Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Kimse TELEGOL programına sallamasın..gündeme gelsin böyle olaylar..öyle herşeyi güzel görürseniz bu hale gelir takım işte...Arda da dikkat eder böyle gündeme düşünce..Yöneticileri de yerden yere vursunlar haklılar...!

Taraftara bu Dingilleri adam yerine koyup izlemeyin diyoruz bizim Yönetim ve eski Yöneticiler bu dingilleri adam ediyor...

Ne desem bilmemki..

Şahsen en sevdiğim zevk aldığım proğram TELEGOL...Hem eğlenceli hemde gündemi belirliyorlar...

Haldun Ustunel ve Inan Kirac az sonra Telegolde. Iddaa ediyorum yer yerinden oynayacak :D

Kimse TELEGOL programına sallamasın..gündeme gelsin böyle olaylar..öyle herşeyi güzel görürseniz bu hale gelir takım işte...Arda da dikkat eder böyle gündeme düşünce..Yöneticileri de yerden yere vursunlar haklılar...!

Ben sallıyorum!! Var mı bir itirazın? Senin gibi, twitter üzerinden kolpa yapan biri mi öğretecek insanlara, ne yapıp yapılmaması gerektiğini..!!

Ben sallıyorum!! Var mı bir itirazın? Senin gibi, twitter üzerinden kolpa yapan biri mi öğretecek insanlara, ne yapıp yapılmaması gerektiğini..!!

1.si seni zaten kaale bile almam.2.si twitterimde verdiğim haberler zaten gündemde olan haberler..hala veriyorum..3.sü sen izlemesende olur :D sana demedim zaten ben ortaya yazdım:D

Herkes kalitesine göre program izler, doğaldır. Ayrıca kendini sanal ortam da, 1'den fazla rezil etmiş arkadaşların sağlam yüzü varmış, hala yazıyorlar burda.

niye hep camiadan birileri bu programa konuşur.Adamlar Galatasaray düşmanıtyım die bağırıyorlar

Herkes kalitesine göre program izler, doğaldır. Ayrıca kendini sanal ortam da, 1'den fazla rezil etmiş arkadaşların sağlam yüzü varmış, hala yazıyorlar burda.

yaa siz çocukmusunuz..cidden şüphelenmeye başladım..burda var böyle 2-3 tane..bide moderator yapmışlar ..:D

1.si seni zaten kaale bile almam.2.si twitterimde verdiğim haberler zaten gündemde olan haberler..hala veriyorum..3.sü sen izlemesende olur :D sana demedim zaten ben ortaya yazdım:D

Benim yazdığımdan sonra yazarsan, üzerime almam kadar normal bir şey olamaz. Senin gibilerin, beni kaale almaması tercihimdir. Çapının yetmeyeceği adamlara laf sokmaya kalkma klavye başından!! Senin ne olduğunu sadece ben değil, buradaki herkes biliyor..!

Benim yazdığımdan sonra yazarsan, üzerime almam kadar normal bir şey olamaz. Senin gibilerin, beni kaale almaması tercihimdir. Çapının yetmeyeceği adamlara laf sokmaya kalkma klavye başından!! Senin ne olduğunu sadece ben değil, buradaki herkes biliyor..!

Beni bu kadar önemsemesen twitimi bu kadar takmazdın...burda bi çelişki yok mu..hem takmıyon hem twitterdan takipcim olmuşsun.....neyse benim işim var uğraşamam şimdi..by

Beşiktaş-Trabzon maçı konuşuluyor alt yazıda G.Saray geçiyor.

Beni bu kadar önemsemesen twitimi bu kadar takmazdın...burda bi çelişki yok mu..hem takmıyon hem twitterdan takipcim olmuşsun.....neyse benim işim var uğraşamam şimdi..by

Ben senin takipçin filan değilim, olmamda söz konusu olamaz. Twitter'da yazdıklarını, kelimesi kelimesine buraya yazarsan elbet ne olduğunu görürüz. Bunu idrak edecek kadar da kafanı çalıştırman gerek... Twitter üzerinden, Galatasaray üzerinden menfaat sağlamaya çalışan hiç kimseye prim vermem. Sende bu çıkarcı tayfanın içindesin!! İşini halllet, uğraşabileceğin zaman gel...

Herkes konusmus Telegole :D Simdide Ergun Gursoy cikti

Adnan sezgın kına yaksınlar mı demıs ben mı yanlıs goruyorum...

lan bu ciringiloglu gs fb macinda 100bin taraftar ile oynasa bisey olmaz dior

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt