Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

haluk ulusoy gibi derinden is becerecek adam lazim bize:)

Yok bence hİÇ gerek yok böyle isimlere . Bomba gibi güçlü bir yönetim kurarsın , on numara bir takım kurarsın herkese ağzının payını sahada verirsin . Olur biter ... Gereksiz Polemiklere girmeye hiç gerek yok

Kariyer sahibi, uluslararası alanda tanınırlığı olan profesyonel yöneticiler gelsin. Bu kulübün kendini hatırlatması yeter avrupa'da. Biz sırf dünya genelinde forma-kaşkol satsaydık 2000 yılından beri, 2 tane stad yapardık parasıyla.

:D Kenyon ve ekibinin kim olduğunu biliyormusun renktaş adam onları ayağına getirtiyorsa uluslarası tanınırlığı vardır futbolun uzman isimleri kenyon ekibi adamı ayağına getirmek büyük kabiliyet ister.bu adama şans vermeliyiz diye düşünüyorum ben işi 'profesyonellere bırakırım' diyen bir adam Galatasaray klübü için büyük şanstır.

Adamların çektiği yalakalıkları,girdikleri tipleri görmüyorsun sanırım. Kanaltürk'ün bu konularda ne kadar güçlü bir çevresi olduğunu,bu zamana kadar anlaman gerekirdi. Zamanında Aziz ve Demirören'in aynı anda bu programda kavga ettiğinide biliyoruz. Yöneticiler hakkındaki değerlendirmeler için bu program ölçü olmamalıdır. Bugün Türkiye'deki bütün başkanlar veya yöneticiler illaki katılmıştır Telegol programına. En yakın örneği Kanaltürk'ü Floryadan yasaklayan yönetimin, geçmiş haftalarda programa çıkarak dert yanmalarıdır. Telegol'e çıkacak diye Galatasaray'a verdikleri emeği gözardı ederek ''adam değil'' demek nankörlüktür bence.

oldu padisahim de op elini o zaman

akli olan adam cikmaz bu programa GS i tartismaya

yapmissa zamaninda hizmet yapmis ne yapayim bu padisahcilikla nereye kadar gider bu klup bilmiyorum

inan kirac kimi gosterirse o baskan olurmus falan

madem bu kadar biliyor bu sempanzelere agzinin payini verecek

iki gunluk rijkaard bile becerdi bunu

koca inan kirac bunu beceremiyorsa yuzune bakmam ben sahsen

sen padisahim cok yasa diyebilirsin seni tutan yok

herkesin fikri kendine

verdigin ornekler demiroren ve aziz adammiki guldurme beni

ama aziz bu adamlarin programina nah cikar simdiki tecrubesiyle bunuda yaz bir kenara salak degil o adam

Baskan degisecekse eger yeni gelecek adam adnan olmasin.baska bir isim olsun..

Adnan Öztürk'ün plan ve programları çok iyi, yalnız İnan Kıraç'ın bu seçimlere etki edeceğini düşünerek Ünal Aysal'ın başkan olacağını düşünüyorum. Tek bildiğim Ünal Aysal'ın maddi olarak büyük bir gücü olması. Ama bu durumdaki bir Galatasaray'a para mı gerekir? Yoksa plan ve program dahilinde bir yapılanma mı gerekir?

Adnan Öztürk bu işlerin başına profesyonellerin geçeceğini söylüyor. ( Ama diğer yapacakları konusunda bana pek inandırıcı gelmedi. )

Ünal Aysal gerçekten aday ise bir dinlemek gerekir.

Aynen ya valla Ünal Aysal'ı tanıyan ne çok kişi varmış hepsi kankası baksana nasıl övüyorlar adamı kimse kusura bakmasın ama '100 milyon euro verir 5 sene sonra faiziyle geri alırım' diyen adamı ben klübün kapısından sokmam

Mert bana 100 milyon euro versene?

Aynen ya valla Ünal Aysal'ı tanıyan ne çok kişi varmış hepsi kankası baksana nasıl övüyorlar adamı kimse kusura bakmasın ama '100 milyon euro verir 5 sene sonra faiziyle geri alırım' diyen adamı ben klübün kapısından sokmam

ünal aysalın şuan galatasaraydan 23,5 milyon dolar alacağı var..o faiz sözleride yalandan ibaret çok gazete okumayın..sorun size detayına kadar anlatım..23,5 dolar parasıda özhan canaydın zamanında verildi..

Burda kanalturk'e bir suru laf ettik.Simdi sayfalardir serhatin inan kirac unal aysali destekleyecek sozuyle baskanlik tartisiyoruz

Twitter'dan kolpa transfer haberi verenler, burada kolpalamaya devam ediyor...

Çok güvendğimiz İnan Kıraç zamanında da şimdi hiç sevilmeyen başkanımızı desteklemişti Öztürke karşı İnan Kıraç çok yanlış adama destek veriyor Ünal Aysal çok yanlış bir yönetim yapısı ve Çok yanlış bir isim.Dilerim mali anlamda eski halimize dönmeyiz.Bukez o ruh dediğimiz şeyde yok çöker gideriz .

Beyler bu seçimde 3 aday olmaz.Öztürk-Aysal birleşir zaten.Boş yere oyları bölme riskine girmezler

Sercan kardeşimin, eline sağlık. Postaladı.

yönetimin diğer ağır topu Hayrettin Kozak'ıda geçen seçimde yönetime alan Adnan Öztürk'dür onunda İnan Kıraç kadar sözü geçer derin Galatasaray'da Bu 1

Franck Ribery'i getiren adamdır buda 2

Geçen Seçim Abdurrahim Albayrak'ıda yönetime almış ben Ünal aysal listesine girer diyordum sanırım gene Adnan Öztürk'ün listesinde olacak Abdurrahimde kongrede sevilen taraftar tarafındanda sevilen bir adam bu 3

Haldun Üstünel+Peter Kenyon ve ekibi buda 4

şimdi söyleyin bakalım Adnan Öztürk'ün şansı yok diyenler bu yazıları iyi okusun Hayrettin Kozak tek başına aldırır bu seçimi Adnan Öztürk'e

oldu padisahim de op elini o zaman

akli olan adam cikmaz bu programa GS i tartismaya

yapmissa zamaninda hizmet yapmis ne yapayim bu padisahcilikla nereye kadar gider bu klup bilmiyorum

inan kirac kimi gosterirse o baskan olurmus falan

madem bu kadar biliyor bu sempanzelere agzinin payini verecek

iki gunluk rijkaard bile becerdi bunu

koca inan kirac bunu beceremiyorsa yuzune bakmam ben sahsen

sen padisahim cok yasa diyebilirsin seni tutan yok

herkesin fikri kendine

verdigin ornekler demiroren ve aziz adammiki guldurme beni

ama aziz bu adamlarin programina nah cikar simdiki tecrubesiyle bunuda yaz bir kenara salak degil o adam

Yoo ben İnan Kıraç için ''Padişahım'' kelimesini kullanmıyorum

Sadece ona ''adam değil'' denilmesine karşı olduğumu söylüyorum

Merak etme İnan Kıraç'ın senden de benden de daha fazla aklı ve tecrübesi vardır

İnan Kıraç kimi gösterirse başkan olur gibi bir olay yok. Sadece klüpte herkezin sevdiği ve saygı duyduğu birisi olduğu için söyledikleri çok önem taşıyor.

Şempazelere neyin payını verecek takım ve yöneticiler zaten şempaze durumundayken?

Herkezin fikri kendine tabi ama saygı sınırlarını aşmadan, fikirler söylenir.

Aziz ve Demirören örneğine gülebilirsin tabi, ne için örnek verdiğimi anlamadığın için.

O örneği verirken en çok izlenen spor programı olduğunu, gündem belirleyebilecek kadar çevrelerinin geniş olduğunu ve bu yüzden her başkanın,her yöneticinin o programa çıktığını belirtmek istemiştim. Tıpkı şuan senin konusunda yazdığın ve ilgi ile takip ettiğin gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt