coğrafi ofsayt

Kulüp bunun için herhangi bir açıklama yaptı da ben mi kaçırdım. Yönetim ne iş yapıyor? Şu pozisyon şikecilerin başına gelse tüm kanallar ağlama duvarından 7/24 yayın yapıyorlardı.

Sonraki icatları da balkanlardan gelen soğuk hava dalgası ofsaytı olur.

Derbide muhtemel golümüzü iptal etmek için götlerinden bunu da uydurur bunlar.

Dağlar denize paralel diye Yunus ofsaytta kalmis

Bir kulübü şampiyon yapabilmek için yapmadıkları kalmadı. Başka bir ülkede savcı bu hakemleri çağırır, anlat bakalım ne demek istiyorsun burada diye sorgular.
Her sene bu seneki şampiyonluk bütün şampiyonluklardan önemli demekten yorulduk. Adamlar hiç akıllanmıyor da...insan şapkayı yere koyup bir düşünür neden olmuyor diye ama bunlarda o da yok

Bu ülkede yoruma dayalı herhangi bir kuralın bize karşı kullanılmaması şaşırtırdı bu sene pasif ofsayt yüzünden 2 kritik maçın sonucuna direk etki ettiler bir tek Gençler maçını rahat kazanacakken zorla kazandık.

Geçen sene Torreira topu kaptı diye Konya deplasmanında faul verildi.

Fenerin aleyhine 1 tane verilmiş saçma karar yok.

Sonra çıkıp niye son saniye gol yiyoruz, bu kadar hak yiyen bir camia bundan sonra kapanana kadar daha bir şey olmaz.

Eski kural geçerli ve Yunus da gerçekten rakibinden önde olsaydı -aktif alanda diye- ofsayt verilirdi. Belli ki uzun süre mağarada kalmış bu hakem müsveddeleri, Dünyada olup bitenden haberdar olamamışlar...

Eski kural geçerli ve Yunus da gerçekten rakibinden önde olsaydı -aktif alanda diye- ofsayt verilirdi. Belli ki uzun süre mağarada kalmış bu hakem müsveddeleri, Dünyada olup bitenden haberdar olamamışlar...
Mustafa abi hakkaten "coğrafi olarak ofsayt" diye bir şey var mı

Hiç bilmiyorum ben kural kitabını sen biliyorsundur diye soruyorum

Mustafa abi hakkaten "coğrafi olarak ofsayt" diye bir şey var mı

Hiç bilmiyorum ben kural kitabını sen biliyorsundur diye soruyorum
Onu ben de herkes gibi ilk defa duydum da eski kuralda ''Top ayaktan çıktığı anda, gittiği istikamette olan oyuncudan ileride en az iki rakip oyuncu yoksa ofsayt verilir'' gibi bir şeydi uygulama. Şimdi değişti; hareketlenmiş olsa da topa veya rakibe temas yoksa ofsayt verilmemesi gerekiyor artık.

Onu ben de herkes gibi ilk defa duydum da eski kuralda ''Top ayaktan çıktığı anda, gittiği istikamette olan oyuncudan ileride en az iki rakip oyuncu yoksa ofsayt verilir'' gibi bir şeydi uygulama. Şimdi değişti; hareketlenmiş olsa da topa veya rakibe temas yoksa ofsayt verilmemesi gerekiyor artık.
Mustafa abi galiba VAR hakemi orada "topa hareketlenmese de ofsayt konumunda,savunmayı etkiliyor" gibi bir şeyi kastetti coğrafi olarak ofsayt derken

Mustafa abi galiba VAR hakemi orada "topa hareketlenmese de ofsayt konumunda,savunmayı etkiliyor" gibi bir şeyi kastetti coğrafi olarak ofsayt derken
İşte o tam eski kurala uyuyor, yeniye uymuyor. Top arkasından değil de daha yakın geçse ve şut gösterip üstünden atlasa filan itiraz etmezdim mesela.

Geri
Üst Alt