Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

aslantepeye geçti :)

la fontaine'den masallar dinliyoruz cakar cakmaz cakan ahmetten..

Arkadaşlar kısa özetini geçebilecek olan var mı ?

Leo Franco 'nın durumunu anlattı. ManU maçını hakem sayesinde mi kazanmışız anlatamadı. Bağlantı kuramadı. Oradan Sion tarihi hakkında bilgi verdi. Aziz Yıldırım 'ın askere gitmediğini söyledi. Sadettin Saran 'ın Bescasnik transferini anlattı. Benim karalamalarıma cevap vermesin Galatasaray 'ı yönetsin dedi. Anlatırım bak, anlatırım bak dediği birşey olmadı. G.t oldu yani :D

Ahmet Çakar : Adnan POLAT 3 klup baskanı arasında en sevdiğim idi :)

Ya ne dediklerini anlayabilen biri var mı? Konudan konuya atladı. Güya cevap verecekti, sabırsızlanıyordu Ahmet Çakar.

Neresi haklı? Mustafa Sarıgül o konuyla ilgili Özhan Başkan zamanından beri çalışıyor. Neden Özhan Bey yaptıramadı stadı da Adnan Polat diktirtti oraya? Geçiniz.

Rahmetli Özhan Canaydinin cok cok büyük emegi vardir o stad da. Kimse hakkini yiyemez.

Stad bilmem ne

ne anlatıyor bu herif

Neresi haklı? Mustafa Sarıgül o konuyla ilgili Özhan Başkan zamanından beri çalışıyor. Neden Özhan Bey yaptıramadı stadı da Adnan Polat diktirtti oraya? Geçiniz.

Yanlısın var renkdas yönetıcilerden stadda hakkı olan Özhan Cnaydın Ve Işın Çelebidir son dönemleri sadece stadla ilgilendiler sportif olayları Polata bırakmıslrdı

Rahmetli Özhan Canaydinin cok cok büyük emegi vardir o stad da. Kimse hakkini yiyemez.

Demek istediğimi anlayamadın. Neden stat Adnan Başkan döneminde inşaatına başlanıp bitmiş duruma geldi diyorum ben? Mustafa Sarıgül çalıştı, Özhan Bey de aynı şekilde. Ancak Adnan Polat 3. dereceden katkı sağlamıştır ne demek?

Aranızda Ziya Şengül kadar Galatasaraylı adam yok lan ! Ziya Şengül de Fenerbahçeli !

Şimdi de bizim stada b.k atıyorlar.

Serhat Ulueren'in tam reklama gitmeden önceki haline bittim yalnız.

Saçmalama ya.Rahmetlinin kemikleri sızlayacak senin yüzünden.Adam stad için kanser oldu.Kim attırdı temelini stadın?

programı en başından izledim. sengülden başka doğru mantıklı konuşan yok. ahmet çakar sıvama evresine geçti zaten

ahmete asıl kaydığı yer şantaj mevzuu değilmiydi? hem sezgin hem aziz polatın sırrını biliyor polatta bişey diyomuyor bu yüzden demişti ahmet.polat burdan kaydı.ahmet buna cevap vermedi ben kaçırmadıysam.hırsızlık muhabbetini uluçun iddaalarına söylemişti.çakar bildiğin şerefsizce kendini haklı göstermeye çalışıyor.ucuz edebiyat oyunlarıyla bide polatı suçluyor.zerre adam değil bu çakar bunu bilir bunu söylerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt