Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

Ana kadrodan ziyade takım içinde ki Galatasaray'ı hak edecek futbolcular dese daha mantıklı olurdu.Arda,Baroş,Yekta v.s.

Herkes söyler bunu. Ali Dürüst´ün agzindan laf almak mümkün degil. Asil profesyonellik budur. Hamle yapma imkanini kaybetmiyor iste. 15 futbolcuyu bedavaya mi yollayalim yani? Illa ki pazarlik yapmak icin bir zemin yaratmasi lazim. 15 futbolcu yollayacagiz derse elinde hicbir koz kalmaz pazarlik yaparken. Zaten yollayacaksin, ver iste 3´e 5´e diyecekler.

Kaleci-defans-orta saha-forvete birer tane tecrübeli ve kaliteli yabancı alınır geri kalan da genç isimler alınır kanımca.

Bugün "ANA" kadroyu bozmazsan

Gün gelir "ONLAR" seni bozarlar.

Bakınız Adnan Polat yönetimi.

Bu şerefsizin ne işi var hala spor programlarında :sopa: Ercan zipi

Mehmet Helvacı biraz sonra Bizim Stadyum ( Tv 8 ) adlı spor programında..

Ercan nasıl tahrik eden bi adam, dinlerken kanım çekiliyo.

Benim anlamadığım hem kanala sallıyosunuz hemde izliyorsunuz madem sevmiyorsunuz izlemeyin:)

ali dürüstün kanaltürke cikmasini begenmedim

Futbolun tÜm yetkİsİnİ adnan ÖztÜrke biraksin Ünal aysal bİr sÜrÜ yildiz dolar takim ya alİ dÜrÜstÜ atin lİsteden hala mevcut kadro dİyor yeter yeter en son kanser olacaĞiz ya

Herkes söyler bunu. Ali Dürüst´ün agzindan laf almak mümkün degil. Asil profesyonellik budur. Hamle yapma imkanini kaybetmiyor iste. 15 futbolcuyu bedavaya mi yollayalim yani? Illa ki pazarlik yapmak icin bir zemin yaratmasi lazim. 15 futbolcu yollayacagiz derse elinde hicbir koz kalmaz pazarlik yaparken. Zaten yollayacaksin, ver iste 3´e 5´e diyecekler.

Ben boyle stratejik konustugunu dusunmuyorum

cok iyimser bir bakis acisi bu.

Ben neyse onu soyluyor, Polat`in devre arasi yaptigi operasyonun aynisi olacak ama isimler daha isabetli olacak diye anliyorum ben bunu.

Anlatin biraz ne diyor? Helvaciyi bekliyorum TV8'de :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt