Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ünal Aysal altında kurulacak ekip nasıl,Süren,Öztürk falan var..Çok iyi şeyler söyledi bence..

Son cümlesi hariç:D

yuh be inan kirac taraftarin sevmedigi kisileri cok begeniyomus bu proglamari

herkes ünal aysalı tanıyormuş gibi konuşmaya başladı. birisi güvenmeyin diyo birisi iyi diyor:)

Ozer SARACOGLU : Tepki var mektepli sanal ortamlarda... Dogru konustu diyen tek satir okumadim son yarim saatte

Twitter

Az önce telegole sallayanlar neden izliyor hala:D hem programa sallıyorlar hemde izliyorlar..Kim nederse desin TELEGOL 1 numara herzaman..

ozer saracoglu imzalar secim için ibra degil karıstırmayalım demiş twitterda.. ayrıca gecersiz olsa da o kadar yuzsuz davranmaz polat heralde ha??

Ben de seçim için atılan imzalardan bahsediyorum, genel kurula çağrı ve seçim için atılan imzalar, bunlar Noter önünde olmaz ise herhangi bir geçerliliği yok ve sanırım bunlar kendi kurdukları üfislerde Noter olmadan yapmışlar bu imza işini, muhtemelan Polat a bak bu konuda gayriresmi olarak bu kadar imza toplandı kendin seçim kararı al da bu imzaları uygulamayalım gibi bir şantaj planı içerisindeler.

[video=youtube;V3KN_bLjzpM]https://www.youtube.com/watch?v=V3KN_bLjzpM[/video]

ünal aysanin yaptigini kim yapti neymis 59 yil sonra uye olmus klübe geciniz efendim adam gitti galatasarayin hiselerini amerikanlardan aldi ve bedava geri verdi biraz arastirin ondan sonra konusun adamin hakinda

Bir kere şu hisse mevzuu var. Gerçi zor zamanda geldi aldı, kaynak sağladı kulübe ama sonra yine gereksiz bir zamanda istedi parasını.

Hesapları falan da karışık. Ama nedenlerini yazamam.

Bir de uefayı kazandıktan sonra üye olmuş bir adam Ünal Aysal. Geçen dönemde de aday olacaktı, yılını doldurmadığından olamadı.

Herkez başkana takılmış..Kurulacak ekibe bakın derim..

Faruk Süren

Adnan Öztürk

Ali Dürüst

Abdürrahim Albayrak

Hocada Terim olur..

İyi ekip kuruyorlar..

ünal aysanin yaptigini kim yapti neymis 59 yil sonra uye olmus klübe geciniz efendim adam gitti galatasarayin hiselerini amerikanlardan aldi ve bedava geri verdi biraz arastirin ondan sonra konusun adamin hakinda

Elimizde resmi belge var mı?

Nereye bakarsam bakayım olumlu ve olumsuz bilgiler mevcut.

anlatılandan bahsettim ökkeş kardeş. sakin ol şampiyonmu diyim sana şimdi:)

Şu sakin ol şampiyon saçmalığı da ne yav. :) :) Ben zaten sakinim oturmuşum fikir paylaşıyorum, yazılanları okurken olmayan vurgular yüklemeyin yazılara ondan sinirli zannediyorsunuz, yoksa neden sinirleneyim durup dururken.

Az önce telegole sallayanlar neden izliyor hala:D hem programa sallıyorlar hemde izliyorlar..Kim nederse desin TELEGOL 1 numara herzaman..

herkes laf ediyor bazen ben de ediyorum ama yine de izlemesi komik eglenceli olabiliyor :D misal erman'ın ses.. konussun diye bekliyorum susuyo :D bay tahmin programı da bu sınıfta mesela.. cok sacma ama komik :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt