- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları
700-800 milyon euro mu
Arkadaslar siz MARS'TA mi yasiyonuz
700-800 milyon euro mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
700-800 milyon euro mu
Villa projesi var. Maliyeti 200 milyon dolar, satıştan elde edilecek gelir 800 milyon dolar kadar. 600 oradan çıkmıştır.
cansuna , canaydına ve polata mı yedirdiler uefanın rantını?? ben inanmıyorum bu liseli-lisesiz olayına.. adam basarılıydı sanki de ona ragmen gonderdiler.. hep denmiyo muydu hani duayenler su işe birileri el atsın diye? atılınca da liseci oluyo adamlar..
Riva'dan o kadar gelmez Can. 500 milyon dolar maksimum. Faruk Süren zamanındaki gelirleri Mehmet Cansun yedi ama.![]()
rivanin degeri 130 milyon dolar
Riva da teklifleri toplayıp kurula getirecekler. Kurul seçecek. Bu kadar üstünde baskı varken, 100lerce üye projenin her anını kontrol ederken Polat bunu yapmış osaydı anında üstüne çökerlerdi. Polat, GS için çok emek veren ama mentalitesi ve çapı o koltuk için çok ufak kalan bir portre. Bu son yaptıklarıyla o kadar bariz hale geldi ki 1 yıl daha orda oturması imkansız hale geldi.
adam haklı beyler.Adnan Öztürk de söylemişti, bağımsız bir kuruluşa yaptırılan incelemeler sonucu değeri yaklaşık 200 milyon TL yani 130 milyon dolar civarıymış..
Çok merak ediyorum kulüp zor durumdayken İnan kıraç ne yapıyordu, Telegol o zamanda vardı.
Villa projesi var. Maliyeti 200 milyon dolar, satıştan elde edilecek gelir 800 milyon dolar kadar. 600 oradan çıkmıştır.
olmayan deger deger degildir
800 milyon dolar nasil olur Ahmetcim akil and mantik plz.
Riva'da villa satsan kaca satarsin? Kac tane villa satarsin? Bence 800 milyon falan hayalin de otesinde
800 milyon dolar nasil olur Ahmetcim akil and mantik plz.
Riva'da villa satsan kaca satarsin? Kac tane villa satarsin? Bence 800 milyon falan hayalin de otesinde
Villa projesi var. Maliyeti 200 milyon dolar
Polat'a destek cikmamis miydi. Koc ailesinden klube uye baskan falan cikmaz, Vehbi koc'un vasiyetiymis galiba.