Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

varya yazıklar olsun böyle taraf tutanlara tutturanlara

şu gökmen şerefsizinden nefret ediyorum

Erman'in yorumlari, hep Besiktas'in sampiyonluk potasinda olmadigindan. Kiskanççççç.

erman derdi aziziye yalakalığıdır..

Salak lan bu Gökmen.

Hahahha çakar dedi: "ya maçi seyretmedi, yada provokatör" :D

sırf fenerin yalakalığını yapıyorlar ya. olmaz böylr bir şey. bu adam galatasarayın formasını giymiş olamaz..

Ahmet Çakar MHK başkanlığına oynuyor :D

Bu Gökmen kongre üyeyiyse derhal üyelikten atilmali. Ben bunun kadar haysiyetsiz, yagci ve ayni zamanda beyinsiz bir adam daha görmedim. Galatasarayli olmasi bile bizim icin utanc kaynagidir. Galatasaray´i böyle bir gerizekali mi temsil ediyor orda? Daha 2 kelime bir araya getirip cümle kuramiyor. Sesine tüküreyim senin

arkadaş it dalaşı gibi ya programa bak

Bu Gökmen kongre üyeyiyse derhal üyelikten atilmali. Ben bunun kadar haysiyetsiz, yagci ve ayni zamanda beyinsiz bir adam daha görmedim. Galatasarayli olmasi bile bizim icin utanc kaynagidir. Galatasaray´i böyle bir gerizekali mi temsil ediyor orda? Daha 2 kelime bir araya getirip cümle kuramiyor. Sesine tüküreyim senin

bence yakisir kongreye

azize tüm medyayı bağlamış. bırak medyayı galatasaraylı zannettiğimiz bile bağlamış.6 dakika uzatma vermemeli diye ötüyor şerefsiz.

o adam için artık galatasaraylı değil.tek kelime söylüyorum ve artık bu için yorum yapmıyorum. Allah belanı versin gökmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt