Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

700-800 milyon euro mu

Arkadaslar siz MARS'TA mi yasiyonuz

Villa projesi var. Maliyeti 200 milyon dolar, satıştan elde edilecek gelir 800 milyon dolar kadar. 600 oradan çıkmıştır.

Çok merak ediyorum kulüp zor durumdayken İnan kıraç ne yapıyordu, Telegol o zamanda vardı.

cansuna , canaydına ve polata mı yedirdiler uefanın rantını?? ben inanmıyorum bu liseli-lisesiz olayına.. adam basarılıydı sanki de ona ragmen gonderdiler.. hep denmiyo muydu hani duayenler su işe birileri el atsın diye? atılınca da liseci oluyo adamlar..

Liseli diye birşey var bu kulüpte. Taraftarlar falan bunlar liseli için önemli değil. Onlar için tek gerçek ; " Galatasaray lisenindir. "

Riva'dan o kadar gelmez Can. 500 milyon dolar maksimum. Faruk Süren zamanındaki gelirleri Mehmet Cansun yedi ama. :)

rivanin degeri 130 milyon dolar

Riva da teklifleri toplayıp kurula getirecekler. Kurul seçecek. Bu kadar üstünde baskı varken, 100lerce üye projenin her anını kontrol ederken Polat bunu yapmış osaydı anında üstüne çökerlerdi. Polat, GS için çok emek veren ama mentalitesi ve çapı o koltuk için çok ufak kalan bir portre. Bu son yaptıklarıyla o kadar bariz hale geldi ki 1 yıl daha orda oturması imkansız hale geldi.

adam haklı beyler.Adnan Öztürk de söylemişti, bağımsız bir kuruluşa yaptırılan incelemeler sonucu değeri yaklaşık 200 milyon TL yani 130 milyon dolar civarıymış..

Rivanın en son değeri 200 milyon dolar civarındaydı. 3. Köprü yapılınca bu değerler çok daha artacaktır.

Çok sayıda villa yapılacak. Bir villanın değeri ne kadar olur siz düşünün.

3-4 yıl önce bir yerde okumuştum. Alarko ve Yapı Kredi'nin de Riva'da arazisi var. Onların projesinden beklenen gelir 1,5 milyar dolar civarındaydı.

Yanlışlıkla Euro yazmışım, dolar olarak düzelttim.

Çok merak ediyorum kulüp zor durumdayken İnan kıraç ne yapıyordu, Telegol o zamanda vardı.

Polat'a destek cikmamis miydi. Koc ailesinden klube uye baskan falan cikmaz, Vehbi koc'un vasiyetiymis galiba.

Villa projesi var. Maliyeti 200 milyon dolar, satıştan elde edilecek gelir 800 milyon dolar kadar. 600 oradan çıkmıştır.

800 milyon dolar nasil olur Ahmetcim akil and mantik plz.

Riva'da villa satsan kaca satarsin? Kac tane villa satarsin? Bence 800 milyon falan hayalin de otesinde

olmayan deger deger degildir

Potansiyel işte. Yani boğazın en güzel yerinde arsan var. Atıyorum direkt satsan 5 milyon dolar. Ufak bir bina yapsan her daire 3 milyon dolar. Bunun gibi birşey. Üzerindeki ipoteği kaldıran ve inşaat ruhsatı alan da Polat yönetimidir bu arada. VakıfBankın'ın ipoteği vardı üzerinde yanlış hatırlamıyorsam.

Önceden sadece arsa olarak gözüküyordu raporlardaki değeri de 80 milyon dolardı. Özhan Canaydın döneminde böyleydi.

ya arkadaslar bagimsiz denetim kurumu degerini soylemis kirmizi kitapta 130 milyon dolar

hurafe yapmayin gercek bilgi bu

gelecekte su olur bu olur diye birsey yok

oyle bir deger varsa zaten arsanin degerinin 30 dan 130 a cikmasini saglayan degerdir

bakkal hesabi yapmayin

Riva'da villa satsan kaca satarsin? Kac tane villa satarsin? Bence 800 milyon falan hayalin de otesinde

Benzer proje olarak Beykoz konakları gösteriliyor. Onların da değeri çok çok yüksekmiş.

Hepsini rakamlarla anlatmıştı reis. Kaç villa yapılabiliyor, tanesi şuna satılsa 800 milyon dolar diye. Ama hatırlamıyorum doğal olarak:(

Ya onu bunu geçin.Taraftarın riva üzerinde menfaati yok sonuçta.%90'ı ben olsaydım ibra etmezdim diyor.Liselilerle alakası felan yok.

800milyon muhabbeti İstanbula yapılacak 3.köprünün oraya yakın biyerlerden geçmesinin ve oraya yapılacak villa hastane vsvs vs gibi şeylerin biraz abartılı hayaliydi sanırım.

Hayri reis bugün konuşmasında Telegol'e laf sokmamış mıydı ? Hem de Helvacı'ya laf atmıştı röportaj verdi diye ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt