Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Saçmalama ya.Rahmetlinin kemikleri sızlayacak senin yüzünden.Adam stad için kanser oldu.Kim attırdı temelini stadın?

Anlamak istediğini anla, açıklamasını daha önce de yaptım. Özhan Bey'in emeği yoktur demiyorum, Adnan Polat'a 3. dereceden katkı sağladı demek ne demektir diyorum? Kapiş?

Anlamak istediğini anla, açıklamasını daha önce de yaptım. Özhan Bey'in emeği yoktur demiyorum, Adnan Polat'a 3. dereceden katkı sağladı demek ne demektir diyorum? Kapiş?

Sen ilk önce insanlarla nasıl konuşulacağını öğren.Yok fenerliler sizden daha iyi GS li,yok kapiş.

Adam Galatasaray'ı koruyor, mantıklı da konuşuyor şu an. Bi de Gökmen'e Serhat'a bak :D :mad:

Şimdi haklısnı bu oldum olası öyle :D basında bizi düzgünce savunacak adam yokkı dedğin gibi fenerlii ziya daha cimbomlu yanlarında :D

Adnan baskan baskanlik yapsin.. herkese laf yetistirmesin gibisinden konustu serefyoksunu cakar.. sanane lan sanami soracak ne konusacagini..

Bu bit yavrusu adam Rijkaard gitsin dediğinde nasıl aynı fikirde olayım ben? Bu dansöz bunu diyorsa kafadan kalsın demem lazım.

Ahmet Çakar, önce bikinini giy ondan sonra laf anlatmaya çalış. Sen o bikiniyi giymeden adam yerine konmuyorsun.

Adnan baskan baskanlik yapsin.. herkese laf yetistirmesin gibisinden konustu serefyoksunu cakar.. sanane lan sanami soracak ne konusacagini..

Bu adam kadar karaktersiz biri olamaz burdan bu kadar sallıyolar.. Yarın bigün bi yönetici aradığında sus pus süklüm püklüm oluyolar... Daha geçen gün Adnan sezgin proğramı aradığında ''Galatasaray ın bulunduğu durumda suçsuz olduğunuzu düşünüyorum'' diyodun.. Merak ediyorum Polat arayıp katılsa proğrama yine başkanlık yapın laf yetiştirmeyin diyebilecek mi ?

bu adamları bir araya toplamak yetenek ister. :D

Annem ile oturuyorduk Annem koparttı beni.Kamera Serhat'a zoomlarken Annem diyor ki bu adam gargamel oğlu gargamel olmuş.

korkuyorum bu çakara bicezi sıkacak topuklarına........

Annem ile oturuyorduk Annem koparttı beni.Kamera Serhat'a zoomlarken Annem diyor ki bu adam gargamel oğlu gargamel olmuş.

İyi kötü müdür orada, maaşı dolgundur. Ben olsam direk estetik olurum. Gerçekten S şeklinde bir burnu var.

Bu adam kadar karaktersiz biri olamaz burdan bu kadar sallıyolar.. Yarın bigün bi yönetici aradığında sus pus süklüm püklüm oluyolar... Daha geçen gün Adnan sezgin proğramı aradığında ''Galatasaray ın bulunduğu durumda suçsuz olduğunuzu düşünüyorum'' diyodun.. Merak ediyorum Polat arayıp katılsa proğrama yine başkanlık yapın laf yetiştirmeyin diyebilecek mi ?

bilgisayar basinda klavye delikanliligi yapanlar varya cakar da onlar gibi kamera delikanliligi yapiyor, Adnan baskan'la ayni ortamda olsa ceketinin dugmesini ilikler hazirolda beklerdi bu serefyoksunu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt