Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

ahaha Ahmet, Ercan'a üzerime oynuyorsan üzerine oynarım dedi :D

Tatmin olmak istiyormus Ahmet Cakar :D

Bu arada baya saydirdi ercana

1 saat önce Abdurrahim'i de tahrik ediyordu.Yakında şutlarlar Ercan'ı :)

Asla göndermezler. Ucunda " rating " söz konusu. :)

Belki Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu gerçekten istemediklerini söylerlerse belki bir daha çıkmaz.

Cakar Ercan'a saglam ayar verdi helal olsun.. :)

Ahmet fena giydirdi :D

Ercan ağzının payını almış oldu böylece :)

İyi geceler Türkiye, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan!

Ercan Fenerbahceli olarak bu MHK´yi elestirirse gerizekalidir zaten :) Tabiki koruyacak. Ama bu karanlik olaylari yürekli sekilde dile getirdigi icin Ahmet Cakar´i kutluyorum. Diger kanallar gereksiz bir yagcilik pesinde, adini da marka degeri zart zurt koymuslar, yapilan bütün pisliklerin üstünü örtüyorlar.

şunlara bi koysakta pazartesi ercan gelse şu programa.. Ne olur şaşırtın bizi lan ne olur alın şu maçı..!

Bu gece selim soydan ve ercana kıl oldum..Pis pis güldüler..Selim masallar anlatmayın diye dalga geçti..

Gürcan bilgiç bu bilet fiyatlarına stad dolmaz..fb evinde gibi oynar maçıda alır dedi..

Bunlara inat maçı alacağız..Yeterki Hagi oyuncak gibi takımla oynamasın..kazım yerinede pino oynamalı.

Aslanim çakar :D

"Bakin beylerrr. Bu bir komplodur!"

Arkadaşlar benim anlamadığım birşey var. Bu ercan saatçi denen mahlukat Galatasarayımıza alenen küfretmedi mi? Bir yazısında "sarı kırmızıyı anlıyorum da yeşil rengi pek anlamadım" diye yazarak bizleri alenen pkk lı teröristlerle bir tutmadı mı? "biz burdayız" adlı şarkısına çektiği klibinin sonunda Sarı kırmızı giymiş bir taraftarın silahı ile ateş ederek bir kız çocuğunu öldürdüğü görüntüleri koymadı mı? Bu nasıl iştirki , çoğunluğumuzun çok sevdiği Abdürrahim Albayrak bu adamla aynı masada oturabiliyor. Ben bu adamın bir spor programında bile olmasına hayretle bakarken nasıl olurda aynı masada oturulur, nasıl olur ultraaslan yöneticisi bu programa bağlanabilir. O zaman biz boşu boşuna hürriyet alma aldırtma diyoruz. Nasıl olurda bu adamın olduğu bir programı seyredebiliyoruz, neden tepkimizi koyamıyoruz.

Hatırlatma amaçlı bu adamın kin dolu yaptıklarını linklerini ekliyorum.

Hürriyet - Ercan SAATÇİ-Sarı kırmızı kartonları anladık da yeşil ne oluyor?

YouTube - ercan saatçi biz burdayız

YouTube - ercan saatçi galatasaray için ne dedi

Ahmet Çakar'ı konuşmalarından dolayı pek sevmem ama dün gerçekten adamı takdir ettim.Stüdyoda Ercan'a gereken cevabı sadece o verdi.Ercan, laubalik yapmayı lafı yedikten sonra bıraktı :) Çakar'ın Hakem Mızrak olayında cesur tespitleri vardı.Futbolda birileri oyun oynuyor ama bunu söyleyen sadece Ahmet Çakar.Diğerleri "yağ satarım bal satarım"ı oynuyor.

Bu hafta 4 gün program yapacaklar :D

Ahmet Çakar Baros'a dopingli olabilir dedi.

Florya'da gergin dakikalar, Telegol'de şu an

Ulen bu taraftar nie florya yı 2. adress beller adnan zolat ın evi varken yuh yuh, zekanıza

Serhat denen kel, Arda yine özel arabasıyla mı ayrıldı diye, tahrik veriyor. Öyle birşey yok. Mı diye ayırıyor sadece, mahalle kadın ağzıyla ateşlemeye çalışıyor. İzlemeyin şu şeref yoksunlarını.

zavalli telegol kameramani küfürden kameranin sesini acamior :D

programı takip edenlerdenim,ama genel görüşler doğru zira profosyonellik anlamında takımda bir disiplin yok,yönetimin sportif anlamdaki yanlış adımları ve haginin hataları zaten bilindik şeyler,diğer laflar zaten reyting için ancak ahmet çakar doktorluğu tecrübesiyle barosun dopingli olabilme ihtimali üzerinde durdu,akabindede baros ve kazımın doping kontrolünde olduğu haberi geldi.ahmet çakar havalıdır vs ama genelde doğruları söyler,tahminleride genelde doğru çıkıyor tespitleride.

Allah belanı versin Gökmen senin.

Ulan,ulan ,ulan bu ermanın ağzına sakız ettiniz bizi küme düşersek gelecek yıl bankasya da doldururmuşuz tiribünleri!!! Yazıklar olsun Adnan Polat bırak lütfen beceremdim de ve bırak!!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt