Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.891
- 4.410
- 1.788
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk
serhat hamit ve selcuk olayini neden sormadi ya ?!
serhat hamit ve selcuk olayini neden sormadi ya ?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müdür ben Drogba'nın yatarak para kazandığı bir yeri hatırlamıyorum..
32 yaşında ama ona bir opsiyon ayırmalıyız..
Marsilya ve Chelsea kariyerini yakından biliyorum herkesin bildiği gibi,yani Drogba gibi bir isimde gerekli çünkü bu taraftarın stadı fullemesi gerek..
Adam 23 e kadar isim felan veremem dedi..Tak 2 isim söyledi..
Yerlilerde de olumlu gelişme varmış ama kimler acaba
350 milyon mu olmuş la?
Gelecek hocada çok önemli..
Zaten Kallström'e hayır diyecek hoca yoktur![]()
Ben Drogba öyledir demedim Sinan. hani genel transfer politikası olarak karşıyım diyorum. Bak ne dedim sonunda C.L gibi bir turnavaya girilir takımda birşeyler oturur. Bir iskelet yaratılır sonra 1-2 bu tip isim alırsın. Bu Ronaldinho olur, Raul olur, Drogba olur, Arshavin olur. Sana 1-2 seviye atlatır. Bizim öncelik olarak asker-beyin isimlere ihtiyacımız var. Drogbaya değil. Bu takımın en büyük sorunu neresi beyni. E.Çolak ohaa diyoruz 2 gündür neden azcık işi bilen oyuncu olduğu zaman görüyor herkes. Kallstörm gibi isimler bu isimlerden. Drogba fantazi. Adebayor'da.
O bakımdan acele yok. Drogba için ise, zaten 2 kulüpte izlediniz. Biri gençlik çağı diğeri ise olgunluk çağı. Sanki 3097647 tane takım değiştirmiş gibi konuşuyorsunuz. Her futbolcu bir süre sonra paraya bakar. Ben Drogba'nın bu amaçla gelme ihtimali olabilitesinin yüksek oldupğunu düşünüyorum. Ama gelir yatar demedim.