

bence henuz united icin hazir oyuncu degil, kendine yazik edebilir ayrca united acisindan da bakarsak panik transferi olarak gozukuyor. sonu depay gibi olabilir.

southampton resmi teklifte bulunmus.

35 milyon euro teklif etmisler ama psv az bulmus. muzakereler devam ediyormus.

Tottenhamdan ajaxa giden bergwijna cok benzetiyorum EPLde tutmayabilir

southampton'tan sonra; everton, wolverhampton wanderers ve leeds united, psv ile görüşmelere başladı . [eindhovens dagblad]

Golleri'nin Ve Asistleri'nin yanında çok etkili 1 oyuncu.Bayern Münih'e daha çok yakıştırıyorum ben bu oyuncuyu yav :D

7 maç 8 gol 6 asist nedir yaw hayvan herif ..Xavi simons da çok fena bu sene PSV voleyi vuracak gibi
Lig biraz kolay ama zor maçlarda da etkili bu Çobanspor :D Feyenoord Maçı'nda 1 Gol Ve 3 Asist yaptı.Sadece 1 Maç'ta 1 Gol 3 Asistle oynadıysa bu gibi istatistikler sıkıntılı olur ama sonuçta Feyenoordla olan 1 derbi Maç'ıydı..

psv eindhoven'da top koşturan sol kanat oyuncusu

şuan için 22/23 sezonunda 7 büyük ligte gole en çok katkı veren oyuncular

1666254002300.png

Thuram’ın oğlu sezon sonu serbest, devre arası makul paraya alabilsek keşke

Thuram’ın oğlu sezon sonu serbest, devre arası makul paraya alabilsek keşke
O da zaten göbek atıyordu Türkiye'ye gelmek için.

Kusura bakma ama onun yolu buraya düşmez daha. Bence sezon sonu Bayern kapar, Bundesliga'da bonservissiz adam gördüler hemen üstüne çullanıyorlar.

O da zaten göbek atıyordu Türkiye'ye gelmek için.

Kusura bakma ama onun yolu buraya düşmez daha. Bence sezon sonu Bayern kapar, Bundesliga'da bonservissiz adam gördüler hemen üstüne çullanıyorlar.
Doğrudur, formda, yaşı genç, FC Hollywood kaçırmaz. Buraya bu yaşta ikna etmek hayli zor

Geri
Üst Alt