Çok Bilmişler

hamdi-kurşun

Parçalı Üye
Futbol gurusu kesilmiş başkasına bir gram tahammülü olmayan twitçi çok bilmişleri forumdan istifa etmeye davet ediyorum.

Klavyeyi yavaşça yere bırak Hamdi.

Ben sakinim;en azından genelde forumda yapıldığı gibi toplu hareket ve hakaretle kimseyi inandıklarım konusunda zorlamıyorum sadece davet ediyorum.

46104_570.jpg

Hamzaniz golü yedi.:(

Konu başlığında atar yapan çok bilmişleri görmek mümkün olacaktır

What 's the problem man?
Are you okay?
Let it slowly keyboard.

Not: Translate akar. :asd22:

Son düzenleme:
hamdi kardeş noldu bi anlatır mısın

yoksa burdakiler hamzaya laf mı söyledi yine

İsteyen Hamzaya da laf söylesin Terime de.Burası forumsa herkes hakaret etmeden söylesin işte kimseye sıkıntı olmasın bu.

Futbol gurusu kesilmiş başkasına bir gram tahammülü olmayan twitçi çok bilmişleri forumdan istifa etmeye davet ediyorum.

kimse bana tweet atarak takimi sabote ettigim icin maas vermedi la, alacaklarimi toplu olarak hesabima yatiriniz pls. gerci gercek futbol ve galatasaray sevdalilari burak'i destekledigi icin kombine felan alirken benim tweet attigim icin almamam sacma olurdu.

Sanki bir enformasyon kirliligi mevcut gibi bu topic de.

Olur böyle şeyler takılma.

var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir

Hamdo bu çok bilmişler dinlenilseydi haziran ayında adam gibi forvet sağ bek orta saha ve kanat alınmış hamzo da veto edip etmemesine göre takımın başında yada çoktan sutlanmis olurdu.gereksiz adamlar takımdan yıllanmış ve transfer için gerekli kaynak yaratılmış olurdu.
Evet burak umut sabri yasin bu adamlardan bedava bile kurtulsak bir ibra transferi için yeterli kaynak oluşurdu. Üstelik psg gibi bir takım yıllık ücretinden kurtulmak için yollamaya yanaşmıs ve bonservis ücreti için de sponsor olmak isteyen isadamlari varken.
İyi bir yıldız transferi champ liginde tur atlamayı sağlayarak parasını çıkartırdı aynı sneijder in yaptığı gibi.
Niasse diye ağlayanlar yuzeysel düşünen ve araştırmayan gündemi düzgün takip etmeyenler.
Yıldız isimlerin olmayacağı anlaşıldığında bile Niasse kiralık gelmek için ben hazırım dediğinde bu twitci diye bok attığınız kesim alınması için o kadar yazdı ama 5 m opsiyon ücretini çok gören yönetim aldırmadı.
Hamzanin suçu sağ bek orta saha ve kanat oyuncu alınmasını istememesi forvette de yıldız isimlere hayır demesi yönetimin kabahati ise adam gibi forvet almak için gerekli adımları atmaması saçma sapan scout transferleri peşinde koşmasıydi. Duygusala bağlayan hamzo gerçekçiliği bırakıp ben böyle de şampiyon yaparım egosuna bürununce 2 belki de 3 yılımız çöpe gitti.
Burası Akhisar değil hareketi yabancı sınırı kalkmışken hala Akhisar dan yerli oyuncu almaya çalışan zihniyete karşı yapılmıştır. Bilal iyi bir yedek olarak taraftar tarafından kabul görmüşken bilali melo yerine aldığını açıklayan şahıslar taraftarı kiskirtmistir. Nitekim ne kadar haklı olduğumuzu yediğimiz gollerden ve kadayıf gibi orta sahamızdan anlıyoruz. Hal böyleyken Akhisar dan yerli oyunculara para dökülmek istenmesi ancak birilerinin komisyon sevdasi anlamına gelmekteydi ve taraftar buna engel oldu.niasseyi aynı kefeye koyanlar halamın toshacklari olsaydı amcam olurdu mentalitesi ile aynidir.
Bize destek verseydiniz şu an yönetim istifa etmiş ve 2.kamp dönemine kadar gerekli transferler yapılmış keyifle maç izliyorduk.
Nerden mi biliyorum : e çok bilmişiz dedin ya..

?すべての鳥をファック?

Sizde inanmayin su twitcilere zorla bakin diyorlar sanki.Yok su twitci guvenilir yok su boyle.Kardesim o zaman sende Twittere girme olay basit.

Geri
Üst Alt