Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk

bu gökmen ne sacma konuşuyor ya. hic bir takımı avrupaya göndermeyelim diyor. harbiden bu adam neresinden düşünüyor.

Baranusyla Erman çok iyi ikili oldular :asd: ziyayı kovup baransu telegole gelse süper olur , bide gökmeni yollayıp ekrem reis geldimi müthiş olur

zaten bu ayularin isi ne orda halaanlamis degilim

eskiden bunlari yanlarina aldiklari icin galiba simdi vefa ornegi icin kovmuyorlar

bu kupanın adı ne diyor Ziya Şengül.türkiye kupasını bilmemesi çok normal

Savcı on iki takım dedi ise

FB , BJK , TS ,ESKİŞEHİR , SİVAS ALTINCI KİM

Yalnız beyler bu olaylar konuşulurken Adnan Polatın sessizliği beni korkutuyor.İnşallah umduğum gibi olmaz Azizin de kankasıydı.
adnan polat niye konussunki aga. zaten yapsa biz bu haldemi olurduk. en azından kupa maclarında birşeyler yapıp avrupaya gitmemizi saglardı. hic sanmıyorum. bu işte GS klübünün oldugunu.

bu gökmen ne sacma konuşuyor ya. hic bir takımı avrupaya göndermeyelim diyor. harbiden bu adam neresinden düşünüyor.

Adamın yapıcağı bir şey yokki kafasının içinde kullanacağı bir beyni yok.Saman dolu.Böyle saçmalıyor işte.

bu gökmen ne sacma konuşuyor ya. Hic bir takımı avrupaya göndermeyelim diyor. Harbiden bu adam neresinden düşünüyor

adam bu yaŞta bulmuŞ kiyak İŞ tutunmak İÇİn her Şeyİ yapiyor

Bence ismi geçen hiçbir kulübü göndermeyelim bunların yüzünde 2.3 yıl men yiyeceğiz.
öyle dese birşey dememde. bu adam hic kimseyi göndermeyelim diyor. avrupadan kazanacagı paraları gökmen amca verecekse gitmesinler tabi o başka:)

adnan polat niye konussunki aga. zaten yapsa biz bu haldemi olurduk. en azından kupa maclarında birşeyler yapıp avrupaya gitmemizi saglardı. hic sanmıyorum. bu işte GS klübünün oldugunu.

Ne biliyim aga bakın kulübe hiçbir leke getirmedim peh peh diye övünürdü diye düşündüm bi an ama doğru niye konuşssun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt