Çok Farklı ve Telegol l Kanaltürk (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Kale ve Telegol Programları

Mikrofona gelen ve Sevgili Galatasaraylılar diyerek konuşmasına başlayan Bayraktar, "Galatasaray Yönetimi Ali Sami Yen ile ilgili kiracılık yükümlülüklerini yerine getiremezken bize geldi. Hem Ali Sami Yen'de hem de burada yükümlülüklerini yerine getiremedi. Özhan Canaydın'ın karşımıza gelip naif ve sessiz sedasız duruşu dün gibi aklımda'.

Çaktın köfteyi?

Hayır hayır o değil Toki başkanı konuşmadan evvel başbakanın ıslıklanmasını soruyorum.Hatta 15 Ocaktan birkaç gün evvel başbakan'ı ıslıklarım diyenlerden bahsediyorum.Niye

Kimse bir isnani şahsi olarak sevmek zorunda değil ama Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanına saygı duymak ayrı bir şeydir mesele sevmek sevmememk siyasi değil stadda emeği var adamın bunu inkar edemezsin

Benim gibi düşünenler asıl orda sesini yükselttiler.

Ayrıca önce de olamaz mı? Herkes şakşaklamak zorunda değil başbakanı.

Orda şakşak diye tabir ettiğiniz tabir de, ıslıklamakta yanlış olurdu. Adam daha stada gelmeden alkışlamalar başladı. O zaman kimse bir yere gitmesin. Yarın da senin siyasi görüşünde biri olsa o zaman onuda başkaları ıslıklasın, Ankara'yı bilirsen eğer Cebeci'ye Sağ, Beşevlere sol girmesin olay bu mudur yani? Normal demokratik şartlarda siyaset yapamıyor muyuz?

Protesto burda mı başladı yoksa önce mi Mert Kırmızı?

dünyanın her yerinde başbakanlar protesto edilir, seveni de vardır sevmeyeni de vardır, yüzde yüz oy almadıkça protesto edilmesini bekleyemezsin, sevenlere niye alkışlıyorsunuz demem, sevmeyenlere de neden ıslıklıyorsunuz demem...

Hayır hayır o değil Toki başkanı konuşmadan evvel başbakanın ıslıklanmasını soruyorum.Hatta 15 Ocaktan birkaç gün evvel başbakan'ı ıslıklarım diyenlerden bahsediyorum.Niye

Sevmiyorlar adamı belli ki. Cevabını bildiğin soruları neden soruyorsun ?

Kimse bir isnani şahsi olarak sevmek zorunda değil ama Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanına saygı duymak ayrı bir şeydir mesele sevmek sevmememk siyasi değil stadda emeği var adamın bunu inkar edemezsin

burası Türkiye baba nasıl yolda yürürken polisin canı sıkılıp adam ordan yürüme deyip dövebiliyorsa, vatandaşa saygısı yoksa, burda da başbakana saygı duymayanlar olabilir, herşeyimiz çok mu güzel de bir buna takılıyorsunuz?

Orda şakşak diye tabir ettiğiniz tabir de, ıslıklamakta yanlış olurdu. Adam daha stada gelmeden alkışlamalar başladı. O zaman kimse bir yere gitmesin. Yarın da senin siyasi görüşünde biri olsa o zaman onuda başkaları ıslıklasın, Ankara'yı bilirsen eğer Cebeci'ye Sağ, Beşevlere sol girmesin olay bu mudur yani? Normal demokratik şartlarda siyaset yapamıyor muyuz?

Benim siyasi görüşüm hakkımda bilgin yoksa fikrin de olmasın. Pofpoflanırken olgunlukla karşılayabiliyorsan, protestoyu da karşılamak zorundasın.

Makamının gereği budur.

dünyanın her yerinde başbakanlar protesto edilir, seveni de vardır sevmeyeni de vardır, yüzde yüz oy almadıkça protesto edilmesini bekleyemezsin, sevenlere niye alkışlıyorsunuz demem, sevmeyenlere de neden ıslıklıyorsunuz demem...

Protesto olur tabi ki. Ama Dünya Şampiyonası Finali Madalya töreni veya açılışta olmaz. Üstelik o stadın nasıl yapıldığı ortada iken bu düpedüz nankörlük olur. Yoksa tabi ki herkes protesto hakkına sahiptir.

Benim siyasi görüşüm hakkımda bilgin yoksa fikrin de olmasın. Pofpoflanırken olgunlukla karşılayabiliyorsan, protestoyu da karşılamak zorundasın.

Makamının gereği budur.

Üslup bile herşeyi anlatıyor.

Ben açıkçası dün olanları sandıkta ve her türlü yapılamayan birşeyin hıncını gördüm. Bir nevi ego tatmini. Tabi bu benim görüşüm.

Seyrantepe Stadı'nın yapımında Galatasaray Kulübünün bir kuruşu olmadığını, stadın TOKİ tarafından yapıldığını belirterek, ''Ve Galatasaray Kulübümüzün de kullanma hakkı olarak kendisine tahsis edilmiştir ve bunun da anlaşmaları yapılacak. Daha yapılmış değil'' dedi.

Beyler stadı babasının hayrına yapmış gibi konuşan,bizi itin bi tarafına yerleştiren adam ıslıklanır,işi uzatmanın manası yok.Yönetim gibi koyun değiliz,taraftarız biz.

Böyle boş boş ıslık çalacak gerilecek taraftar varsa olmasın o stad boş kalsın daha iyi sevinmeyi bile bilmiyoruz,makama saygıyı bilmiyoruz,yerinde tepki koyamıyoruz yazık

Protesto olur tabi ki. Ama Dünya Şampiyonası Finali Madalya töreni veya açılışta olmaz. Üstelik o stadın nasıl yapıldığı ortada iken bu düpedüz nankörlük olur. Yoksa tabi ki herkes protesto hakkına sahiptir.

abi bu adamları sen ben veya protesto edenler her gün bakkalda görmüyorlar ki... gidiyorlar dolmabahçede protesto etmeye polis dayak atıyor, buraya geliyorlar stad açılışı diyorlar, sinan erdeme gidiyorlar final töreni diyorlar, evinin önüne gidiyosun yine edemiyorsun, adamları gördüğün hiçbir yerde protesto edemiyorsun ki ne özgürlüğünden bahsediyorsun sen!

bu sadece rte için geçerli değil, hiçbir başbakan veya cumhurbaşkanı'nın korumaları veya polisleri izin vermiyorlar ki protestoya...

masal anlatmayın o yüzden protesto özgürlüğü var diye

Üslup bile herşeyi anlatıyor.

Ben açıkçası dün olanları sandıkta ve her türlü yapılamayan birşeyin hıncını gördüm. Bir nevi ego tatmini. Tabi bu benim görüşüm.

Sebebi dediğin de olabilir, çok farklı sebepler de olabilir.

Ama bu protesto muhalefet ya da iktidar hiç farketmez, protestoya maruz kalamaz ya da bu bir suçtur anlamına gelmez.

Sevmiyorlar adamı belli ki. Cevabını bildiğin soruları neden soruyorsun ?

Şu stadı açtık güzel şeyler konuşabilirdik ve bizim için tarihe daha güzel geçebilirdi.Kimse kimseyi zorlamıyor alkışlayacaksın kardeş diye.Sevmezsin nefret edersin protesto edersin ona lafım yok.Ama Protesto ettiğin yer G.sarayın mabedi neden siyasi içgüdülerinizi bu anlamlı günde yapıyorsunuz yada yapıyorlar.Başbakanın zerre kadar emeği yokmu şu stada.Maketlere milyon dolar ödediğimiz günleri ne çabuk unuttunuz.Şimdi sizlere soruyorum dün bizim için büyük gündü.Bakın şimdi kimlere malzeme verdiler.Şimdi biri çıkıp desin Hangi eski/yeni G.saray başkanı yada üyesi vs..dün yaşanan olayları destekledi.?Protesto yapmak isteyen seçimlerde yaklaşıyor gider kimi destekliyorsa onun mitingine gider içini döker protestosunu yapar.Bu tür işleri G.Saray üzerinden yapanlarıda kınıyorum.

TT Arena, Başbakanın ıslıklanacağı en son yerdir. Bunun nedenini de hepimiz çok iyi biliyoruz fakat olaya objektif yaklaşamıyoruz.

Sebebi dediğin de olabilir, çok farklı sebepler de olabilir.

Ama bu protesto muhalefet ya da iktidar hiç farketmez, protestoya maruz kalamaz ya da bu bir suçtur anlamına gelmez.

Kombine alım sözleşmelerini bilemem ama protesto yaptı diye kimseye hukuki olarak ceza verilemez tabiki. Ama herşey suç penceresinden görülmemeli.

Bundan sonra herkes herhangi bir yerde durduk yerde protesto edilir. Ve mekanlar ayrılır vs..Yarın o tribüne de siaset girerse olay çığırından çıkar. Galatasaraylı ve AK Partililer bir tribünde Galatasaraylı ve muhalefetliler bir tribünde filan olur. kötü olan bu.

Çok açık söyleyim ben stadta olsam, arkadaşlarım statta olsa ıslıklayanlara tepki gösterirdik belki kavga da ederdik. Olaylar bu noktaya gelmemeli malesef.

TT Arena, Başbakanın ıslıklanacağı en son yerdir. Bunun nedenini de hepimiz çok iyi biliyoruz fakat olaya objektif yaklaşamıyoruz.

çünkü bazılarının siyasi görüşü Galatasaray sevgisinden daha fazla.rezil ettiler bizi.allahın bir kulu savunamıyor bizi.nerde o ıslıklayanlar şimdi.

Ne oldu arkadaşlar ? biri özet geçebilir mi ?

Kimler bağlandı, kimler ne dedi ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt