Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Serhat'ın keli parlıyor.:D

Ya ne guluyorsunuz egleniyorsunuz? Durumun ne kadar køtu oldugunu gørmuyor musunuz? Ne yønetimde bir isik var ne Inan Kirac da. Sonucta bu tur konular bu sekilde herkese acik sacma sapan bir sekilde sacma sapan bir programda tartisiliyor. Birisi baglaniyor sonra øtekisi baglaniyor. Durum gercekten cok køtu. Taraftarindan futbolcusuna yønetimine teknik heyetine herkes tam bir akil tutulmasi yasiyor.

Ulan Mahmut Özgener nereden geldin başkanlığa.Hasan Doğan'ı özledik.

Haldun Üstünel:tiphat:

O konulara girme.Rİva, stad, şirket birleşmesi bunları konuşalım sadece.

neden girmiyim? ordan gelcekleri buralara harcamadılar mı? harcamıcaklar mı? oyle bir zihniyet ki kriter diyip uefadan elendikten snra misi ve insuayı alıp kriter falan bırakmayan adamlar bunlar.. devre arası da belli ztn neler harcandıgı.. ayrıca onlar ozhan baskandan itibaren gelen projeler degil mi (yanlıs biliyorsam af buyur) ? bi de mesela bnm kafama en cok takılan bu yonetim geldiginde denildi ki mali durum batıktı.. tamam dogrudur snra projeleri yaptılar GS'yi ekonomik olarak bi yere getirdiler eywalla buna da tamam.. ama bunlarla o borcları mı odediler? hayır.. borcumuz varken gelen giden derken bir suru para harcamadı mı? gelecek olan parayı zaten harcadılar gibime geliyor benim..(yanlısım varsa af buyur ;) )

kurtlar vadisi galatasaray!..polat! bu durumdan çıkabilecek mi?

Afedersiniz ama şu konuşmalardan sonra kız olsam ilk Üstünel'e....

adnan polat sezgini haldun üstünele tercih ettiği için bile başkanlık yapamaz.yazıklar olsun gercekten.bu kadar düzgün bir adamı sezgin için feda etmiş...

Haldun reisi zaten biliyoruz yoruma gerek yok :)

Ahahaha Serhat yine videoyu dayadı.:asd:

Kulübü bu hallere düşüren her kimse ALLAH onu bildiği gibi yapsın.Söyleyecek bir şey yok.

Kaldı ki Ünal Aysal başkan olursa futbolla ilgilenmeyecek.Tıpkı ingiliz klüpleri gibi.Ceo olacak, futbola bakacak.Peter Kenyon çıakr gelir belki ne dersiniz beyler?

adnan ozturk varmıs olusumun icinde o zmn onlar da gelebilir bence.. cunku en son basın toplantısında o tarz seyler soylemişti..

adnan ozturk varmıs olusumun icinde o zmn onlar da gelebilir bence.. cunku en son basın toplantısında o tarz seyler soylemişti..

Peter Kenyon gibi biri gelirse gerçekten kurumsallaşmak ve profesyonel olmanın ne olduğunu görürüz.Peter Kenyon'un Chelsea'ye çağ atlattığı ortada. Keşke.

Haldun reis ayrılmışsa ben sorunu yönetimde ararım.

Erman sen konuşma ne olur ya...

soyluyorum size bu adam baskan olacak adamdir ilerde

ermanın sesi şimdi duydum koptum ya:) bu kabzımal sesini nerde kaybetti acaba. bildigin doberman bu herif.

Haldun Üstünel yardırdı:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt