Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

Ahmet bulut baglandi

Ekran 4 e bölündü antep baklava

Özür dileyerek, olayı kısa bir şekilde özetleyecek var mı? Emre, Kağan'a mesajlar falan yazmış. Sonra şaka falan diyorlar, anlamadım.

ardanın menajeri bu herif, burnu b.ktan kurtulmaz. akıl veriyor bu herif..

nihatla şekip senaryoyu ayarlıyorlardır birazdan emrenin eline verip yayına yollarlar

Trabzondan birileri de baglansin gayri. Heyecanli oluyor, hatta Aziz Yildirimda ciksin. :D Sonrada YD ciksin.

ulan okadar b*k atıyoruz programa. neler çıkıyor ortaya helall

neler olmuş neler,konyaspora cezayı veren uefa feneri küme düşürüp rezil etmelidirler,lanet olsun bu lige bu federasyona,azize acaba ne diyecek,ardayıda anlamıyorum bu ahmet bulut denen zavallıyı mı bulmuş menajer olarak...

Ünal Aysal'dan önce ve Ünal Aysal'dan sonra bir programda bu kadar mı fark olur? İbretlik gerçekten. Güzel günler bizleri bekliyor.

neler olmuş neler,konyaspora cezayı veren uefa feneri küme düşürüp rezil etmelidirler,lanet olsun bu lige bu federasyona,azize acaba ne diyecek,ardayıda anlamıyorum bu ahmet bulut denen zavallıyı mı bulmuş menajer olarak...

Emre abisi tavsiye etmistir. Bu ekrem mekrem basina haber veriyordur Arda bu aksam burda gidin cekin diye.

Beyler Uefaya mesaj cekelim :D Incelesinler su olayi , yakindan takip etsinler :D

adama bak ya ne rahat diyo "şey oldu sonra hoca aradı o küfür etti bende ettim doğal olarak" filan diyo birde ne hikmetse 2 saattir Emre'nin haberi yoktu diyorlar ama küfürleşmeden sonra Emre aradı beni "napıyorsun abi " dedi diyor çok ilginç yerlere varacak bu olay çok

En son Emre çıksın, küçük çocuğunun üstüne yemin etsin. Küçücük çocuğu da habire atıyor ortaya yazık ya.

Bu Ahmet Bulutu menajer diye Arda nasil gorev veriyor acaba?

Ahmet Çakar harbi büyüksün sen.

Ahmet Cakar'in bu huyunu cok seviyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt