Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Burada eskiden Adnan Aybaba vardı.O varken iyice bombaydı burası.

ben artık izlemeyeceğim orayı, sizde izlemeyin protesto yapalım.......

Izlemeyin arkadaslar.. Bunlara en büyük ceza böyle verilir..! en büyük tepki böyle konur...

Ben izlemiyorum, bu Sezon hic izlemedim ve sinir sistemlerim öyle rahatladiki kelimelere sigdiramiyorum.. Futbola daha Güzel bakiyorum suan...

Hepinize tavsiyem bakmayin cok yararli..!!!

Ahmet çakar polata özür mesajı atmış.canlı yayında da özür diledi ve çok net şöyle söyledi"bunu serhat-rodop ve bana anlatan eski Galatasaraylı ve milli bir futbolcu"

''ahmet çakar: Adnan Polat'tan Özür Dilerim''. Böyle kuzu yaparlar adamı. Ayrıca Rusya iftirasını anlatan şeref yoksunu eski çok meşhur Galatasaray'lı oyuncuyu bende biliyorum ama o isimde bende kalsın, biraz daha yazarsam ihraca kadar ceza yerim gerek yok. :)

Izlemeyin arkadaslar.. Bunlara en büyük ceza böyle verilir..! en büyük tepki böyle konur...

Ben izlemiyorum, bu Sezon hic izlemedim ve sinir sistemlerim öyle rahatladiki kelimelere sigdiramiyorum.. Futbola daha Güzel bakiyorum suan...

Hepinize tavsiyem bakmayin cok yararli..!!!

çok doğru bir yorum, onları izlemeyince futbol izlediğimin farkına vardım, adamların futbolla falan alakası yok, yok arda şöyle yok şu böyle tamamen magazin programı!

Arda ile Tuncay'ın otelde odalarını beğenmeyip cumhurbaşkanının kaldığı kral dairesine taşındıklarını söylüyorlardı. Kapattım sonra.

çok doğru bir yorum, onları izlemeyince futbol izlediğimin farkına vardım, adamların futbolla falan alakası yok, yok arda şöyle yok şu böyle tamamen magazin programı!

ben izliyorum arada.bol bol sövüp çıkıyorum .deşarj oluyorum.böle proğramlarda gerekli :D

Ahh be Erman hoca!! şu Ankara'nın dili olsada anlatsa seni :) İyi ki dili yok, yoksa ortalarda dolaşamazdın.

Allah belanı versin Erman!!

Arda kadar taş düşsün başına!!

Erman Toroğlu gibi eski Ankara'nın hızlı alemcilerinden, Arda'nın sadece lüks bir oda kapatmasına verdiği tepkiyi anlayamıyorum. Sanırım Erman Toroğlu'da cemaat işine girip alemi bırakmış. :D

Ahmet çakarı öböyle kuzu yaptılar ayağını denk alsın :D

Arda oda falan kiralamamış.

Anlamadığım nokta kiralasa ne olacak ? :o Ne zararı var ?

Parası var kiralar. Adam neden o kadar para kazanmak için çabalıyor. Rahat bir hayat geçirmek için.

Bence Arda oda kiralamadıysa hatadır. Gitsin kiralasın keyfine baksın.

Yalnız şimdi Ahmet Çakar'a helal olsun dedim adam ermana dedi ki buraya geldin yaydan çıkmış ok gibi fedarasyona saldırdın ligtvde böyle değildin.:lol: beter olun hepiniz

Valla izlemiyorum kolpaları kafam rahat

Göz göre göre yiyorlar çocuğu. Alt yapıdan kanatlarda oynayabilecek, potansiyeli olan bir genci takıma kazandırıp Arda 'yı artık yurtdışında bir takıma göndermeli diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt