Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

Şok oldum resmen Ünal başkan fena benzetti ama serhat uluereni.Okadar efendi ve beyfendi bir tarzı vardı ama porgramın sonunda apargatı yerleştirdi resmen.Kelebek gibi uçtu arı gibi soktu.İnannın çok güçlü biri olduğunu bu programda anladım.

Sirf efendilikle almiyor tabi o kadar ihaleyi. Arda'yi da koruruz dedi basindan.

Ben böyle bir Baskan görmedim. Resmen gurur duydum. Helal olsun sana Büyük Baskan. Resmen gurur duydum

Yalnız ilk defa bu kadar baskın ve otoriter bir başkanımız var..

Bu aksam herkesi telegol izlemeye davet ediyorum, cümbüs var :D

Akşam Ahmet Çakar,Erman,Gökmen suratlarını görmek istiyorum..

ya hocam onları bilmiyormusun.. yine bi ton kendini savunmalar bilmem ne.. bunlar tam bir çirkef ya. son kale olayındada herkes gördü.. bu admların acil uzaklaştırılması gerekiyor kanallardan.. turk futboluna zarar ülkeye zarar...

Futbolcu transferi ile ilgili ise :"4-5 yıldız gelecek. Drogba'yı sordu Serhat, Başkan şöyle dedi :bende medyadan gördüm. Güzel haberler varmış dedi güldü. Yok öyle birşey dedi. Sonra Serhat elmander ve Kallstörm'ü sordu. Evet görüştük ve çok istiyoruz dedi başkan."

hani şansal Fatih hoca hayırlı olsun diye bas bas bağırıyordu geçen hafta ne oldu

Bence elmander ve kalstrom için çok isteriz sözünü yem olarak atmıştır !!! Ama müthiş kapak taktı serhat'a :D :D :D

Çok Kibar ve Otoriter bir BAŞKAN ÜNAL BAŞKANNNNNNNNNNNN REİİİZZZZZZZ ..

godfather1.jpg

bu adam'ın ne kadar zeki ve beyefendi bir insan olduğunu bir kez daha anladım

adnan polat yönetimi yüzlerce kez bağlandı telegole yine adam edemedi bunları

büyük başkan tek cümleyle adam etti

serhat ağlıyordu resmen:D

KELgamel'i böyle görmek müthiş bir olay .

Bu arada Kallström´e dandik futbolcu diyenler mi oldu simdi? :D Tabi Büyük Baskan gelince Xavi´leri filan beklediniz dimi? :D 2 ay öncesi Kallström hayalim, müthis futbolcu filan diyordunuz? :D

Sürekli hoca karar verir transfere derken Elmander ve Kallström için bu kadar kesin konuşması tuhafıma gitti.Yemliyor mu acaba?

beyler bu hafta sonu cok guzel geciyooooo fenerde puan kaybederse varya donla köln dom kilisesinin onunde tur atacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt