Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ahmet Çakar'daki bu kuyruk acısı nedir yahu :)

Dikkatle seyredin, içlerinde bizi savunan sadece Ziya Şengül var.

Geçen program sırasında da,

- Ben Galatasaray'daki ışığı görüyorum, toparlanacağına inanıyorum.

DobErman araya girip birşeyler söyler, bunun üzerine Ziye Şengül şöyle dedi,

- F. Rijkaard, Aykut, Ali, Mehmet benim için fark etmez. Ben teknik adamların kovulmamasından yanayım.

Ziya Sengul agliyor IBB'nin penaltisi verilmemis pehhh.. :sad007:

Bu Dingilleri Seyredip bunlara Reyting orani artirip para kazandirip en kötülügü Galatasaray´a siz yapiyorsunuz...!!

Konuşan dingil utanmadan bu ülkede haberciyim diye dolaşan bir vatandaş.Ayıp ulan.Senin haberine kim güvenir kim inanır? Koca Galatasaray'a yapılan imalara bak.

Ne rezil bir program resmen İBB sürekli bize maç satıyor konumuna getirmeye çalışıyorlar:mad::mad:

lan daha dün antalya kaybetmedi mi gelmiş burda konuşuyonuz hala.bizim belediyesporlar oynanan maçlarımıza bakanlar önce gidip de beşiktaş'ın antalyaspor ve eskişehirspor maçlarını izlesin.bu bünyeler 0-3 dan 4-3 lük fenerbahçe gaziantep maçı görmüş.gelip de büyükşehir'in nesinden bahsediyonuz köpekler.

Programı izliyordum ama bi adam bağlandı telefonla adını unuttum şimdi. Yani böylemi yorumcu olmaya çalışıyor bunlar ne rezilliktir bu! Bir de diyorki dün antalya bize nasıl oynadıysa belediyede Galatasaray'a öyle oynasın. Sanki antalya çok baskılı oynuyor beşiktaşa karşı. Antalya (Şifo sağolsun) 6da 0 yaptı beşiktaşa karşı. Bunların programını yanlışlıkla bile açmayı düşünmüyorum artık. Ayıptır ya.

Eskişehir - Beşiktaş, Galatasaray - Eskişehir istatistiklerini de getirsenize. 2005'den beri beşiktaş'ın sami yen'de beraberliği bile yok, belediyenin 2 beraberliği var. Bjk'de mi bize yatıyor? Nerden kavga çıkarıp reyting yapacaklarını şaşırdılar.

Galatasaray-Bjk maçları:

05.03.2005 Ali Sami Yen 1 - 0

10.12.2005 Ali Sami Yen 3 - 2

17.09.2006 Ali Sami Yen 1 - 0

29.09.2007 Ali Sami Yen 2 - 1

21.12.2008 Ali Sami Yen 4 - 2

12.09.2009 Ali Sami Yen 3 -0

ya o kadar adamlar bi tanesinin kafasıda çalışmıyor yada hepsi şe-ref-siz. adam diyorki ibb kalecisi hiç oyunu yavaşlatmamış vakit geçirmemiş.ulan ahmak ulan gerzek embesil 2-0 geriye düşen takım kalecisi zaman mı geçirir? birinizin bile içinde ufak bir haysiyet yok mu? biri de demiyorki geçen seneki 94te gelen golde avcı deli gibi sevindi.aldığınız para haram olsun.boğazınızdan geçmesin inşallah..

Konuşmaya gelince Sarp'tan iyisi yok. Bkz: Basın toplantısı :lol:

Ahmet Çakar: Sarp Galatasaray'a kaptan olacak tipte bir adam.

Bu murat çelik denen adam tam bir köpek sefiltaşlı.

Tipini dicem ayıp olacak ama ciddi ciddi tipini ve sesini...

Havlamalar geliyor bana ekrandan.

Abdullah Hoca ne guzel dedi..Riza'nin ve Sifo'nun calistirdigi takimlarla besiktas in yaptigi maclarin sonuclarina bakin diye....serefsizler bize geldimi aslan kesiliyorlar...

Bu murat çelik denen köpek şişko patates Dün nerdeyse bizim bedavaya aldığımızı söylüyo

ulan şerfsiz dombili bjk hersene eskişehir antalyadan net 15 puan alınca niye ötemiyosun

Adnan Polatın lafı ağrınıza gitmiş!Şerfsiz köpek allah belanı versin..

sözde GSlı abimiz orda ne iş yapar yazıklar olsun size...ben meil atacam telegol ekibine..kardeşim...

Bunlari seyredipte para kazandiranlar da sucludur..! Ben bu Programi izlemiyorum ve bircok Programlarida izlemiyorum ve cok ama cok rahat ve huzurluyum.. Bu maymunlar konusdukca sinirlenmiyorum....

Sizede Tavsiye ederim..! Bu maymunlara Para kazandirtmayin Galatasaray üzerinden..!!

Bunlari seyredipte para kazandiranlar da sucludur..! Ben bu Programi izlemiyorum ve bircok Programlarida izlemiyorum ve cok ama cok rahat ve huzurluyum.. Bu maymunlar konusdukca sinirlenmiyorum....

Sizede Tavsiye ederim..! Bu maymunlara Para kazandirtmayin Galatasaray üzerinden..!!

Haklısın izlemeye değmez ama biz umursamasak da bunların futbol alemi üzerinde hatırı sayılır bir nüfuzu var ve rakip futbolcu,teknik adam ve hakemleri rahatlıkla manipüle edebiliyorlar. Dün akşam bütün bir gece boyunca Abdullah Avcı ve İBB takımını ligin 2.yarısındaki maça gazlamakla geçti. Ayrıca o Çakar denen adam Galatasaray maçlarındaki hakemleri penaltıyı ofsaytı geçtim en basitinden faulüne sarı kartına kadar didik didik ediyor. Ben başka hiçbir takımın maçında bu kadar ince eleyip sık dokuduğunu görmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt