Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Her sabah 9 da transfer açıklanacak demişti serhat hala neden izliyorsunuz ve prim yaptırıyorsunuz ha hürriyet almışsınız ha bunların reklamlarını izlemişsiniz yorumlarını dinlemişsiniz aynı hesap izlemeyin abi

Haklısın abi. 1 sene boyunca Galatasaraya demediklerini bırakmadılar. Beni üzen fenerli ziyanın orada Galatasaraylıyım diye geçinen şeref yoksunlarından daha çok Galatasarayı koruması. Bunları izleyeceğime Ömer Üründülün paso kollektif futbol yorumlarını dinlerim daha iyi.

Ahmet Çakar sinsi adam hayla kendini meşhur etme cabasında !

Ne olduysa Galatasarayı'ma saldırıyo

Bu sene şampiyon oldumuzda senin o yüzünü görmek isterim sayın cakar

Bu sene sirke yenileri de dahil oldu artık gül gül dur

Gokmen Ozdenak sari-laci kravat mi takmis bana mi oyle geliyor?

15 dakikadır Erman Reis'in kırdığı masa ve nazar muhabbeti yapıyorlar :D

erman hoca önemli açıklamalar yapıyo lig tv'ye giydiriyo.

Ya dün Murat adında bir özel konukları vardı. Adam, "İ.B.B Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye kök söktürüyor, Galatasaray'a hiç öyle değil. Bunun sebebi ne acaba, siz şansızlık deyin isterseniz başka bir şey deyin. Biz beşiktaşlılar olarak inanıyoruz ki Abdullah hoca Galatasaray'a tam hazırlanamıyor." İ.B.B resmen bize yatıyor demek istedi. Orada Galatasaray'lı olan Gökmen Özdenak'da dinliyor. Rıza hoca, Mehmet özdilek, bu hocaların takımları Beşiktaş'a yatmıyor mu??. Garanti 3 puan. Bunları söyleyemiyor mu. Nasıl iştir bu ya. Basiretsiz insan.

Ziya Şengül'ün Galatasaray'la ilgili söyledikleri müthişti ama;

"Eskiden kimse Galatasaray'ın içinde ne olup bittiğini bilemezdi. Kol kırılır yen içinde kalır mantığı vardı. Yöneticiler fazla konuşmaz, ketum, aristokrat insanlardı. İsterse 14-15 sene şampiyon olmasın Galatasaray'ın ulaşılmaz bir yapısı, misyonu vardı. Avrupa'ya açılan kapı, gelenekleriyle farklı..." falan gibi konuştu. Ziya Kaptan'a her zaman saygı duymuşumdur zaten.

Evet doğru. Bütüm camia kenetlense "size ne kardeşim, herşeye inat Rijkaard" dese, medyayla ilişkilerini kesseler, uçan kuşa boş boş röportajlar yapmasalar o hava gene olur.

Ya dün Murat adında bir özel konukları vardı. Adam, "İ.B.B Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye kök söktürüyor, Galatasaray'a hiç öyle değil. Bunun sebebi ne acaba, siz şansızlık deyin isterseniz başka bir şey deyin. Biz beşiktaşlılar olarak inanıyoruz ki Abdullah hoca Galatasaray'a tam hazırlanamıyor." İ.B.B resmen bize yatıyor demek istedi. Orada Galatasaray'lı olan Gökmen Özdenak'da dinliyor. Rıza hoca, Mehmet özdilek, bu hocaların takımları Beşiktaş'a yatmıyor mu??. Garanti 3 puan. Bunları söyleyemiyor mu. Nasıl iştir bu ya. Basiretsiz insan.

ramazan ramazan küfür etmek istemiyorum?

şu no posta

ulan gecensene memo,rıza vb eski bjk'lilerden en az 12 puan garanti alıyo

o murat no postu allah belasını versin eziktaşlı

Telegole beşiktaşlı bir eleman almışlar bu kadar yalaka bir adam olabilir ancak!

Fatih Terim, kesin para veriyor Ahmet Çakar'a, yoksa sürekli her hafta Fatih Terim gelsin demez bir adam çıkarı olmadan.

Saha içindeki futbol dışında her türlü şeyi konuşan ve amaçları taraftarı galyana getirmek üzere toplanmış 4 kişi.

Geçen hafta Bursa maçını büyük bir keyifle konuşan insanlar bugün gündem değiştiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt