Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Bu Reha Muhtar'ın da tangalı gezdiği günleri hatırlar bu ülke, şimdi böle erkeksi konuşmalar yapması hoş olmuyor. :(

ya bu yonetimden hayatta olmaz.. bi tane delikanlı yonetici yok mu baglanıp saydırcak? ozgorkey adı da gecti tebrik etmiş fln diye.. dogruysa ona da yazıkk..

Kaptanlığına falan dokunmayın çocuğun sakın arkasında durun adamın.

ulan bu serhat az degil ha yine biseyler cevirmis programdan önce konusuyorlardir bunlar sen sunu diyeceksin ben bunu diye görev dagimilimi yapiyorlardir

ulan bu serhat az degil ha yine biseyler cevirmis programdan önce konusuyorlardir bunlar sen sunu diyeceksin ben bunu diye görev dagimilimi yapiyorlardir

serhat'ı sevmem ama hiçbir yönetici veya adı geçen çıkıp yalanlamıyor...

yalansa çıkıp söylesinler...

Yöneticiler bunların her dediğini yalanlamaya kalksa tv ye çıkmaktan oturup da iş yapamazlar. Hem muhattab almaya da gerek yok zaten tüm dünya biliyor artık bu adamların arka taraflarından haber çıkardığını kimse ciddiye almıyor, biz de almayalım en güzeli.

Yöneticiler bunların her dediğini yalanlamaya kalksa tv ye çıkmaktan oturup da iş yapamazlar. Hem muhattab almaya da gerek yok zaten tüm dünya biliyor artık bu adamların arka taraflarından haber çıkardığını kimse ciddiye almıyor, biz de almayalım en güzeli.

:D :D ne iş yapıyolarmış ki ? :D :D

tünelden çıktık bildiğim kadarıyla :D

O değil de dün akşam Erman hoca ne içmişti çok merak ettim.Gözleri dönüyodu adamın.

Erman'ın o tavır, hal ve hareketleri neydi öyle :asd: Programa zil-zurna sarhoş çıkmış denyo :lol:

Bu başlığın(son kale ve telegol) silinmesini talep ediyorum..

Azizi günahım kadar sevmem..Fakat orada Ardaya ulan diye seslenmsinde bir kötü niyet kesinlikle yok..Aksine bir samimiyet var...Fakat Ardanın bu adamlarla bu kadar samimi olup olmaması tartışılır..

Ve bunu bile abartıp,öyle bir anlatıyorlarki Aziz Yıldırım sanki Ardayı yerin dibine sokmuş..Gerçekten inanamıyorum..Ve bu programdaki Ahmetten,Rehadan,Ermandan ve Serhattan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum..Resmen iğreniyorum bu adamlardan..Sürekli art niyetli tutumlar,sürekli kışkırtıcı programlar..O yüzden bu karaktersizlere çok fazla prim vermemek için bu başlığın kapatılmasını öneriyorum..

ahmet çakar biraz önce futbolcu sevgilisi olmanın tüyolarını sinem kobala ince ince anlattı.

U17'deki olayları gösterecekler..Kesin çarpıtmalar yaparlar..

amatörfutboltvde mi ne o sitedede videoda olayları göstermişler fb'lier başlatmış..

Serhat Ulueren Ajax maçı öncesi Pegasus'taydı.

ahmet adam değilsin... toki başkanı denen adama tek kelime söylemiyor... al sana gazeteci... hem de tarafsız.. yazıklar olsun...

abdürrahim albayrak da benim için bitmiştir... hala toki başkanı diyo...

yaziklar olsun herkes safini belli etti...

yahu izlemeyin su dallamalari. hepsi galatasaray düsmani. bilmiyormusunuz sanki bu adamlarin böyle oldugunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt