Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Arda muhabiri tehdit etmis...

Adnan Öztürk başkan olacak ben açıklıyım şimdiden Abdurrahim Adnan öztürk'ü açıklayacak Haldun üstünel ile birlikte Abdurrahimde listede olacak Kenyon ve ekibide yönetimde olacak diğerlerini bilmiyorum

Arda bunlara ne yapmış arkadaş ya. şu serhatı sokakta görsem dövücem yemin ederim ya.

Adnan Öztürk başkan olacak ben açıklıyım şimdiden Abdurrahim Adnan öztürk'ü açıklayacak Haldun üstünel ile birlikte Abdurrahimde listede olacak Kenyon ve ekibide yönetimde olacak diğerlerini bilmiyorum

ünal aysal destekli olursa güzel olur saydığın isimler bu arada parantez içinde cenk tosunda birazdan telegolde

Arda bunlara ne yapmış arkadaş ya. şu serhatı sokakta görsem dövücem yemin ederim ya.

2 hafta filan önce muhabir anlatıyor floryadan, futbolcular tesise geldi diye, bu hemen soruyo Arda'da geldi mi diye :) Gelmese başlayacak teorilere. Bunlar böyle, izlememek lazım hakikaten. Ben izlemiyorum. Ne kadar çatlak Galatasaraylı varsa hepsini yorumcu yaptılar. Şans yok bizde medya konusunda, ya da kasıtlı olarak bu tipler yorumcu olarak özellikle seçiliyor programlara.

İnşallah o isim Haluk ulusoy olur.G.Saray'ı adam edecek tek başkan olur.Gerisi yalan.

Sezgin bağlanır birazdan rezil ederler

Ahmet pis pis gülüyor bakalım neler söyleyecek.

Abdurrahim Albayrak: "Bütün taraftarlarımızı stada davet ediyorum. Bu maçı kazanmalıyız ve taraftarımız bu maçı kazanacak. Kazanmak zorundayız."

Serhat'ı g*t etti Apo başgan helal beaa.

Gökmen Özdenak: Atatürk bile senin kadar manşetlerde kalmadı hala devamlı ağlıorsun vs vs (Hagiye medyayla yaşadığı sorunlarla ilgi eleştri)

Hahaha Gökmen yine küfürden döndü. :asd: :lol:

Sieeyim şimdi şeyini.. tamam şimdi şeyapma Serhat :D

The Gökmen Özdhanak

Albayrak:Misimovic e antep macinda orta saha teslim edilmeli. Birinin hagiye misimovic konusunda yanlis yaptigini soylemesi gerek.yazik gunah.

A.Cakar: Misimovic asla disiplinsiz olamaz.

Cakar da Becali ye takti.

Abdürrahim Albayrak dün Misimovic ile sohbet etmiş. Bana garip geldi.

Ayrıca Ahmet Çakar " Anladığım kadarıyla imza toplanmış " dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt