Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

ne diyorsunuz denizlimi ? güldürmeyin

adam yüzünden spor sayfalari bjknin muhtemel kadro yazmakta zorlaniyorlardi ben gelmesine KAR-SI-YIM

Komedi basladi, bakalim gecen hafta "ben avrupada oynuyorum" diyen Murat Celik ne diyecek bugün :D:D

Komedi basladi, bakalim gecen hafta "ben avrupada oynuyorum" diyen Murat Celik ne diyecek bugün :D:D

Ya bu adamın futbolla ne alakası var sırf bize takmış kafayı bizi deli etmsi için konusturuyorlar

Gökmen Özdenak: Culio'ya sallıyor

Fb'li ziya şengül iyi laf çaktı helal olsun..Adam daha neyapsın diyor culio iyi oyuncu diyor.

Murat Çelik komedisi birazdan başlar..Bjk avrupada farklı oynuyor diyordu:)

Bu Murat Çelik denen tip de, Beşiktaş da durumların toz/pembe olduğunu düşünüyor heralde. Kayyum kucağını açmış sizi bekliyor, siz hala bizim oyuncuların maaşını hesaplıyorsunuz. Biz ''bedava aldık'' dediğiniz adamların maliyetlerini yazın da, her şey ortaya çıksın.

yarin Suleyman Rodop'un Misimovic ile yaptigi roportaji gostereceklermis.. Hagi hakkinda zehir zemberek aciklamalar yapti dedi Serhat..

Ahmet ve erman cuneyt cakiri bayagi yerden yere vurdu.

gokmen fener yendiginden sinirden kuduruyor..

Gündemde değişdi..Birazda beşiktaşı konussunlar..Yanlız ilerleyen saatlerde misimovic röportajı varnış.Lunaparktta yakalamışlar..

Buca ile oynarken misimovic de lunaparkda imis.

Oh be bizim takım biraz kafa dinlesin..Sesisz sedasız daha iyi gideriz.

Serhat Ulueren kadar kalın kafalı bi adam yok yahu. Ahmet Çakar Daum daha başarılıydı Türkiye Kupasını ve Ligi son maçta kaybetti Avrupada gruptan çıktı dedi bu Serhat halen diyor niçin başarılıydı nasıl başarılıydı Daum.

Ne yapsin adam peki..? Lunaparka gitmiste Gündemmisde..?? Ne yapacakti Misimovic..? Yoksa Serhet, Ahmet, Erman ile beraber Gurupmu yapacaklardi..? Tövbe Allahim Tövbe.. Galatasaray´a nasil saldiracaklarini bilmiyorlar....

Misi'nin röportaji var suanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt