Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l Kanaltürk

su programda Galatasarayi ve Galatasaray Kaptanini savunan kisi Fenerbahceli Ziya Sengül, bizim Ayi Gökmen de ancak süs bebek gibi orada duruyor derken aha tam bombayi patlatti ayi gökmen, gökmendir ne yapsa yeridir.

Serhat da iyi kapak takti...

ne gökmen mis be kardesim adamdaki fantaziye bak konusmus olsun diye sacma sapan laflar söyliyor

Aziz Yildirimin dostu Eskisehirspora canta dolusu parami getirmis?

Gökmeni sokakta görsem tekme tokat dalarim yemin ederim..

Lig iyice kızışmıış. Dün Trabzon'un 2 golü sayılmamış. Eskişehir-Trabzon maçı için onlarca spekülasyon var. Fener maçı öncesi Buca'da Ediz kadro dışı kalmış, sonra birden affedilmiş. Bunların konuştuğu konuya bak. Yemiyor değil mi Trabzon'un hakkının yendiğini, fenerin kayrıldığını söylemek? Boş konular konuşup gündemi değiştiriyorlar akıllarınca.

Haklısın. Şu an cidden Fenerbahçe'nin yaptığı şerefsizlikleri konuşamadıkları için, Arda'yı fln konuşuyorlar alakasız. Adnan Polat'ın yatacak yeri yok. Çıkıp şunlara hadlerini bildiremiyor. Kulüp başkanıymış, çay ocağı başkanı olmaz.

ziya ziya ziya sen varsın ya şu filimde ki ziyadan şarlatansın

Gargamel:Bir iddaaya göre Aysal demişki,Benim listemi değiştirdiler demiş..

Tamamen ortalığı karıştıracak haberler yapıyorlar..Amaç çomak sokmak..Tabi Aysal onlara en iyi cevabı verdi.Bunlar son sallamaları..

Liste muhabbeti ile ilgili açılan haberleri bile kitledim..Daha önce Dürüst ve Öztürkte listeye girmiyordu..Ne oldu..

İzlemyin..

Tamamen ortalığı karıştıracak haberler yapıyorlar..Amaç çomak sokmak..Tabi Aysal onlara en iyi cevabı verdi.Bunlar son sallamaları..

Liste muhabbeti ile ilgili açılan haberleri bile kitledim..Daha önce Dürüst ve Öztürkte listeye girmiyordu..Ne oldu..

İzlemyin..

Izlemeyin diyorsunda kendinde izliyon hemserim nasil is bu :D

İzlemyin..

izlemiyim izlemiyim diyorum ama gercekten geri basıyorum telegole

aynen bendede öyle h.sas dinliycektim hayin telegol aklimi celdi simdi merakta kaldim h.sas ne dedi diye acaba GS da görev alicakmi diye

Programı açmadım. inanın şu an açmadım programı.. ama kesin arda konuşuluyordur. Yada futbol dışında herhangi birşey ???

serhat ulueren eurosport'un başına geçsin ;dünya habercilik görsün!

bu serhat ulueren ne kadar yalaka bi adam ya yok böyle bişey full feneri övüyo

tam bi sığır ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt