Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Ya bu Servet-Sarp felan derken ne aklıma geldi; 2000 yılının yazına dönün. Uefa'yı aldıktan sonra size sorsalar bundan 10 yıl sonra nasıl bir Galatasaray olur diye; muhtemelen herkes Şampiyonlar Ligi'nde kafaya oynayan, belki 1-2 Avrupa Kupası daha kazanmış, Türkiye Ligi'ne ambargo koymuş, dünyanın sayılı oyuncularının oynadığı, ne biliyim müthiş bir Galatasaray hayal ederdik. Şimdi dönün 15 Kasım 2010'a. :(

konuştuklarından çıkardığım sonuç..

bizim süper yerlilerimiz varda biz kıymetini bilmiyoruz,boşuna ve fazladan yükleniyoruz garibanlara..

bizim iyi kötü beğendiğimiz yabancıları futbolcudan bile saymıyolar,bütün suç onlardaymış yönetim falan hikaye..

özet:futboldan onlar anlıyormuş ben(biz) anlamıyormuşum(uz) :mad:

Mehmet Topal icin avrupa sampiyonasindan sonra Everton 8-9 milyonluk teklif yapmis, Adnan Sezgin ben daha fazlasina satarim deyip transfere izin vermemis o donem.. ilk defa duydum.. :rolleyes:

Adnan Sezgin pazarda lastik don bile satamaz.Ayranı yok içmeye tahtaravanla gider zıçmaya barzo herif

konuştuklarından çıkardığım sonuç..

bizim süper yerlilerimiz varda biz kıymetini bilmiyoruz,boşuna ve fazladan yükleniyoruz garibanlara..

bizim iyi kötü beğendiğimiz yabancıları futbolcudan bile saymıyolar,bütün suç onlardaymış yönetim falan hikaye..

özet:futboldan onlar anlıyormuş ben(biz) anlamıyormuşum(uz) :mad:

:( Ya bizim yabancilar A kalite olmasa da hep A2 kalitede oyuncular. Bunlar ne kadar futbol cahili insanlar ya. Her o koltuga gelen cahil olmak zorundamidir? Nedir yani? Bu kadar zor mu gercegi gormek. Galiba bu sezon hedef Galatasaray'i 2. lige dusurmek.

Cana nın babasıyla,bunların aileden birinin inşaatta bi durumları olmuş,anlaşıldı.

izledim programı eski başkan süren cogu konularda haklı konuştu ama gercektende ermanın dediği gibi yeni stad varken.istifa etmezler.

telegolun cumartesi gunleri cikan hatta su an da var bjk li murat celik cok tarafli yorumlar yapiyor.eger oraya cikacaksa tarafsiz olmali ovdugu takimda besiktas:)

:)Shuster - Ziya kapışmışlar ahahahaha :)

Schuster : Türkiye'de takımlar 1960ların futbolunu oynuyorlar (bekle ve gol at) :)

ahahaha...

Bu Ulueren gerçekten zeka özürlü. Ya gıcık olduğum için falan değil, bildiğin IQ'su düşük yani hakaretle söylemiyorum bu çok açık birşey. R.Madrid'de Schuster neden çalıştı geyiği dönüyor;

Ulueren: "Adam bence havalı bilmem ne..."

Şengül : "Yok o kadar değil"

Ulueren :"Tabii mavi gözlü karizmatik biri, Rijkaard böyle değildi.."

Cidden malsın, gıpta ile izliyorum. Yahu nasıl bir ülkede yaşıyoruz neden böyle "zeka özürlü" sunucu ve yorumcular var. Neden o kadar paraya ihtiyacı olan adam varken bunlar burda. Gerçekten midem bulanıyor bu ülkedeki bu sistemden bazen.

Bikini Ahmet de bu programda değil mi ? :sopa:

Burdaki tek adam Ziya Şengül.En dangalağıda bizim Gökmen

Misi mecbur bizde kalacakmış. Almanya'da bir futbolcu iki takımda oynayamıyormuş bir sezonda. Wolsfburg ve biz iki takım olmuş o yüzden sezon sonuna kadar burada kalacakmış zorunlu olarak. Link buldum izleyebiliyorum şu anda :) Bakalım ne saçmalayacaklar.

Burdaki tek adam Ziya Şengül.En dangalağıda bizim Gökmen

:)

Misi mecbur bizde kalacakmış. Almanya'da bir futbolcu iki takımda oynayamıyormuş bir sezonda. Wolsfburg ve biz iki takım olmuş o yüzden sezon sonuna kadar burada kalacakmış zorunlu olarak. Link buldum izleyebiliyorum şu anda :) Bakalım ne saçmalayacaklar.

dogru ancak wolfsburg a tekrar olabilir

Misiomovic bjk maçında kesin yokmuş.Kimle oynucaz merak konusu

Rodop mudur Rodos mudur o adam araştırdım olamaz diyordu

Bir diğer ruh hastası, Ntvspor'da. Dilmen değil diğer IQ fakiri insan.

Erman Toroğlu: Schuster'in ana rahmin de kamera varmış. Yoksa 1960'da ki maçları başka yerden izleyemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt