Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

böylelerinin üyeligini iptal etsinler.kulüpten iceri sokmayin bunlari

Seni Aslantepe tribününe havale ediyorum Dilara

ben sinirden tv yi kapadim renkdaslar umarim hakim bu programi izler

Valla sonuna kadar dinleyemedim, esim bile bu kadin ne çok konusuyor dedi, valla yarin karima çiçek alicam, sansli adamin bununla evlenseydim vururdum bu kadini, makina mübarek

bos bos konusuyor iste.yok davamin arkasindayim falan.yok polat napmisda kongrede ayip etmisler.daha napacak ligde zor kaldik,skandal üstüne skandal.hortumlama oooo say say bitmez.bu kadinda aldi tabiii dünyanin parasini ötüyor

polata istersek mali yönden dava acabiliriz:) (avukat böyle olur dilara hanim)

Fatih Terim hayirli olsun diyebilirmiyiz

Kaya Guti hakkında neler dedi ya "İStanbul gibi yerdesin sarışın mavi gözlü güzel çocuksun valla başına bişey gelir" :S

Özlemek Acı Çekmekse, O Acıyı Severek Çekiyorum..!! Seni Sevmek Günahsa Hiç Çekinmeden Günaha Giriyorum..!! Sana tutkun Olmak Ölmekse.. Al Sana Canımı Veriyorum...!!! Hasretim Senelere Dönse De, Ne Aşkına Bedduam Var...Ne De Sana Kinim var... Binbir Dert Çektirsen De, Seni Mahşere Kadar... Sevmeye...Yeminim ..Var..Cimbom

bi siira bir konu acmak lazim trubunlerde soylemek lazim bu kotu gunlerde

Bugün Bülen Tulun`un programı var mı?

Kaya Guti hakkında neler dedi ya "İStanbul gibi yerdesin sarışın mavi gözlü güzel çocuksun valla başına bişey gelir" :S

benim fesatlığımı, yoksa Kaya çilingir oğlunun fırlamalığımı bilemicem ama :D yarıldım :D

faik cetiner ya futboldan anlamiyor yada cok fb fanatigi.

tüzemen;servet,zan,sabri,arda,caglar kalir diyor.faik efendi hemen taraftar bunlari istermi? yok bunlardan hangisi fb de oynar diyor.ulan bu adamlarla dünya kupasina gitmedinmi? hakan balta ve servetin kalitesini tartismam bile,.bunlar bu sezon formsuz.onedenle veya bu nedenle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt