Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ultraslana giydirdi dk 1 gol 1

ohh gecirin bu adamlara aslanim atilla donattttttttttttttttttttttttttt

gecirin

sen kimsin oyle cikip artislik yapiyorsun

nerdeydiniz

Taraftar grupları böyle şeylere çok değiniyorlar bunlar tehlikeli şeyler.O arkadas doğru konuşmuş olabilir fakat resmi biri olmadığı için burda konuşmasını doğru bulmuyorum.

Dedi

atilla donat aslanim benim

tesaduf degil bu adamlarin zamaninda basarili olmamiz

offffffffff ne oldu uA denen topluluk? Haydi oguz atalay baglanda cevap versene? veremiyorsun dimi...

Atilla Donut

Çok yaşa

Serhat Ulueren de hava atiyordu kesin bilgiyi vereyim sana Ahmet Cakar, Faruk Süren Baskan adayidir diye :D Faruk Süren Atilla Donat filan bulustu dedi :D Atilla Donat da Faruk Süren´in öyle bir düsüncesi yok dedi :D Morardi :D

abiler toplanıp adnan polatın karsısına gecsinler diyor cakar.. gecince de darbeci oluyorlar.. liseci oluyorlar..

lan neye aday lan neye aday

embesil herif secimmi varrrrrrr

adam lobisini yapiyor iste arkada

ne gerizekali adamlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

su an bir tek insan kalkip adayim dedi

oda iste adnan polatla calismis yonetici:)

neden bu durumda oldugumuzun gostergesi

neye adaysin arkadasimmmm neye

gargamel1.jpg

Bence bu aday açıklama konusunda Ahmet doğru konuşuyo.Seçime gitmekle , Adnan Polat'ın devam etmesi arasında kararsız kalanlar atıyorum Faruk Süren aday olmuş ben bu adama oy veririm bu adam bizi bu çöküşten kurtarır deyip seçim için Adnan'ı zoralayabilir.Şu mali kongreye kadar yanına kimi alsan kardır yani.

abiler toplanıp adnan polatın karsısına gecsinler diyor cakar.. gecince de darbeci oluyorlar.. liseci oluyorlar..

yaw herseyi gectim, 5 dk da maci vermeyi, küme düsme potasinda olmamizi, misimovic rezilligini, hagi bombasini, en cok zoruma gidenlerden biri de bu serefsizlere malzeme vermek, inan kirac cikti bu programda konustu, kazanan? kanaltürk ve telegol zibidileri, kaybeden ise her zamanki gibi Galatasaray oldu...Seni hic bir zaman afetmeyecegim Yalanci Adnan Polat. Taraftarini kandiran Baskan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt