- 22 Ağustos 2010
- 32.162
- 36.468
- 3.033
Hürmüz Boğazı gibi açıklama. :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa abi hakkaten "coğrafi olarak ofsayt" diye bir şey var mıEski kural geçerli ve Yunus da gerçekten rakibinden önde olsaydı -aktif alanda diye- ofsayt verilirdi. Belli ki uzun süre mağarada kalmış bu hakem müsveddeleri, Dünyada olup bitenden haberdar olamamışlar...
Onu ben de herkes gibi ilk defa duydum da eski kuralda ''Top ayaktan çıktığı anda, gittiği istikamette olan oyuncudan ileride en az iki rakip oyuncu yoksa ofsayt verilir'' gibi bir şeydi uygulama. Şimdi değişti; hareketlenmiş olsa da topa veya rakibe temas yoksa ofsayt verilmemesi gerekiyor artık.Mustafa abi hakkaten "coğrafi olarak ofsayt" diye bir şey var mı
Hiç bilmiyorum ben kural kitabını sen biliyorsundur diye soruyorum
Mustafa abi galiba VAR hakemi orada "topa hareketlenmese de ofsayt konumunda,savunmayı etkiliyor" gibi bir şeyi kastetti coğrafi olarak ofsayt derkenOnu ben de herkes gibi ilk defa duydum da eski kuralda ''Top ayaktan çıktığı anda, gittiği istikamette olan oyuncudan ileride en az iki rakip oyuncu yoksa ofsayt verilir'' gibi bir şeydi uygulama. Şimdi değişti; hareketlenmiş olsa da topa veya rakibe temas yoksa ofsayt verilmemesi gerekiyor artık.
İşte o tam eski kurala uyuyor, yeniye uymuyor. Top arkasından değil de daha yakın geçse ve şut gösterip üstünden atlasa filan itiraz etmezdim mesela.Mustafa abi galiba VAR hakemi orada "topa hareketlenmese de ofsayt konumunda,savunmayı etkiliyor" gibi bir şeyi kastetti coğrafi olarak ofsayt derken